LOGO1


Ένα κόκκινο φόρεμα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως casual και ως εορταστικό. Επομένως, η εικόνα μπορεί να είναι ριζικά διαφορετική.

Makigiaz kokino forema2Για να επιλέξετε σωστά και σωστά το μακιγιάζ για ένα κόκκινο φόρεμα, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη τη σκιά της στολή.

Makigiaz kokino forema3Άλλωστε, υπάρχει μεγάλος αριθμός κόκκινων αποχρώσεων και για να μην φαίνεστε άγευστες ή ακόμα και χυδαίοι, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη αρκετοί παράγοντες. Να θυμάστε ότι το μακιγιάζ και το ντύσιμο πρέπει να είναι σε αρμονία μεταξύ τους.

Makigiaz kokino forema4https://www.instagram.com/avoevodina/

Makigiaz kokino forema5https://www.instagram.com/avoevodina/

Περιεχόμενο

  • Φυσική απόχρωση
  • Όχι πάντα κόκκινο κραγιόν
  • Μακιγιάζ ματιών

Φυσική απόχρωση

Εάν φοράτε κόκκινο ρούχο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η επιδερμίδα σας πρέπει να είναι τέλεια - δεν επιτρέπεται η ερυθρότητα. Για να εξαλείψετε όλες τις ορατές ατέλειες στο πρόσωπο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε προϊόντα που μπορούν να κρύψουν διάφορες κοκκινίλες και σπυράκια. Το κυριότερο είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στη φυσική απόχρωση του δέρματός σας.

Makigiaz kokino forema6https://www.instagram.com/avoevodina/

Πρέπει να καθαρίσετε και να ενυδατώσετε το δέρμα σας. Στη συνέχεια, πρέπει να εφαρμόσετε το foundation με ένα σφουγγάρι.

Όχι πάντα κόκκινο κραγιόν

Κάποια κορίτσια πιστεύουν ότι με ένα κόκκινο φόρεμα πρέπει να φοράς και κόκκινο κραγιόν. Δυστυχώς, αυτός ο κανόνας ισχύει μόνο για γυναίκες των οποίων το χρώμα δέρματος είναι λευκό. Τα κορίτσια με διαφορετικό τύπο χρώματος θα πρέπει να χρησιμοποιούν διαφορετικές αποχρώσεις.

Makigiaz kokino forema7https://www.instagram.com/avoevodina/

Εάν αποφασίσετε να φορέσετε κόκκινο κραγιόν, τότε ο τόνος του θα πρέπει να είναι ακριβώς ίδιος με αυτόν του φορέματος.

Makigiaz kokino forema8https://www.instagram.com/avoevodina/

Makigiaz kokino forema9https://www.instagram.com/avoevodina/

Makigiaz kokino forema10@omar_turrini

Makigiaz kokino forema11@omar_turrini

Μακιγιάζ ματιών

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι υπάρχουν ορισμένα χρώματα που δεν μπορείτε απολύτως να χρησιμοποιήσετε εάν έχετε ένα κόκκινο φόρεμα. Αποχρώσεις σκιάς ματιών που απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν στο μακιγιάζ με ρούχα αυτής της παλέτας:

  1. μπλε;
  2. το κόκκινο;
  3. πράσινος;
  4. βιολέτα;
  5. άλλα φωτεινά χρώματα.

Makigiaz kokino forema12https://www.instagram.com/avoevodina/

Makigiaz kokino forema13@omar_turrini

Makigiaz kokino forema14https://www.instagram.com/avoevodina/

Φέτος τα καλύτερα χρώματα θα είναι όλες οι απαλές, γυμνές αποχρώσεις. Οι βλεφαρίδες πρέπει να βαφτούν με μάσκαρα για να τονίσουν τα μάτια, χρησιμοποιήστε eyeliner. Για να δημιουργήσετε μια μοιραία εμφάνιση, μπορείτε να κάνετε smokey μακιγιάζ ματιών.

Makigiaz kokino forema15https://www.instagram.com/avoevodina/

Θυμηθείτε, εάν αποφασίσετε να φορέσετε ένα κόκκινο φόρεμα, η έμφαση πρέπει να δοθεί είτε στα μάτια είτε στα χείλη. Διαφορετικά θα φαίνεσαι χυδαίος. Τα φρύδια πρέπει επίσης να έχουν φυσικό σχήμα.

Makigiaz kokino forema16https://www.instagram.com/avoevodina/

Makigiaz kokino forema17https://www.instagram.com/avoevodina/

Φυσικά, ένα κόκκινο εορταστικό ντύσιμο φαίνεται υπέροχο σε κορίτσια που έχουν χλωμό, αριστοκρατικό δέρμα. Επειδή όμως το κόκκινο έχει πολλές αποχρώσεις, αυτό το φόρεμα φαίνεται καλό σε σκούρες επιδερμίδες. Το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση και να κάνετε το σωστό μακιγιάζ.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/makiyazh-pod-krasnoe-plate