LOGO1


Το μόνιμο μακιγιάζ είναι ένας τρόπος για να κάνετε μακροχρόνιο μακιγιάζ που όχι μόνο δεν θα ξεπλυθεί, αλλά μπορεί επίσης να βελτιώσει την εμφάνιση μιας γυναίκας.

Monimo makigiaz2Σήμερα μας προσφέρονται μόνιμες επεμβάσεις για τα φρύδια, τα χείλη και τα μάτια. Στο άρθρο θα σας δείξουμε το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας στις φωτογραφίες «πριν» και «μετά».

Περιεχόμενο

  • Μόνιμο μακιγιάζ χειλιών: σαρκώδη και ζουμερά
  • Μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών: καθαρό και φυσικό
  • Μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών: διόρθωση σχήματος και πάχους
  • Μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών: αναζωογονητικό αποτέλεσμα
  • Μόνιμο μακιγιάζ ματιών: όμορφο βέλος

Μόνιμο μακιγιάζ χειλιών: σαρκώδη και ζουμερά

Στον πυρήνα του, το μόνιμο είναι ένα είδος τατουάζ που επιτρέπει στα χείλη να γίνουν πιο φωτεινά και πιο γεμάτα. Η βαφή έχει πολύ ελαφριά αίσθηση και επίσης ενυδατώνει καλά τα χείλη. Μετά τη διαδικασία, οι γυναίκες λαμβάνουν σφουγγάρια με ομοιόμορφο περίγραμμα, ογκώδες αποτέλεσμα και ευχάριστη απόχρωση.

Monimo makigiaz3

Monimo makigiaz4Μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών: καθαρό και φυσικό

Χάρη στο μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών, θα ξεχάσετε για αρκετά χρόνια ότι χρειάζεστε περιποίηση και βαφή φρυδιών. Απλά πρέπει να αφαιρέσετε την περίσσεια τρίχας για να διατηρήσετε το σχήμα.

Monimo makigiaz5

Monimo makigiaz6

Monimo makigiaz7Μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών: διόρθωση σχήματος και πάχους

Οι γυναίκες που έχουν πολύ αραιά, άχρωμα φρύδια καταφεύγουν συχνά στο μόνιμο μακιγιάζ. Η διαδικασία όχι μόνο θα τα κάνει ογκώδη, αλλά θα σας επιτρέψει επίσης να επιλέξετε το ιδανικό σχήμα για το σχήμα του προσώπου σας.

Monimo makigiaz8

Monimo makigiaz9

Monimo makigiaz10Μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών: αναζωογονητικό αποτέλεσμα

Το μόνιμο μακιγιάζ είναι σίγουρα απαραίτητο για τις γυναίκες μετά τα 50 χρόνια. Λόγω του καθαρού σχήματος και της οπτικής του πυκνότητας, μια γυναίκα θα λάβει ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα που θα παραμείνει μαζί της για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Monimo makigiaz11

Monimo makigiaz12

Monimo makigiaz13Μόνιμο μακιγιάζ ματιών: όμορφο βέλος

Αν απλά δεν μπορείτε να σχεδιάσετε ένα ομοιόμορφο βέλος ή δεν έχετε αρκετό χρόνο για να το σχεδιάσετε κάθε πρωί, τότε μπορείτε να κάνετε τα μάτια σας μόνιμα. Αυτή η διακόσμηση θα σας επιτρέψει να εγκαταλείψετε το καθημερινό μακιγιάζ, αφού το βέλος θα είναι πάντα μπροστά στα μάτια σας.

Monimo makigiaz14

Monimo makigiaz15Το μόνιμο μακιγιάζ είναι η πιο δημοφιλής διαδικασία ομορφιάς. Η τεχνολογία επιτρέπει, όπως ένα τατουάζ, να τοποθετήσετε χρωστική ουσία κάτω από το δέρμα που μπορεί να διακοσμήσει τα φρύδια, τα χείλη ή τα μάτια. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα μιας τέτοιας υπηρεσίας είναι η μακροζωία και η ανώδυνη.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/permanentnyi-makiyazh-do-i-posle