LOGO1


Το σακάκι έχει ήδη γίνει το κύριο ρούχο στην γκαρνταρόμπα μιας σύγχρονης fashionista. Αυτή η λεπτομέρεια κλασικού στυλ μπορεί εύκολα να συμπεριληφθεί σε όλες τις μοδάτες εμφανίσεις.

Fotina sakakia2Το σακάκι είναι ιδανικό για σετ γραφείου, αραιώνει τα casual ντυσίματα και αυτό το προϊόν μπορεί να φορεθεί ακόμη και σε σπορ στυλ. Πρόσφατα, οι fashionistas άρχισαν όλο και περισσότερο να επιλέγουν πολύχρωμα και φωτεινά μοντέλα που διακοσμούν την εικόνα και την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα. Σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε πώς να φορέσετε κομψά ένα σακάκι συγκεκριμένου χρώματος και να μοιάζετε πάντα με μια φωτεινή ομορφιά.

Fotina sakakia3Περιεχόμενο

  • Πώς να φορέσετε ένα καφέ σακάκι και σακάκι με στυλ
  • Πώς να φορέσετε ένα μπορντό blazer και σακάκι με στυλ
  • Πώς να φορέσετε ένα μωβ σακάκι και σακάκι με στυλ
  • Πώς να φορέσετε κομψά ένα λιλά σακάκι και σακάκι
  • Πώς να φορέσετε ένα μέντα blazer και ζακέτα με στυλ
  • Πώς να φορέσετε ένα τιρκουάζ blazer και ζακέτα με στυλ
  • Πώς να φορέσετε ένα γαλάζιο σακάκι και σακάκι με στυλ
  • Πώς να φορέσετε ένα πορτοκαλί σακάκι και ζακέτα με στυλ
  • Πώς να φορέσετε ένα κίτρινο σακάκι με στυλ
  • Πώς να φορέσετε ένα μπλε σακάκι και ένα σακάκι με στυλ
  • Πώς να φορέσετε ένα κόκκινο σακάκι και ένα σακάκι με στυλ
  • Πώς να φορέσετε ένα κατακόκκινο blazer και ζακέτα με στυλ
  • Πώς να φορέσετε ένα ροζ σακάκι και τζάκετ με στυλ
  • Πώς να φορέσετε ένα πράσινο σακάκι με στυλ
  • Πώς να φορέσετε στιλάτα ένα ανοιχτό πράσινο blazer και ζακέτα

Πώς να φορέσετε ένα καφέ σακάκι και σακάκι με στυλ

Το καφέ είναι βασικό χρώμα, οπότε ένα σακάκι σε αυτό το χρώμα θα είναι μια εξαιρετική εναλλακτική για τη δημιουργία επίσημων εμφανίσεων για δουλειά. Φορέστε ένα καφέ ζιβάγκο με μολύβι ή φούστες. Επιπλέον, δεν είναι μόνο τα απλά σακάκια, αλλά και τα καφέ είδη με στάμπα.

Fotina sakakia4Πώς να φορέσετε ένα μπορντό blazer και σακάκι με στυλ

Εάν ένα κόκκινο σακάκι ή σακάκι είναι μια αρκετά φωτεινή εμφάνιση που ταιριάζει στις τολμηρές fashionistas, τότε το μπορντό μοντέλο φαίνεται πιο αυστηρό. Ταυτόχρονα, η μπορντώ απόχρωση και το κλασικό κόψιμο του σακακιού θα κάνουν την εμφάνισή σας πολυτελή. Προσπαθήστε να συνδυάσετε μια τολμηρή εμφάνιση με ένα μπορντό σακάκι, στο οποίο η έμφαση θα είναι στο δερμάτινο σορτς.

Fotina sakakia5

Fotina sakakia6Πώς να φορέσετε ένα μωβ σακάκι και σακάκι με στυλ

Το Ινστιτούτο Pantone ονόμασε τη μωβ παλέτα ως την κύρια απόχρωση της νέας χρονιάς. Ως εκ τούτου, οι κυρίες μπορούν να επιλέξουν με ασφάλεια ένα σακάκι σε οποιοδήποτε τόνο. Τα σκούρα μοβ και λιλά μοντέλα δείχνουν υπέροχα, φαίνονται ιδιαίτερα κομψά σε εφαρμοστά και υπερμεγέθη στυλ. Οι στιλίστες συνιστούν να φοράτε ένα μωβ σακάκι με ασορτί παντελόνι, καθώς ένα μονόχρωμο στυλ θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε την τέλεια και προσεγμένη εμφάνιση.

