LOGO1


Μια νέα τάση από το TikTok διασφαλίζει ότι η κυρία αποκτά μια εντυπωσιακή εμφάνιση, όπου το κύριο στοιχείο εστίαση θα είναι στα σαρκώδη χείλη.

Sarkodi xili2Όπως δείχνει το κοινωνικό δίκτυο, τα βίντεο με μακιγιάζ έχουν ήδη κερδίσει περισσότερες από 4 εκατομμύρια προβολές.

Το όνομα "διαμαντένια χείλη" επινοήθηκε λόγω της χρήσης ασημένιων μολυβιών και eyeliners στο μακιγιάζ. Ο κύριος στόχος αυτού του μακιγιάζ είναι να κάνει τα χείλη σαρκώδη χρησιμοποιώντας μόνο καλλυντικά. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ αισθητό και όμορφο.

Sarkodi xili3Για να φτιάξεις τέτοια χείλη πρέπει να βρεις μολύβι ή eyeliner, σκιές σε μεταλλική απόχρωση, θα χρειαστείς επίσης lip liner σε nude χρώμα και διάφανο gloss για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ.

Sarkodi xili4

Sarkodi xili5Και τώρα η διαδικασία βήμα προς βήμα δημιουργίας "διαμαντένια χείλη":

  1. Με ένα μολύβι ή eyeliner σε ασήμι, πρέπει να σχεδιάσετε ένα upper lip.
  2. Το ίδιο μολύβι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να βάψετε πάνω από το κέντρο των χειλιών (μπορείτε να επιλέξετε σκιές σε μεταλλικό χρώμα).
  3. Κυκλώστε όλο το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι σε παστέλ απόχρωση, αλλά χτυπήστε λίγο τον τόνο του με τα δάχτυλά σας για να αφαιρέσετε τη διαύγεια.
  4. Και το τελευταίο στάδιο είναι μια διαφανής λάμψη με ένα λεπτό στρώμα, και μερικές ακόμα ρίχνουν σκιές σε μεταλλικό χρώμα από πάνω.

Ο Ιστός έχει ήδη βρει έναν ευκολότερο τρόπο για να δημιουργήσει «διαμάντια για τα χείλη». Περιλαμβάνει τη χρήση μόνο σκιάς ματιών με μολύβι σε ραβδί σε μεταλλική απόχρωση. Η διαδικασία του μακιγιάζ είναι η ίδια, τα πάνω χείλη είναι επίσης περιγράμματα, σκιές εφαρμόζονται στο κέντρο των χειλιών και όλα σκιάζονται καλά με το δάχτυλο.

Sarkodi xili6Αν θέλετε να αποκτήσετε σαρκώδη χείλη χωρίς χειρουργική επέμβαση και ενέσεις filler, τότε σίγουρα θα σας αρέσει η νέα τάση. Πρώτα, αγοράστε όλα όσα χρειάζεστε, εξασκηθείτε και έχοντας την τέλεια επιλογή μακιγιάζ, μπορείτε να βγείτε έξω και να κατακτήσετε τους πάντες με την απίστευτη ομορφιά και τα διαμαντένια χείλη σας.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/brilliantovye-guby