LOGO1


Είναι ενδιαφέρον ότι οι Ασιάτισσες, ιδιαίτερα οι Κορεάτισσες, είναι αυτές που δίνουν τον τόνο στη βιομηχανία ομορφιάς.

Koreatiko Makigiaz2Αυτά τα εύθραυστα και γλυκά πλάσματα επινοούν νέες τεχνικές μακιγιάζ που επιτρέπουν στις γυναίκες να φαίνονται όχι απλά όμορφες, αλλά και τέλειες. Κορίτσια από άλλες χώρες παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις νέες τάσεις στο ασιατικό και κορεάτικο μακιγιάζ για να επαναλάβουν με ακρίβεια όλα τα κόλπα. Σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε για τις τελευταίες καινοτομίες σε αυτό το κομψό μακιγιάζ.

Koreatiko Makigiaz3

Koreatiko Makigiaz4Περιεχόμενο

  • Χαρακτηριστικά του ασιατικού και κορεάτικου μακιγιάζ
  • Λαμπερό, ενυδατωμένο δέρμα
  • Το κύριο εργαλείο είναι ένα μαξιλάρι
  • Ανοιχτή παλέτα σκιών και σακούλες κάτω από τα μάτια
  • Αποχρώσεις χειλιών
  • Ροζ ρουζ
  • Εφέ λάμψης με highlighter
  • Ίσια φρύδια

Χαρακτηριστικά του ασιατικού και κορεάτικου μακιγιάζ

Ο κύριος στόχος στο ασιατικό και κορεάτικο μακιγιάζ είναι το τέλειο δέρμα χωρίς ελαττώματα, καθώς και τα κούκλα μάτια. Αυτές οι δύο λεπτομέρειες είναι που κάνουν την εικόνα θεϊκή. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτό το μακιγιάζ δεν χρησιμοποιούνται ποτέ φωτεινές σκιές και λάμψη· τις περισσότερες φορές η παλέτα αποτελείται από γυμνά χρώματα.

Koreatiko Makigiaz5Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ που προσπαθούν να επαναλάβουν το ασιατικό και το κορεάτικο μακιγιάζ δημιουργούν ένα οβάλ σχήματος V στο πρόσωπο χρησιμοποιώντας περίγραμμα, βάφουν πλήρως όλα τα ελαττώματα στο δέρμα και τονίζουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα μάτια, τα οποία πρέπει να είναι ελαφρώς λοξά, αλλά πολύ μεγάλα. Λοιπόν, ας μάθουμε πώς οι Κορεάτισσες και άλλες Ασιάτισσες κάνουν το νέο μακιγιάζ τους.

Koreatiko Makigiaz6Λαμπερό, ενυδατωμένο δέρμα

Το κύριο χαρακτηριστικό του κορεάτικου και ασιατικού μακιγιάζ είναι το τέλειο δέρμα. Για να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε κρέμες CC και BB, καθώς και ένα παχύ concealer που σας βοηθά να κρύψετε τις ατέλειες. Το CC cream είναι Color Corrector, δηλαδή color corrector. Έχει ελαφρύτερη υφή και λιγότερη κάλυψη. Το κύριο πλεονέκτημά του προέρχεται από το όνομά του - δίνει την επιθυμητή απόχρωση ή λάμψη στο δέρμα. Η κρέμα BB έχει πιο πυκνή υφή και προσαρμόζεται τέλεια στον τόνο του δέρματος, επομένως η επιλογή της απόχρωσης δεν προσεγγίζεται με την ίδια προσοχή όπως με το foundation.

Koreatiko Makigiaz7Αλλά μην νομίζετε ότι τα κορίτσια επιτυγχάνουν το πορσελάνινο αποτέλεσμα στο δέρμα τους μόνο καλλυντικά. Φροντίζουν πολύ καλά το δέρμα τους και μόνο τότε δημιουργούν όμορφο μακιγιάζ. Διάφορες μάσκες, επιθέματα και scrub είναι ευρέως διαδεδομένα στην Ασία, γι' αυτό και τα κορεάτικα καλλυντικά είναι τόσο δημοφιλή σε άλλες χώρες· αυτά τα κορίτσια ξέρουν ακριβώς πώς να πετύχουν την τέλεια εμφάνιση.

Koreatiko Makigiaz8Το κύριο εργαλείο είναι ένα μαξιλάρι

Ήταν οι Κορεάτισσες που βρήκαν ένα νέο είδος καλλυντικών - μαξιλάρι. Αυτό είναι ένα είδος υγρού foundation που εφαρμόζεται ακριβώς όπως η πούδρα. Χάρη σε αυτό το καλλυντικό, είναι δυνατή η εφαρμογή του προϊόντος σε ένα πολύ λεπτό και ομοιόμορφο στρώμα, το οποίο δίνει το αποτέλεσμα της φυσικότητας και της απαλότητας.