Fotina sakakia7Πώς να φορέσετε κομψά ένα λιλά σακάκι και σακάκι

Οι ειδικοί της μόδας αυτή τη σεζόν αναδεικνύουν το λιλά σακάκι και σακάκι. Αυτή η ευχάριστη απόχρωση φαίνεται ωραία τόσο σε μονόχρωμο στυλ όσο και με λεπτομέρειες σε διαφορετικό χρώμα. Εάν θέλετε, με αυτό το μοντέλο μπορείτε να φορέσετε πολύ φωτεινά πράγματα που ξεχωρίζουν από το γενικό θέμα. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο τολμηρό και θηλυκό σακάκι σε λιλά δέρμα, θα αναδείξει το ιδιαίτερο στυλ σας.

Fotina sakakia8

Fotina sakakia9

Fotina sakakia10

Fotina sakakia11

Fotina sakakia12

Fotina sakakia13Πώς να φορέσετε ένα μέντα blazer και ζακέτα με στυλ

Η λεπτή απόχρωση μέντας φαίνεται καλή στις κυρίες και διασφαλίζει ότι η εμφάνιση θα φαίνεται φρέσκια. Μια κυρία μπορεί να φορέσει ένα τέτοιο σακάκι με παντελόνι στο ίδιο χρώμα ή να προσθέσει σορτς, φούστες και φορέματα σε λευκή απόχρωση. Ένα μέντα σακάκι ή ζακέτα είναι τέλειο για τη δημιουργία καλοκαιρινών συνόλων με ψάθινα καπέλα.

Fotina sakakia14Πώς να φορέσετε ένα τιρκουάζ blazer και ζακέτα με στυλ

Αποκτήστε αυτό το blazer με μια χαρούμενη πινελιά και φορέστε το με πολύχρωμα φορέματα και φούστες. Και επίσης δοκιμάστε τολμηρά πειράματα, για παράδειγμα, ένα τυρκουάζ σακάκι μπορεί να φορεθεί με μια κόκκινη μπλούζα που έχει έναν τεράστιο φιόγκο στο λαιμό. Όμως ένα τέτοιο σύνολο χρειάζεται οπωσδήποτε τουλάχιστον ένα αξεσουάρ σε κόκκινη απόχρωση.

Fotina sakakia15

Fotina sakakia16Πώς να φορέσετε ένα γαλάζιο σακάκι και σακάκι με στυλ

Ένα μπλε σακάκι ή σακάκι ταιριάζει πολύ με λευκά πράγματα. Συνήθως οι κυρίες φορούν το προϊόν με λευκά παντελόνια ή φούστες. Μπορείτε όμως να γίνετε και δημιουργικοί, να φορέσετε ένα μπλε σακάκι και να το ταιριάξετε με μια φούστα ουράνιο τόξο. Αυτή η εμφάνιση θα σας κάνει την πιο λαμπερή και στιλάτη fashionista.

Fotina sakakia17

Fotina sakakia18

Fotina sakakia19

Fotina sakakia20Πώς να φορέσετε ένα πορτοκαλί σακάκι και ζακέτα με στυλ

Μην νομίζετε ότι ένα πορτοκαλί blazer ή ζακέτα φοριέται μόνο σε μονόχρωμη εμφάνιση. Εάν θέλετε, μπορείτε να συνδυάσετε ένα σετ με ένα πράσινο φόρεμα και να το συμπληρώσετε με ένα πορτοκαλί σακάκι· αυτό το μοντέλο ταιριάζει επίσης με ρούχα σε στυλ boho. Μην φοβάστε να επιλέξετε φωτεινές λεπτομέρειες στην εικόνα σας, το μόνο σημαντικό πράγμα είναι να επιτύχετε την αρμονία και γι 'αυτό, κάθε μικρή λεπτομέρεια θα πρέπει να ταιριάζει ιδανικά με το πορτοκαλί σακάκι.

Fotina sakakia21

Fotina sakakia22Πώς να φορέσετε ένα κίτρινο σακάκι με στυλ

Για την άνοιξη ή το καλοκαίρι, προτείνουμε να αγοράσετε ένα κίτρινο σακάκι ή ένα ολόσωμο παντελόνι σε ηλιόλουστο χρώμα. Μια γυναίκα σε αυτή την εικόνα θα εκπέμπει θετικότητα και θα δώσει στους ανθρώπους καλή διάθεση. Το κίτρινο είναι μια αρκετά περίπλοκη απόχρωση, επομένως είναι καλύτερο να το φορέσετε με λευκά ή μαύρα ρούχα, αλλά μπορείτε να είστε λίγο πιο τολμηροί και να επιλέξετε ένα κοστούμι σε φωτεινό φλοράλ στάμπα που θα ταιριάζει με ένα κίτρινο σακάκι.

Fotina sakakia23

Fotina sakakia24

Fotina sakakia25Πώς να φορέσετε ένα μπλε σακάκι και ένα σακάκι με στυλ

Το κομψό μπλε χρώμα κοσμεί κάθε γυναικεία εμφάνιση. Αυτή η παλέτα παραπέμπει σε πολύτιμες αποχρώσεις, γι' αυτό συνιστάται να φοράτε ένα τέτοιο σακάκι ή ζακέτα αποκλειστικά με μαύρες μπλούζες, μπλουζάκια και τοπ. Και ως κάτω μέρος, ταιριάζει ένα κλασικό παντελόνι σε μαύρο ή μπλε χρώμα.

