LOGO1


Είναι η εποχή για φωτεινότητα, στυλ και εκφραστικότητα, ακόμα κι αν είστε ήδη πάνω από 40.

Tasis modas2Η μόδα δεν γνωρίζει ηλικία και αυτή τη σεζόν έχουμε καταπληκτικές τάσεις που θα ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα που θέλει να δείχνει κομψή και κομψή. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις πιο hot τάσεις του 2023 που σίγουρα θα προσθέσουν γοητεία στην γκαρνταρόμπα σας.

Tasis modas3Περιεχόμενο

  • Πουκάμισο φόρεμα με ¾ μανίκια
  • Ζακέτα + τζιν
  • Μίντι και μάξι φούστες
  • Φόρεμα μέχρι το πάτωμα με στάμπα
  • Σακάκι + μονόχρωμη pencil φούστα

Πουκάμισο φόρεμα με ¾ μανίκια

Τα πουκάμισα ήταν πάντα κλασικά και φέτος επιστρέφουν με ¾ μανίκια. Αυτή είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα ευέλικτο ρούχο που είναι εξίσου καλό για ημερήσιες και βραδινές εμφανίσεις.

Tasis modas4Ζακέτα + τζιν

Μια άλλη καθολική τάση είναι ο συνδυασμός ζακέτας και τζιν. Η άνεση και η άνεση του τζιν με την απαλότητα και τη ζεστασιά μιας ζακέτας συνθέτουν την τέλεια εμφάνιση για τις ψυχρές βραδιές.

Tasis modas5Tasis modas6Μίντι και μάξι φούστες

Οι μίντι και μάξι φούστες συνεχίζουν να είναι στην τάση δεν αποτελεί εξαίρεση. Προσφέρουν έναν εκπληκτικό συνδυασμό κομψότητας και άνεσης που ταιριάζει σε κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για επαγγελματική συνάντηση είτε για ένα χαλαρό γεύμα.

Tasis modas7

Tasis modas8

Tasis modas9Φόρεμα μέχρι το πάτωμα με στάμπα

Τα φορέματα μέχρι το πάτωμα με μικρά prints είναι μια άλλη τάση. Αυτά τα φορέματα προσθέτουν απαλότητα και θηλυκότητα στην εμφάνισή σας, ενώ το διακριτικό print τα κάνει την τέλεια επιλογή για κάθε περίσταση, από μια έξοδο στην παραλία μέχρι ένα πάρτι σαμπάνιας.

Tasis modas10Σακάκι + μονόχρωμη pencil φούστα

Αν ψάχνετε για ένα business-chic look, ένα σακάκι σε συνδυασμό με μια απλή pencil φούστα είναι ο καλύτερος τρόπος. Αυτό το σετ θα σας βοηθήσει να φαίνεστε επαγγελματική και κομψή ταυτόχρονα.

Tasis modas11Να είστε σίγουροι ότι κάθε μία από αυτές τις τάσεις μπορεί να προσαρμοστεί στο δικό σας στυλ. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η μόδα δεν έχει να κάνει μόνο με το τι φοράτε, αλλά και με το πώς το φοράτε. Το κυριότερο είναι να είσαι άνετος σε αυτό που φοράς και να είσαι πιστός στον εαυτό σου, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Tasis modas12Είναι η εποχή που οι τάσεις της μόδας συνδυάζονται με την προσωπική αυτοπεποίθηση για να δημιουργήσουν ρούχα που τονίζουν την ατομικότητα. Φορέστε το αγαπημένο σας πουκάμισο, φτιάξτε το λουκ με ζακέτα και τζιν, περπατήστε στην προκυμαία με μάξι φούστα ή μακρύ φόρεμα με μικρό print και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα γκρι σακάκι και μια απλή pencil φούστα.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/modnyie-trendyi-hityi/modnye-trendy-komu-za-40-leta