LOGO1


Κάθε γυναίκα γνωρίζει ότι το να συνδυάσεις μια κομψή εμφάνιση είναι αρκετά δύσκολο.

Makigiaz gia arxarious2Δεν αρκεί να επιλέγετε ρούχα, να κάνετε μανικιούρ και χτένισμα, είναι σημαντικό να αναδείξετε την ομορφιά σας στο πρόσωπό σας. Για το σκοπό αυτό, οι γυναίκες χρησιμοποιούσαν το μακιγιάζ από τα αρχαία χρόνια. Δεδομένου ότι η βιομηχανία αναπτύσσεται γρήγορα, υπάρχουν όλο και περισσότεροι τεχνικοί για τη δημιουργία μοντέρνου μακιγιάζ. Αλλά δεν είναι κάθε κυρία σε θέση να επαναλάβει πολύπλοκες επιλογές. Για να μπορείτε να αλλάζετε την εικόνα σας κάθε μέρα και να κάνετε κομψό μακιγιάζ, σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε πώς να κάνετε ένα όμορφο μακιγιάζ βήμα προς βήμα.

Makigiaz gia arxarious3Περιεχόμενο

  • Μακιγιάζ ματιών βήμα προς βήμα με τονισμένο κάτω βλέφαρο
  • Μακιγιάζ βήμα προς βήμα με την τεχνική της μπανάνας
  • Μακιγιάζ βήμα-βήμα σε λεπτές αποχρώσεις
  • Μακιγιάζ βήμα προς βήμα με ένα βέλος
  • Βήμα προς βήμα φωτεινό μακιγιάζ με μαύρο βέλος
  • Βήμα-βήμα χρυσό μακιγιάζ ματιών
  • Μακιγιάζ ματιών βήμα προς βήμα με γκρι και μπλε
  • Μακιγιάζ βήμα προς βήμα με ροζ σκιά ματιών και eyeliner

Μακιγιάζ ματιών βήμα προς βήμα με τονισμένο κάτω βλέφαρο

Τι δίνει στις κυρίες το μακιγιάζ που εστιάζει στο κάτω βλέφαρο; Ανοιχτή και εκφραστική ματιά. Αυτή η επιλογή είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για γυναίκες με θαμπό χρώμα ίριδας. Για να δημιουργήσετε, επιλέξτε τρεις διαφορετικούς τόνους - γυμνό, μαύρο ή σκούρο καφέ και φωτεινό, για παράδειγμα, μπορντό ή σκούρο ροζ.

Makigiaz gia arxarious4Στο πάνω βλέφαρο, κάντε το συνηθισμένο σας μακιγιάζ με σκίαση γυμνών και σκούρων σκιών και στο κάτω βλέφαρο, συνδυάστε μια μπορντό απόχρωση.

Makigiaz gia arxarious5Μακιγιάζ βήμα προς βήμα με την τεχνική της μπανάνας

Η τεχνική έλαβε το ασυνήθιστο όνομά της λόγω της συγκεκριμένης μορφής αυτού του μακιγιάζ. Εδώ, ένα συγκεκριμένο σχήμα σχεδιάζεται στο άνω βλέφαρο, το οποίο αντιγράφει την μπανάνα. Το μακιγιάζ είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν τα μάτια τους εκφραστικά και τα μάτια τους μεγαλύτερα.

Makigiaz gia arxarious6Το μακιγιάζ ξεκινά από την κεντρική περιοχή του κινούμενου άνω βλεφάρου σας. Σε αυτό το μέρος εφαρμόζονται σκιές ανοιχτόχρωμης ή σκούρας σκιάς. Κατά συνέπεια, κάθε πλευρά αυτής της φόρμας είναι βαμμένη σε διαφορετικά χρώματα. Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε σκίαση σε αυτό το είδος μακιγιάζ, αλλά δεν πρέπει να αφαιρείτε εντελώς τη γραμμή μεταξύ των δύο αποχρώσεων.

Makigiaz gia arxarious7Μακιγιάζ βήμα-βήμα σε λεπτές αποχρώσεις

Για να αποκτήσετε την απαλή εμφάνιση μιας πραγματικής πριγκίπισσας, μπορείτε να επιλέξετε μια παλέτα λιλά και ροζ αποχρώσεων για μακιγιάζ, ενώ ένα άλλο σημαντικό πράγμα είναι οι πιο ανοιχτόχρωμες σκιές, οι οποίες θα λειτουργήσουν ως βάση για όλη την τεχνική στο μακιγιάζ.

