LOGO1


Η σύγχρονη μόδα συχνά επικρίνεται από την κοινωνία, αλλά την ίδια στιγμή οι άνθρωποι είναι πεπεισμένοι ότι είναι πολύπλευρη και ενδιαφέρουσα.

Sport casual2Ανάμεσα στις πολλές τάσεις της μόδας ξεχωρίζει το άνετο και μερικές φορές τολμηρό sport casual. Οι λεπτομέρειες ενός κλασικού, αστικού, επαγγελματικού, boho στυλ μπορούν εύκολα να συμπληρώσουν μια σπορ εμφάνιση.

Sport casual3Περιεχόμενο

  • Αθλητικά casual φορέματα
  • Κοστούμια με sport-casual σορτς
  • Κολάν και ένα sport-casual τοπ
  • Φούτερ και ποδήλατο σορτς σε sport-casual στυλ
  • Sport casual τζιν

Αθλητικά casual φορέματα

Τα casual αθλητικά φορέματα μοιάζουν περισσότερο με πουκάμισα και μπλουζάκια, μόνο λίγο μακρύτερα. Τέτοια μοντέλα φοριούνται αποκλειστικά με sneakers και sneakers, αποκλείοντας πολύ θηλυκές λεπτομέρειες.

Sport casual4Κοστούμια με sport-casual σορτς

Ένα πρακτικό κοστούμι με σορτς μπορεί να αποτελείται από φούτερ ή φούτερ, πουκάμισο ή μπλουζάκι.

Sport casual5

Sport casual6

Sport casual7Κολάν και ένα sport-casual τοπ

Το κολάν ήταν πάντα ένα σπορ στυλ, καθώς και τα cropped, σφιχτά μπλουζάκια. Αλλά οι fashionistas αποφάσισαν ότι τέτοια ρούχα τους ταιριάζουν στη συνηθισμένη καθημερινή ζωή. Φαίνεται πολύ κοκέτα, αλλά ταυτόχρονα, η εικόνα δίνει πλήρη άνεση.

Sport casual8

Sport casual9Φούτερ και ποδήλατο σορτς σε sport-casual στυλ

Ένας υπέροχος συνδυασμός φαρδύ φούτερ και σορτς ποδηλάτου θα δώσει σε μια γυναίκα μια άνετη εμφάνιση που μπορεί να φορεθεί τόσο για γυμναστική όσο και για να πάει σε ένα καφέ και να συναντήσει φίλους.

Sport casual10

Sport casual11Sport casual τζιν

Το τζιν είναι συχνά παρόν στην εικόνα του sport casual. Αλλά όχι μόνο τα τζιν και οι φούστες μπορούν να γίνουν έμφαση σε ένα μοντέρνο ντύσιμο. Επιλέξτε άνετο και ευέλικτο μεγάλο τζιν που φαίνεται εξίσου καλό με σορτς, κολάν και οποιοδήποτε παντελόνι.

Sport casual12

Sport casual13

Sport casual14

Sport casual15

Sport casual16Η σύγχρονη μόδα σάς επιτρέπει να επιλέξετε ένα στυλ που ταιριάζει στον ρυθμό και τον τρόπο ζωής σας. Το μοντέρνο sport casual δημιουργήθηκε για γυναίκες που αγαπούν τη φυσική προπόνηση, την άνεση και μισούν κάθε περιορισμό.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/garderob/sport-casual-letom