LOGO1


Παρά το γεγονός ότι κάθε γυναίκα ονειρεύεται να δείχνει νεότερη από την ηλικία της, δεν αποφασίζουν όλοι να καταφύγουν στην αναζωογόνηση χρησιμοποιώντας χειρουργικό νυστέρι.

Makigiaz ilikias2Ακόμη και οι ενέσεις από κοσμητολόγους δεν συνιστώνται από πολλούς γιατρούς για διάφορους λόγους υγείας. Αυτό που μένει είναι να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να μετρήσετε τις ρυτίδες που εμφανίζονται ξανά. Καθόλου. Μπορείτε να ανανεώσετε την εικόνα σας κατά πέντε έως δέκα χρόνια μέσα σε λίγα λεπτά, αν εφαρμόσετε τα κόλπα των καλλιτεχνών μακιγιάζ του Χόλιγουντ στο μακιγιάζ σας.

Makigiaz ilikias3Περιεχόμενο

  • Εξομαλύνει τέλεια τον τόνο του προσώπου
  • Αναζωογόνηση με ρουζ
  • Οι σκιές θα βοηθήσουν στην αναζωογόνηση της εικόνας
  • Η μάσκαρα θα ανοίξει τα μάτια σας
  • Πύκνωση και πλήρωση των κενών των φρυδιών
  • Δημιουργία περιγράμματος και όγκου χειλιών

Εξομαλύνει τέλεια τον τόνο του προσώπου

Καθώς πλησιάζουμε στην ηλικία των 50, κάθε γυναίκα παρατηρεί την εμφάνιση ρυτίδων, μερικές ακόμη και βαθιές. Προσπαθώντας να κάνετε πούδρα ρυτίδες θα επιδεινώσει την κατάσταση.

Makigiaz ilikias4Αναζωογόνηση με ρουζ

Με την ηλικία, το ρουζ εξαφανίζεται από το πρόσωπο μιας γυναίκας, με αποτέλεσμα να φαίνεται χλωμή και άρρωστη. Για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση και να αναζωογονηθεί και να αναζωογονηθεί το δέρμα του προσώπου, οι καλλιτέχνες μακιγιάζ συνιστούν τη χρήση σκούρου ροζ υγρού ρουζ, το οποίο πρέπει να εφαρμόζεται στα μήλα των μάγουλων, του μετώπου, του πηγουνιού και των βλεφάρων, αναμειγνύοντας καλά.

Makigiaz ilikias5Οι σκιές θα βοηθήσουν στην αναζωογόνηση της εικόνας

Είναι απαραίτητο να εφαρμόσετε μια βάση κάτω από τις σκιές για να εξομαλύνετε το δέρμα. Θα πρέπει να προτιμάτε τις ουδέτερες αποχρώσεις: σοκολάτα, μπεζ, ροδακινί. Μπορείτε να σηκώσετε οπτικά τα βλέφαρά σας εφαρμόζοντας σκιές με λαμπερό αποτέλεσμα στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας.

Makigiaz ilikias6Η μάσκαρα θα ανοίξει τα μάτια σας

Οι ώριμες γυναίκες έχουν μάλλον αραιές βλεφαρίδες που έχουν χάσει τη φυσική τους καμπύλη. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να τα κατσαρώσετε με ένα μπούκλα. Εφαρμόστε μάσκαρα μόνο στις πάνω βλεφαρίδες για να αποφύγετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, δίνοντας στα μάτια σας μια κουρασμένη και μεσήλικη όψη.

Makigiaz ilikias7Πύκνωση και πλήρωση των κενών των φρυδιών

Τα φρύδια μπορούν εύκολα να δείξουν ηλικία αν δεν τα φροντίσετε. Η μάσκαρα με μικροΐνες θα βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων των φρυδιών, πυκνώνοντας αξιόπιστα τις φυσικές σας τρίχες, γεμίζοντας τέλεια τα κενά.

Makigiaz ilikias8Δημιουργία περιγράμματος και όγκου χειλιών

Τα λεπτά χείλη και το θολό περίγραμμά τους γερνούν μια γυναίκα. Ένα μολύβι περιγράμματος που ταιριάζει με το κραγιόν θα κάνει το περίγραμμα πιο καθαρό και ένα highlighter θα τους δώσει όγκο. Το κραγιόν στο χρώμα του μούρου είναι αυτό που χρειάζεται μια ώριμη γυναίκα για να μακιγιάρει τα χείλη της.

Makigiaz ilikias9

Makigiaz ilikias10Κάθε ηλικιωμένη κυρία θα πρέπει να εξοικειωθεί με τα βασικά κόλπα των makeup artists που με το μακιγιάζ τους κάνουν τις γυναίκες να φαίνονται αρκετά χρόνια νεότερες.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/vozrastnoi-makiyazh-bazovye-printsipy