Makigiaz gia arxarious8Πρέπει να καλύψετε ολόκληρο το άνω βλέφαρο με μια ανοιχτόχρωμη σκιά, στη συνέχεια να τονίσετε την εξωτερική γωνία του ματιού με απαλό λιλά ή καπνιστό τόνο και οι σκιές πρέπει να εκτείνονται αρμονικά στο κάτω βλέφαρο. Για να κάνετε το βλέμμα σας πιο εκφραστικό, χρησιμοποιήστε μια ροζ απόχρωση στο πάνω βλέφαρο ως περίγραμμα που αναδεικνύει όλο το μακιγιάζ.

Μακιγιάζ βήμα προς βήμα με ένα βέλος

Μερικές κυρίες έχουν κατακτήσει την τέχνη της δημιουργίας κομψών eyeliner και τους αρέσει τόσο πολύ αυτό το μακιγιάζ που εγκαταλείπουν εντελώς τη σκιά ματιών. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να φτιάξετε το τέλειο eyeliner, αλλά σας προειδοποιούμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο να πετύχετε ένα κομψό μακιγιάζ την πρώτη φορά· η καθημερινή προπόνηση θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε αυτή την τεχνική στην τελειότητα.

Makigiaz gia arxarious9Πρώτα πρέπει να σχεδιάσετε ένα βέλος που συνεχίζει τη γραμμή του κάτω βλεφάρου, από την άκρη του κατευθύνετε τη γραμμή προς τα κάτω, θα πρέπει να είναι ίση με την άκρη της ίριδας. Από αυτή τη γραμμή πρέπει να σχεδιάσετε μια άλλη, αλλά ακριβώς πάνω από τη γραμμή ανάπτυξης των βλεφαρίδων - αυτό το σχήμα είναι πλήρως βαμμένο με μαύρο eyeliner. Το ίδιο γίνεται και με το εξωτερικό βέλος.

Makigiaz gia arxarious10Βήμα προς βήμα φωτεινό μακιγιάζ με μαύρο βέλος

Οι κυρίες επιλέγουν λαμπερό μακιγιάζ για εορταστικές εμφανίσεις. Το χρώμα των σκιών θα εξαρτηθεί από την απόχρωση του φορέματος ή του κοστουμιού. Για παράδειγμα, αποφασίζετε να φορέσετε ένα μπλε ή γαλάζιο φόρεμα, ας κάνουμε μακιγιάζ για αυτό το ρούχο μαζί.

Η βάση του μακιγιάζ είναι μια πλούσια μπλε σκιά ματιών, μπορείτε να επιλέξετε καλλυντικά με glitter ή μια πιο ανοιχτή μπλε απόχρωση με λάμψεις. Είναι με αυτές τις σκιές που πρέπει να τονίσετε την εσωτερική γωνία του ματιού σας για μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Ήδη πάνω από το τελειωμένο μακιγιάζ σχεδιάζουν ένα μαύρο βέλος, το οποίο μπορεί να μετακινηθεί λίγο πιο πέρα ​​από την περιοχή των ματιών.

Makigiaz gia arxarious11Με την ίδια περίπου σειρά, μπορείτε να κάνετε μακιγιάζ με δύο διαφορετικές αποχρώσεις, απλά φροντίστε να το αναμείξετε στο πάνω βλέφαρο για να έχετε ένα ομοιόμορφο μακιγιάζ.

Makigiaz gia arxarious12

Makigiaz gia arxarious13Βήμα-βήμα χρυσό μακιγιάζ ματιών

Υπάρχουν διάφοροι τύποι χρυσού μακιγιάζ. Το πρώτο περιλαμβάνει τη χρήση χρυσών και καφέ σκιών· αυτή η επιλογή μπορεί επίσης να είναι κατάλληλη για μια καθημερινή εμφάνιση. Πρώτον, το μάτι σκιαγραφείται με σκούρες καφέ σκιές, μετά τις οποίες εφαρμόζονται χρυσές πινελιές στα άνω και κάτω βλέφαρα και περισσότερο μακιγιάζ θα πρέπει να υπάρχει στο κάτω μέρος των ματιών σας, οπότε το μακιγιάζ θα αποδειχθεί πολύ εκφραστικό.

Makigiaz gia arxarious14Με την ίδια τεχνική μπορείς να κάνεις και άλλα χρυσαφένια μακιγιάζ, μόνο που εδώ αντί για καφέ υπάρχει μια μαύρη απόχρωση, που αναδεικνύει πολύ καλά την περιοχή των κάτω βλεφάρων.

