LOGO1


Για τους λάτρεις του μινιμαλιστικού στυλ, δημιουργήσαμε μια νέα συλλογή άνοιξη-καλοκαίρι 2023 από τη VALENTINO.

Valentino2Αυτή τη φορά, ο οίκος μόδας έχει απομακρυνθεί από τους έντονους συνδυασμούς και τις πολύχρωμες αποχρώσεις, και προτίμησε μια ισορροπημένη και ήρεμη γυμνή παλέτα και κλασικό μαύρο τόνο.

Περιεχόμενο

  • Ελεύθερες σιλουέτες
  • Σφιχτά στυλ
  • Έντονα χρώματα

Είναι ενδιαφέρον ότι η σχεδιάστρια επέλεξε τις αποχρώσεις των ρούχων ανάλογα με το χρώμα του δέρματος και μερικές φορές τα μοντέλα κυριολεκτικά συγχωνεύτηκαν με τα ρούχα τους.

Valentino3

Valentino4Ελεύθερες σιλουέτες

Ο Pierpaolo Piccioli αποφάσισε να ποντάρει στην άνεση, έτσι πολλά μοντέλα της νέας συλλογής παρουσιάζονται σε ελεύθερο στυλ. Αυτά είναι ελαφριά τουνίκ, όμορφα φορέματα, φόρμες, σακάκια και άλλα πράγματα που δίνουν ελευθερία κινήσεων.

Valentino5

Valentino6

Valentino7

Valentino8Σφιχτά στυλ

Μαζί με ελεύθερες εικόνες, ο οίκος μόδας παρουσίασε και ερωτικά ρούχα. Μίνι φούστες και φορέματα που κυριολεκτικά τυλίγουν τη φιγούρα και επαναλαμβάνουν όλα τα περιγράμματα της. Επιπλέον, όλα τα ρούχα παρουσιάζονται σε τόνους δέρματος του μοντέλου, που μερικές φορές δημιουργούσαν την ψευδαίσθηση της παντελούς απουσίας ρούχων.

Valentino9

Valentino10

Valentino11

Valentino12Valentino13

Valentino14

Valentino15Έντονα χρώματα

Προφανώς, ο σχεδιαστής δεν μπορούσε ακόμα να αρνηθεί τα φωτεινά χρώματα, έτσι οι λεπτομέρειες παρουσιάστηκαν με κόκκινο χρώμα. Ξεχώρισαν ιδιαίτερα όμορφα παλτό φορέματα, chic φούστες και κόκκινα παπούτσια.

Valentino16

Valentino17Η νέα συλλογή του διάσημου οίκου μόδας προσφέρει στις fashionistas αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι να επιλέξουν ρούχα που επαναλαμβάνουν το χρώμα της επιδερμίδας τους. Έτσι, το κορίτσι θα είναι σε θέση να τονίσει την ομορφιά της φιγούρας της.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/modnyie-trendyi-hityi/novaya-kollektsiya-valentino-vesna-leto