LOGO1


Με ηλιόλουστες παραλίες και θαλασσινά αεράκια, σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας!

Tasis beachwear2Ας βουτήξουμε στον κόσμο των τάσεων της μόδας του 2023 και ας συζητήσουμε ποια στυλ θα είναι τα κύρια αυτής της σεζόν.

Tasis beachwear3

Tasis beachwear4

Tasis beachwear5

Tasis beachwear6Περιεχόμενο

  • Υπερμεγέθη ρούχα: πουκάμισα, μπλουζάκια, φούστες, φορέματα και παντελόνια
  • Γοτθική αισθητική: σε μπουφάν, μπλουζάκια, φορέματα και στρατιωτικές μπότες
  • Φορέματα
  • Παντελόνι Cargo
  • Βερμούδες και μπλουζάκια με σλόγκαν

Υπερμεγέθη ρούχα: πουκάμισα, μπλουζάκια, φούστες, φορέματα και παντελόνια

Συνεχίζοντας την τάση των προηγούμενων ετών, οι fashionistas σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να αγαπούν τα υπερμεγέθη ρούχα. Διαθέτοντας χαλαρή εφαρμογή, αυτά τα ρούχα, με έντονες στάμπες και λαιμόκοψη, φτιαγμένα σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και χρωμάτων για να ξεχωρίζουν πραγματικά από το πλήθος, είναι ιδανικά για καλοκαιρινές διακοπές, παρέχοντας μέγιστη άνεση και ταυτόχρονα κομψή εμφάνιση.

Tasis beachwear7Γοτθική αισθητική: σε μπουφάν, μπλουζάκια, φορέματα και στρατιωτικές μπότες

Αν και η σκοτεινή και μυστηριώδης γοτθική αισθητική φαίνεται εκ πρώτης όψεως ασυμβίβαστη με την ανάλαφρη και χαρούμενη καλοκαιρινή διάθεση, κερδίζει ξανά δημοτικότητα. Τολμηρά, τολμηρά και λίγο μυστικιστικά, gothic στοιχεία μπορούν να προσθέσουν μια μοναδική πινελιά στο ντύσιμο της παραλίας σας.

Tasis beachwear8

Tasis beachwear9Φορέματα

Τα καλοκαιρινά φορέματα είναι κάτι χωρίς το οποίο είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς την καυτή εποχή. Αυτό το καλοκαίρι, τα μινιμαλιστικά κομμένα φορέματα από φυσικά υφάσματα όπως σιφόν, ποπλίνα, βαμβάκι ή λινό είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Αυτά τα φορέματα είναι ο τέλειος συνδυασμός άνεσης και κομψότητας, τονίζουν τη φυσικότητα και την ελαφρότητα, που είναι ιδανικό για καλοκαιρινές διακοπές.

Tasis beachwear10

Tasis beachwear11

Tasis beachwear12

Tasis beachwear13

Tasis beachwear14

Tasis beachwear15Παντελόνι Cargo

Πρακτικά και άνετα, τα cargo παντελόνια είναι μια άλλη τάση για το καλοκαίρι του 2023. Με τις πολλές τσέπες και τη χαλαρή εφαρμογή, είναι ιδανικά για υπαίθριες δραστηριότητες και ταξίδια. Το παντελόνι Cargo μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε t-shirt ή τοπ για μια casual και κομψή εμφάνιση.

Tasis beachwear16Βερμούδες και μπλουζάκια με σλόγκαν

Αν προτιμάτε πιο κοντά ρούχα παραλίας, οι βερμούδες είναι ο καλύτερος τρόπος. Αυτά τα σορτς παρέχουν ελευθερία κινήσεων και συνδυάζονται τέλεια με τα μοντέρνα μπλουζάκια και το σλόγκαν αυτής της σεζόν για casual, νεανική εμφάνιση. Μπορεί να είναι και ένα αστείο αστείο και ένα κομψό σχέδιο - το κύριο πράγμα είναι ότι αντανακλά την προσωπικότητά σας.

Tasis beachwear17

Tasis beachwear18Ανακαλύψτε νέα στυλ, συνδυάστε διαφορετικά στυλ και εκφράστε τον εαυτό σας μέσα από το στυλ σας. Αναμένουμε τα σχόλιά σας και τα σχόλιά σας.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/modnyie-trendyi-hityi/modnaya-odezhda-na-more-leta