LOGO1


Το επιδέξια μακιγιάζ επιτρέπει στις γυναίκες να μεταμορφωθούν, να δείχνουν κομψές και ελκυστικές.

Apoxrosis Kragion2Η βιομηχανία ομορφιάς προσφέρει κάθε χρόνο στις γυναίκες νέα διακοσμητικά καλλυντικά. Οι fashionistas κάθε ηλικίας επιλέγουν προσεκτικά κραγιόν. Το κραγιόν εστιάζει την προσοχή στα χείλη, κάνοντας την εικόνα εκφραστική, σέξι και ρομαντική. Οι μοντέρνες αποχρώσεις του κραγιόν 2024 διακρίνονται από δημοκρατική επιλογή. Μεταξύ των τάσεων: λεπτές ροζ αποχρώσεις, φωτεινά κόκκινα και βυσσινί χρώματα, ασυνήθιστο πορτοκαλί και τούβλο.

Apoxrosis Kragion3@elainworld

Περιεχόμενο

  • Λαμπερή εμφάνιση με κόκκινο κραγιόν
  • Ώριμο πορτοκαλί χρώμα
  • Σκούρα απόχρωση ώριμου δαμάσκηνου
  • Ζουμερό βατόμουρο χρώμα
  • Πλούσια οινική απόχρωση
  • Τούβλο κραγιόν
  • Μοντέρνες αποχρώσεις κραγιόν 2024: οι πιο όμορφες ιδέες

Λαμπερή εμφάνιση με κόκκινο κραγιόν

Οι γενναίες γυναίκες με αυτοπεποίθηση σίγουρα θα προτιμήσουν το έντονο κόκκινο κραγιόν την επόμενη χρονιά. Δίνει στην εικόνα μια σέξι αίσθηση, τη γεμίζει με πάθος και θηλυκότητα. Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ συμβουλεύουν να χρησιμοποιήσετε κραγιόν με ματ φινίρισμα για να δημιουργήσετε μια κομψή εμφάνιση.

Apoxrosis Kragion4@paulaohenoja

Apoxrosis Kragion5@sheidafashionista

Apoxrosis Kragion6@_sassafrass

Ώριμο πορτοκαλί χρώμα

Οι ειδικοί της μόδας προβλέπουν απίστευτη δημοτικότητα για την πορτοκαλί απόχρωση του κραγιόν. Με τη βοήθειά του μπορείτε να προσελκύσετε αυξημένη προσοχή. Είναι καθολικό, κατάλληλο για κάθε τύπο προσώπου και δέρματος.

Apoxrosis Kragion7@mua_ashley_

Σκούρα απόχρωση ώριμου δαμάσκηνου

Για τους λάτρεις των σκούρων αποχρώσεων του κραγιόν, οι καλλιτέχνες μακιγιάζ συνιστούν να αγοράσουν ένα κραγιόν στην απόχρωση του ώριμου δαμάσκηνου το επόμενο έτος. Στις πασαρέλες μόδας, αυτή η απόχρωση του κραγιόν ήταν που τράβηξε την προσοχή πολλών κυριών.

Apoxrosis Kragion8@mua_ashley_

Ζουμερό βατόμουρο χρώμα

Η απόχρωση των νόστιμων ζουμερών σμέουρων στα χείλη είναι μια υπενθύμιση ενός λαμπερού καλοκαιριού. Το κραγιόν αυτού του χρώματος φαίνεται υπέροχο τόσο πλαισιωμένο από ένα μολύβι περιγράμματος, που κάνει το περίγραμμα των χειλιών καθαρό, όσο και με ένα κάπως «θολό» περίγραμμα.

Apoxrosis Kragion9@paulaohenoja

Πλούσια οινική απόχρωση

Αυτή η απόχρωση κραγιόν θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια φωτεινή εμφάνιση. Ωστόσο, το μακιγιάζ χειλιών με κραγιόν στο χρώμα του κρασιού θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως έμφαση. Ταυτόχρονα, δημιουργεί την τέλεια εμφάνιση σε συνδυασμό με το μακιγιάζ ματιών σε μινιμαλιστικό στυλ.

Apoxrosis Kragion10@mua_ashley_

Τούβλο κραγιόν

Ορισμένες μάρκες μόδας στη βιομηχανία ομορφιάς έχουν επιλέξει κραγιόν σε χρώμα τούβλου. Πιστεύουν ότι μια ενδιάμεση απόχρωση ανάμεσα σε έντονο κόκκινο και σοκολατί τόνους θα ταιριάζει απόλυτα όχι μόνο στη χειμερινή εμφάνιση των κυριών, αλλά θα χρησιμοποιηθεί και από αυτές σε επαγγελματικές εμφανίσεις.

Apoxrosis Kragion11@mua_ashley_

Μοντέρνες αποχρώσεις κραγιόν 2024: οι πιο όμορφες ιδέες

Apoxrosis Kragion12@paulaohenoja

Apoxrosis Kragion13@paulaohenoja

Apoxrosis Kragion14@sheidafashionista

Apoxrosis Kragion15@beetotheo

Apoxrosis Kragion16@elainworld

Apoxrosis Kragion17@elainworld

Apoxrosis Kragion18@elainworld

Οι μοντέρνες αποχρώσεις των κραγιόν 2024 θα βοηθήσουν τις γυναίκες να εκφράσουν την ατομικότητά τους, να τονίσουν τις γνώσεις τους για τις τάσεις της μόδας και ενδεχομένως να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/modnye-ottenki-pomad