LOGO1


Στην ψηφοφορία μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες καταστηματάρχες κουρείς κομμωτές κομμώτριες.

Oloi mazi psif kanon2Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 15 Απριλίου του 2020.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν έως την Παρασκευή 17 Απριλίου στο blogkommoton.gr

Όροι Προσωπικών Δεδομένων

Το blogkommoton.gr έχει δημιουργήσει όρους Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα προκειμένου να διασφαλίσει την προστασία των δεδομένων των φυσικών προσώπων σε πλήρη συμμόρφωση με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR) και τη σχετική κείμενη ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Προσωπικά Δεδομένα 

Το blogkommoton.gr συλλέγει και τηρεί αποκλειστικά και μόνο τα προσωπικά δεδομένα που εσείς του γνωστοποιείτε με την εισαγωγή των αιτουμένων προσωπικών πληροφοριών στη φόρμα ψηφοφορίας της ιστοσελίδας μας .

Το είδος των δεδομένων που δύναται να συγκεντρώσουμε με την συγκατάθεση σας είναι: το ονοματεπώνυμό σας τον τόπο εργασία σας και στοιχεία επικοινωνίας. Το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας ζητούνται προαιρετικά προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επικοινωνία μας μαζί σας αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Το κείμενο του μηνύματος που αποστέλλετε με τις δικές σας προτάσεις άπτεται σε δική σας αποκλειστικά πρωτοβουλία και το blogkommoton.gr δεν φέρει καμία ευθύνη.

Υβριστικά μηνύματα δεν θα αναρωτηθούν καθόλου. Σκοπός της ψηφοφορίας είναι η συσπείρωση μας και όχι ο διχασμός μας.

Προσωπικά δεδομένα – Τι κάνουμε με αυτά

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με σκοπό να επικοινωνούμε μαζί σας τηλεφωνικά η μέσω ηλεκτρονικού αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μόνο για το διάστημα που είναι απαραίτητο για την επικοινωνία μας μαζί σας και μετά διαγράφονται.

Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα θα έχουμε μόνο εμείς και αν χρειαστεί αναγκαίο για την εγκυρότητα τον ψήφων η ομοσπονδία στην οποία θα κατατεθεί το ψήφισμα.

Προσωπικά Δεδομένα - Τι δεν επιτρέπεται να κάνουμε με αυτά

  • Δεν διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για οποιοδήποτε άλλο σκοπό έκτος από αυτόν που κατηγορηματικά αναφέρεται παραπάνω.
  • Δεν προωθούμε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να αξιοποιηθούν για εμπορικούς σκοπούς
  • Δεν προωθούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανέναν τρίτο πέραν της ομοσπονδία μας Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε (Κλαδικής Ομοσπονδίας Κουρέων Κομμωτών Καταστηματαρχών Ελλάδας).

Δυνατότητα ανάκλησης της συγκατάθεσης σας

Σας παρέχουμε δυνατότητα ανάκλησης της συγκατάθεσης με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος για ανάκληση της συγκατάθεσης στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το blogkommoton.gr  διατηρεί το δικαίωμα της τροποποίησης των άνωθεν κανονισμών.