LOGO1


Κάθε γυναίκα θέλει όχι μόνο να μην φαίνεται χειρότερη από τις άλλες, αλλά να νιώθει η πιο όμορφη και νεανική.

Petiximenes ginekes2Δυστυχώς, σχεδόν όλες οι γυναίκες συγκρίνονται με άλλους εκπροσώπους του ωραίου φύλου, αναζητώντας ελλείψεις στον εαυτό τους ή σε αυτούς. Μπορείτε να εγκαταλείψετε αυτήν την κακή συνήθεια και να μάθετε πώς να κάνετε το εντυπωσιακό μακιγιάζ που επιλέγουν οι επιτυχημένες γυναίκες για τον εαυτό τους.

Petiximenes ginekes3Περιεχόμενο

  • Μονόχρωμο μακιγιάζ
  • Highlighter για την εσωτερική γωνία του ματιού
  • Lip gloss με παχουλό αποτέλεσμα
  • Τέλεια φρύδια
  • Φυσική εμφάνιση

Μονόχρωμο μακιγιάζ

Οι γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση για την ομορφιά τους δεν θα φορέσουν ποτέ μακιγιάζ που είναι πολύ εμφανές. Οι όμορφες και πολυτελείς κυρίες επικεντρώνονται στην άρση των ατελειών ενώ δείχνουν φυσικές και φρέσκες. Για να το πετύχουν αυτό, οι επιτυχημένες κυρίες επιλέγουν αποκλειστικά μονόχρωμο μακιγιάζ, τις περισσότερες φορές σε ουδέτερες ή βασικές αποχρώσεις. Προτεραιότητα είναι τα χρώματα μπεζ, απαλό ροζ, ροδακινί.

Petiximenes ginekes4Highlighter για την εσωτερική γωνία του ματιού

Δημοφιλείς bloggers, που έχουν πολλές από τις πιο υπέροχες φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, λένε ότι χρησιμοποιούν highlighter για να τονίσουν την εσωτερική γωνία των ματιών. Λόγω της λάμψης σε αυτόν τον τομέα, το μακιγιάζ θα επιτρέψει σε μια γυναίκα να δείχνει πλούσια και κομψή. Κάποιοι fashionistas, αντί για highlighter, επιλέγουν μεταλλικές σκιές ή κρεμ συνθέσεις, το κυριότερο είναι ότι έχουν αστραφτερά εγκλείσματα.

Petiximenes ginekes5Lip gloss με παχουλό αποτέλεσμα

Φαίνεται ότι υπάρχουν μόνο δύο τρόποι για να αποκτήσετε σαρκώδη χείλη: να γεννηθείτε μαζί τους ή να τα αποκτήσετε με ενέσεις. Αλλά μερικές κυρίες δεν γνωρίζουν καν ότι υπάρχουν ειδικές γυαλιστερές με παχουλό αποτέλεσμα που αυξάνουν τη ροή του αίματος στα χείλη, προκαλώντας έτσι ελαφρύ πρήξιμο, το οποίο θα επιτρέψει στα χείλη να φαίνονται σαρκώδη και ζουμερά. Και με τέτοια λάμψη δεν χρειάζεσαι καν κραγιόν.

Petiximenes ginekes6Τέλεια φρύδια

Μόνο τα όμορφα διακοσμημένα, σωστά τονισμένα φρύδια μπορούν να κάνουν την εικόνα μιας γυναίκας πλούσια και κομψή. Επομένως, μην αγνοείτε ποτέ τη φροντίδα τους, όχι μόνο αφαιρέστε τις περιττές τρίχες κάθε πρωί, αλλά και χτενίστε τις, βάψτε τις και διαμορφώστε τις με ένα διάφανο τζελ.

Petiximenes ginekes7Φυσική εμφάνιση

Θεαματικά κορίτσια που έχουν ξαναφτιάξει ό,τι είναι δυνατό, μας κοιτάζουν από τις οθόνες της τηλεόρασης και του τηλεφώνου. Μάλιστα, οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση και επιτυχία επιλέγουν ένα φυσικό look, το οποίο είναι trend εδώ και καιρό. Υποθέτει ελαφρύ μακιγιάζ, φυσικές βλεφαρίδες, χείλη και όμορφα διαμορφωμένα φρύδια. Οι πλούσιες κυρίες συχνά αρνούνται το περίπλοκο περίγραμμα και τη γλυπτική.

Petiximenes ginekes8Πώς να μοιάζετε με μια πλούσια και επιτυχημένη κυρία; Μόλις! Παραλείψτε τις πολύπλοκες τεχνικές μακιγιάζ και επιλέξτε ένα εύκολο, καθημερινό μακιγιάζ που θα κρύβει τις ατέλειες ενώ θα εκφράζει τη φυσική σας ομορφιά.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/byuti-sovety-kotorye-vybirayut-uspeshnye-zhenschiny