Ανοιχτή παλέτα σκιών και σακούλες κάτω από τα μάτια

Το κορεάτικο και το ασιατικό μακιγιάζ αποκλείει την παρουσία φωτεινών χρωμάτων. Η τσάντα μακιγιάζ μιας Ασιάτισσας περιέχει μόνο μια γυμνή, μερικές φορές καφέ παλέτα, που της επιτρέπει να δημιουργήσει ένα φυσικό μακιγιάζ. Δεν θα δείτε ποτέ μια Κορεάτισσα να κάνει smokey eye ή να στρώνει τα μάτια της με eyeliner· τα κορίτσια προσπαθούν να έχουν μια πιο κούκλα εμφάνιση, στην οποία το αποτέλεσμα είναι τρυφερότητα και ελαφρότητα.

Μπορεί να μην είναι περίεργο, αλλά ενώ όλη η Ευρώπη προσπαθεί να απαλλαγεί από τις σακούλες κάτω από τα μάτια τους, οι Κορεάτισσες τις σχεδιάζουν! Ναι, ναι, ζωγραφίζουν! Για να γίνει αυτό, εφαρμόζουν ανοιχτόχρωμες σκιές κάτω από τα μάτια και σχεδιάζουν μια πολύ λεπτή γραμμή μιας πιο σκούρας σκιάς από κάτω. Οι Κορεάτισσες το βρίσκουν εξαιρετικά χαριτωμένο και κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα.

Koreatiko Makigiaz9

Koreatiko Makigiaz10

Koreatiko Makigiaz11Αποχρώσεις χειλιών

Δεν θα δείτε ποτέ μια Ασιάτισσα με πολύ εμφανή χείλη. Με σπάνιες εξαιρέσεις, οι Κορεάτισσες μπορούν να αναδείξουν τα χείλη τους με κόκκινο κραγιόν. Κυρίως τα κορίτσια χρησιμοποιούν μια ημιδιαφανή απόχρωση, η οποία όχι μόνο αυξάνει τον όγκο, αλλά κάνει και τα χείλη πολύ ευαίσθητα και ευαίσθητα. Από τις Ασιάτισσες ήρθε η τάση των φιλημένων χειλιών.

Koreatiko Makigiaz12

Koreatiko Makigiaz13Ροζ ρουζ

Ένα άλλο σημαντικό σημείο στο κορεάτικο και ασιατικό μακιγιάζ είναι τα ροδαλά μάγουλα. Εδώ οι κυρίες επαναλαμβάνουν την εικόνα των κούκλων, των οποίων το λεπτό ρουζ είναι ευδιάκριτο στο πορσελάνινο δέρμα τους, το οποίο εφαρμόζεται όχι κάτω από τα ζυγωματικά, όπως οι Ευρωπαίοι, αλλά στα μήλα των μάγουλων. Είναι σημαντικό να επιλέξετε τον σωστό τόνο· δεν πρέπει να υπάρχουν φωτεινές αποχρώσεις, μόνο ένα λεπτό χρώμα.

Koreatiko Makigiaz14

Koreatiko Makigiaz15Εφέ λάμψης με highlighter

Όσον αφορά τη λάμψη του δέρματος, οι Κορεάτες και οι Ασιάτες συμφωνούν απόλυτα με τους Ευρωπαίους. Πιστεύουν ότι το δέρμα δεν μπορεί μόνο να είναι ματ, πρέπει να ακτινοβολεί μια φυσική λάμψη. Επομένως, για ένα κομψό μακιγιάζ πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα highlighter, αλλά οι Κορεάτισσες λατρεύουν τις κρεμώδεις συνθέσεις. Εφαρμόζεται στη γέφυρα της μύτης, στην άκρη της μύτης, στα ζυγωματικά, πάνω από τα φρύδια, πάνω από το πάνω χείλος και στην εσωτερική γωνία των ματιών.

Koreatiko Makigiaz16Ίσια φρύδια

Πιστεύεται ότι τα ίσια, αλλά όχι πολύ καθαρά φρύδια κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται νεανικό.

Koreatiko Makigiaz17

Koreatiko Makigiaz18

Koreatiko Makigiaz19

Koreatiko Makigiaz20Η Νότια Κορέα είναι ένα κέντρο καινοτομίας στον κόσμο του μακιγιάζ. Από εκεί έρχονται όλες οι τάσεις της μόδας στον κλάδο της ομορφιάς. Η εκπληκτική επιτυχία σχεδόν κάθε νέου τύπου μακιγιάζ επιτρέπει στα συνηθισμένα κορίτσια να μοιάζουν ακριβώς με εύθραυστες και κούκλες Ασιάτισσες.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/aziatskiy-i-koreyskiy-makiyazh