Fotina sakakia26

Fotina sakakia27Πώς να φορέσετε ένα κόκκινο σακάκι και ένα σακάκι με στυλ

Ένα κόκκινο σακάκι δεν μπορεί να ονομαστεί καθημερινό αντικείμενο. Τις περισσότερες φορές, μια πολύχρωμη λεπτομέρεια επιλέγεται για επίσημα και κοινωνικά πάρτι. Το μαύρο και το κόκκινο είναι ένα εξαιρετικό συνδυασμό που τονίζει την ανωτερότητα και το κομψό γούστο σας. Μαύρο παντελόνι, αξεσουάρ, μια κομψή μπλούζα και ένα κόκκινο σακάκι με τεράστιο φιόγκο - αυτή είναι η εικόνα μιας πολυτελούς κυρίας.

Fotina sakakia28

Fotina sakakia29Πώς να φορέσετε ένα κατακόκκινο blazer και ζακέτα με στυλ

Το βατόμουρο και το φούξια επιλέγονται από τολμηρές και λαμπερές fashionistas που δεν φοβούνται την προσοχή όλων. Είναι απίθανο να φορεθεί ένα τέτοιο σακάκι στο γραφείο, αλλά είναι ιδανικό για ραντεβού ή συνάντηση με φίλους. Φορέστε ένα κατακόκκινο blazer σε μονόχρωμο στυλ με πορτοκαλί και μαύρους τόνους. Αν θέλετε ένα πιο κομψό ντύσιμο, τότε επιλέξτε ένα λευκό παντελόνι και μια μπλούζα στο ίδιο χρώμα για το σακάκι.

Fotina sakakia30

Fotina sakakia31

Fotina sakakia32

Fotina sakakia33

Fotina sakakia34Πώς να φορέσετε ένα ροζ σακάκι και τζάκετ με στυλ

Μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά ρομαντισμού και θηλυκότητας στην εμφάνισή σας με ένα κομψό σακάκι ή σακάκι σε ροζ χρώμα. Φαίνεται υπέροχο σε ένα total look στυλ και μπορεί επίσης να αραιώσει μια λευκή εμφάνιση με ένα λεπτό φόρεμα ή μια κομψή φούστα, σορτς και παντελόνι. Αν δεν έχετε αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα, τότε μπορείτε εύκολα να φορέσετε ένα ροζ σακάκι στο γραφείο μαζί με κλασικά πράγματα.

Fotina sakakia35

Fotina sakakia36Πώς να φορέσετε ένα πράσινο σακάκι με στυλ

Το πράσινο χρώμα δημιουργεί μια πολύ ζεστή και ελαφριά εικόνα σαν την άνοιξη. Τα πράσινα σακάκια και τα σακάκια ταιριάζουν πολύ με μαύρα, μπλε και λευκά πράγματα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα ολόσωμο κοστούμι σε πράσινο και να το φορέσετε με μια μπλούζα σε hot pink απόχρωση ή σε floral print.

Fotina sakakia37

Fotina sakakia38

Fotina sakakia39

Fotina sakakia40Πώς να φορέσετε στιλάτα ένα ανοιχτό πράσινο blazer και ζακέτα

Για λαμπερές, αποφασιστικές και δημιουργικές fashionistas ταιριάζει περισσότερο ένα σακάκι σε νέον απόχρωση. Το ανοιχτό πράσινο φαίνεται καλό τόσο στις ξανθές όσο και στις μελαχρινές και φαίνεται καλύτερα σε ένα σώμα με ανοιχτό μπρονζέ μαύρισμα. Απλώς μην ανακατεύετε αυτόν τον τόνο με άλλες πολύχρωμες λεπτομέρειες· είναι καλύτερο να βασιστείτε στο σκούρο πράσινο, το οποίο θα αυξήσει μόνο το αποτέλεσμα ενός φωτεινού σακακιού.

Fotina sakakia41Σε κάποιους αρέσει να συναναστρέφονται με το πλήθος, αλλά υπάρχουν fashionistas που θέλουν να ξεχωρίζουν ανάμεσα στις μονότονες εμφανίσεις. Ένα μοντέρνο σακάκι ή ένα χρωματιστό σακάκι είναι τέλειο για τέτοιες γυναίκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτεινή απόχρωση δεν αφαιρεί από το γεγονός ότι το σακάκι κάνει την εμφάνιση κομψή και μοδάτη. Προσθέστε ένα blazer ή ζακέτα σε χρώμα και δημιουργήστε εμφανίσεις που θα λάβουν μόνο υψηλούς βαθμούς.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/garderob/tsvetnye-i-yarkie-pidzhaki-i-zhakety