Για να αποκτήσετε ένα λαμπερό και εντυπωσιακό χρυσό μακιγιάζ, χρησιμοποιήστε την ίδια καφέ σκιά ματιών, αλλά πιο εμφανές χρυσό γκλίτερ. Πρώτα, πρέπει να εφαρμόσετε σκιές πάνω από το ακίνητο άνω βλέφαρο - για να δημιουργήσετε μια βάση για το χρυσό χρώμα. Για να διαρκέσει περισσότερο το glitter, συμπληρώστε αυτή τη φόρμα εντελώς με nude σκιά ματιών ή χρησιμοποιήστε μια βάση για μακιγιάζ ματιών.

Makigiaz gia arxarious15Μακιγιάζ ματιών βήμα προς βήμα με γκρι και μπλε

Άλλο ένα μοδάτο μακιγιάζ που θα σας ταιριάζει για μια επίσημη εμφάνιση. Για αυτό πρέπει να προετοιμάσετε γυμνές, σκούρες γκρι σκιές με λάμψεις και ένα μπλε μολύβι με αστραφτερή βάση.

Makigiaz gia arxarious16Το πρώτο βήμα είναι να γεμίσετε ολόκληρη την επάνω περιοχή του ματιού με γυμνές αποχρώσεις, μην ξεχάσετε να ανακατέψετε τη βάση του μακιγιάζ έτσι ώστε να μην υπάρχουν σαφείς άκρες ή εμφανείς ραβδώσεις. Το επόμενο βήμα είναι οι σκούρες γκρι σκιές με glitter· καλύπτουν πλήρως όλο το κινούμενο βλέφαρο, αλλά δεν μπορείτε να ξεπεράσετε την περιοχή των ματιών. Αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες σκιές ή μαύρο eyeliner για να φτιάξετε ένα μικρό βέλος που θα ανοίξει τα μάτια σας. Το τελικό στάδιο είναι ένα μπλε μολύβι, το οποίο χρησιμοποιείται για να χρωματίσει την κορυφογραμμή του κάτω βλεφάρου και επίσης να επεκταθεί στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων. Και, φυσικά, θα πρέπει να ολοκληρώσετε το μοδάτο μακιγιάζ με μαύρη μάσκαρα με αποτέλεσμα επιμήκυνσης.

Μακιγιάζ βήμα προς βήμα με ροζ σκιά ματιών και eyeliner

Όμορφο μακιγιάζ με ροζ παλέτα θα προσθέσει τρυφερότητα και ελκυστικότητα στην εικόνα. Ξεκινήστε με καφέ σκιές, που θα γίνουν η βάση για ολόκληρο το μακιγιάζ. Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, απλώστε σκιά στο σταθερό βλέφαρο και τραβήξτε μια γραμμή κατά μήκος της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων. Ανακατέψτε καλά αυτό το foundation. Το επόμενο βήμα είναι να γεμίσετε το σχήμα που προκύπτει με σκιές, να χρησιμοποιήσετε ροζ και μπλε, είναι σημαντικό να έχετε μια μικρή κλίση. Μόνο μετά από αυτό μπορείτε να περιγράψετε τα μάτια σας με μαύρο eyeliner. Για ένα θεαματικό μακιγιάζ, προσθέστε λίγο glitter στον ίδιο τόνο με τις σκιές.

Makigiaz gia arxarious17Όσον αφορά το μακιγιάζ για αρχάριους, συνιστάται στις γυναίκες να αποφεύγουν τις φωτεινές και νέον σκιές ματιών. Το γεγονός είναι ότι τέτοιες αποχρώσεις μπορεί να είναι δύσκολο να διανεμηθούν όμορφα στα μάτια. Ορισμένοι καλλιτέχνες μακιγιάζ αφιερώνουν πολύ χρόνο ακονίζοντας αυτή την ικανότητα για να κάνουν το μακιγιάζ να φαίνεται τέλειο. Όσο για το βέλος, δεν θα βγει όπως σκοπεύατε την πρώτη φορά.

Makigiaz gia arxarious18Οι οδηγίες βήμα προς βήμα για τη δημιουργία μοντέρνου μακιγιάζ θα σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να κάνετε μακιγιάζ όχι χειρότερα από τους επαγγελματίες καλλιτέχνες μακιγιάζ. Σε αυτό το θέμα, η υπομονή, η επιμονή και η δημιουργική προσέγγιση είναι σημαντικές και μετά είναι θέμα τεχνικής. Δοκιμάστε, επαναλάβετε και δημιουργήστε μια εικόνα που θα σας κάνει όλους να σας ερωτευτούν.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/makiyazh-dlya-nachinayuschih