LOGO1


Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σωματείο Κουρέων - Κομμωτών Κορινθίας στο "ΘΑΛΑΣΣΕΣ" στο Λέχαιο.

Το Σωματείου Κουρέων Κομμωτών Λέσβου προσκάλεσε τα μέλη του στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του…

MISEL kallithea telos00MISEL kallithea telos0Απολαυστική η παρουσίαση των κέντρων μετεκπαίδευσης MISEL GROUP Masterclass για ένα δίωρο look & learn seminar,…

Kallithea telos0Το Σωματείο κομμωτών Καλλιθέας κλείνοντας τη χρονιά 2018 - 2019 μας προσκάλεσε και παραβρεθήκαμε στην εκδήλωση που…

Κάθε όμορφη μέρα χρειάζεται όμορφα μαλλιά, στυλίστες και στυλίστριες... όλους εμάς. Τα μαλλιά είναι μια φόρμα δημιουργίας.

Παραβρεθήκαμε κομμωτές όλων των επιπέδων, νέοι και παλαιοί, ώστε να παρακολουθήσουμε ένα μέρος της δουλειάς του αξιόλογου συνάδελφου Γιώργου Νιζάμη.

O Δημήτρης Βέργος, μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας της σχολής Νίκος Αμάραντος, παρουσίασε step by step barber τεχνικές.

Επίδειξη Κομμωτικής Τέχνης από το Σωματείο Κουρέων - Κομμωτών Κορινθίας στο ξενοδοχείο Εφύρα στην Κόρινθο.

Στην έναρξη της νέας σεζόν 2018-2019 το Σωματείο Κουρέων Κομμωτών Καλλιθέας Μοσχάτου και πέριξ δήμων, Φιλοξένησε τη σχολή κομμωτικής VANG.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας, είναι ένας άνθρωπος που μέχρι σήμερα μετράει 35 χρόνια στο χώρο της κομμωτικής. Διατηρεί δικό του κομμωτήριο, υπήρξε…

Πραγματοποιήθηκε το 2ο HAIR FASHION SHOW «SUMMER 2018» στις 20 Μαΐου στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων στην Καλλιθέα.

Το Δ.Σ της Ένωσης Κουρέων Κομμωτών Καταστηματαρχών Ν. Μεσσηνίας μας προσκάλεσε και παραβρεθήκαμε στην ετήσια γιορτή των κομμωτών, τιμώντας τη μνήμη του Οσιομάρτυρα Ηλία του Αρδούνη (κουρέα).

Το σωματείο κομμωτών Καλλιθέας στην εκδήλωση που διοργάνωσε φιλοξένησε την ελληνική εταιρεία προϊόντων υγείας μαλλιών Exesio,…

Οι διαγωνιζόμενοι, ανάλογα με την εμπειρία τους, έλαβαν συμμετοχή διαφορετική μέρα. Οι σπουδαστές από τις διάφορες ιδιωτικές και…

To Δ.Σ. και το Τμήμα Καλλιτεχνίας του Συλλόγου μας σας εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, το 2018 να είναι έτος υγείας, ελπίδας και αισιοδοξίας!

Η διοίκηση του σωματείου μας ευχήθηκε μια Καλή και Δημιουργική χρονιά. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ,το σωματείο ΕΡΜΗΣ έκοψε την ετήσια πίτα του.

Μια ομάδα δυναμική με στρατηγική, στόχους και όραμα με σκοπό να μας μεταφέρουν την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους .

Ξεκινώντας τη σεζόν 2017-18 το σωματείο Καλλιθέας μας προσκάλεσε στην επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτώβρη στο στούντιο της.

Πραγματοποιήθηκε ένα κομμωτικό show από τον Σύλλογο Κουρέων Κομμωτών Ν. Φθ/δας- Ν. Ευρυτανίας με συν διοργανωτές ακόμα 9 Σωματεία.

Το ταξίδι αναψυχής- σεμινάριο-show που διοργάνωσε το σωματείο ΕΡΜΗΣ στην μαγευτική Σαντορίνη την Τρίτη 30/5/2017 το μεσημέρι στις 15:00 έλαβε τέλος...

Δυο οντότητες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να επωφεληθούμε κυρίως εμείς και όχι μόνο τα κατάφεραν αλλά μας εντυπωσίασαν κιόλας.

Την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 κληθήκαμε να παρευρεθούμε στην ετήσια εορτή όπου διοργάνωσε το Δ.Σ της Ένωσης…

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στο στούντιο του Συλλόγου Κομμωτών Καλλιθέας παρευρέθηκε πλήθος συναδέλφων στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας .

Το Σωματείο Κομμωτών Ν. Πρέβεζας έκοψε την βασιλόπιτα του την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 6:00 μ.μ στο Καφέ - restorant  ‘’Κ ΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ" στην παραλία της Πρέβεζας.

Το Δ.Σ. και το Τμήμα Καλλιτεχνίας του Συλλόγου μας σας εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, το 2017 να είναι έτος υγείας, ελπίδα, αισιοδοξίας και επαγγελματική ευημερία!

Η καλλιτεχνική και εκπαιδευτική αμάδα TAILORMADE HAIR ACADEMY μας παρουσίασε νέες τάσεις μόδας για ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑ 2016.

H Farmavita GR μας προσκάλεσε στο studio του συνδέσμου κομμωτών Αγίας Παρασκευής “Η Ένωσης” σε μια παρουσίαση όπου παρακολουθήσαμε:

Η Διοίκηση του Σωματείου και το τμήμα καλλιτεχνίας του Συλλόγου μας προσκάλεσε στο Studioτης,…

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Show Κομμωτικής με κουρέματα και βραδινά χτενίσματα από την Μαρία Δρετάκη και τον Γιάννης Μακρίδη.

Πραγματοποιήθηκε η Γιορτή του προστάτη των Κομμωτών, Ηλία Αρδούνη στην Καλαμάτα τιμώντας τη μνήμη του Οσιομάρτυρα.

Η Medavita Milano, πραγματοποίησε Σεμινάριο/Παρουσίαση του νέου επαναστατικού Συστήματος ενυδάτωσης & προστασίας των μαλλιών Wonderplex!

Ταλαντούχοι επαγγελματίες του συλλόγου κομμωτών Αγρινίου παρουσίασαν ιδέες κουρεμάτων και βραδινών χτενισμάτων!

Ο σύλλογος κομμωτών και κούρεμα Ν. Δράμας με μεγάλη χαρά συμμετείχε στην 2 Hairprof και παρουσίασε νυφικά χτενίσματα γεμάτα πάθος και φαντασία.

Ετήσιος χορός με άρωμα αποκριών πραγματοποιήθηκε  από τον σύλλογο κομμωτών ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ στο μεζεδοπωλείο ''ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ'' 

Ταλαντούχοι επαγγελματίες του συλλόγου κομμωτών Ν. Ηλείας παρουσίασαν Retro Hair Styling σε γυναικείο και αντρικό!

"ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ" Εμπνευσμένο από το γαλάζιο του τόπου μας, με άρωμα που ξυπνά τα ποιο κρυφά συναισθήματα ......

Τα περάσαμε υπέροχα στο Palmie Bistro όπου κόψαμε την πίτα μας και κάναμε το απαραίτητο shopping therapy στο εμπορικό κέντρο River West!

Μας προσκάλεσε και παραβρεθήκαμε την Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου στο στούντιο της, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου κομμωτώ Καλλιθέας.