LOGO1


Γυναίκες με λευκά μαλλιά. Σήμερα αυτό το χρώμα μαλλιών είναι στην τάση. Κάνει την εικόνα μιας γυναίκας απαλή, κομψή και ρομαντική.

Ksantha platine lefka mallia2Ειδικά αυτό το χρώμα μαλλιών ταιριάζει στις ασπρόμαυρες καλλονές με τα γαλάζια μάτια, καθιστώντας τις υπέροχες πριγκίπισσες. Κάθε χρόνο, ο αριθμός των ξανθών αποχρώσεων πολλαπλασιάζεται, που επιτρέπουν στους χρωματιστές να βρουν τις πιο ιδανικές αποχρώσεις μαλλιών για κάθε γυναίκα, λαμβάνοντας υπόψη τον τύπο του χρώματός της. Ανάμεσά τους είναι το συνηθισμένο χιόνι, που συνδυάζεται ιδανικά με ανοιχτό πράσινο και γκρι μάτια, σταχτί λευκό, μαργαριταρένιο και πολλές άλλες αποχρώσεις.

Ksantha platine lefka mallia3Περιεχόμενο

  • Λευκό χρώμα μαλλιών
  • Μακριά λευκά μαλλιά
  • Κοντά λευκά μαλλιά
  • Κόκκινα και λευκά μαλλιά
  • Λευκό ombre
  • Λευκές άκρες μαλλιών
  • Λευκό καρέ
  • Σε κλασικό bob κούρεμα

Λευκό χρώμα μαλλιών

Αυτό το χρώμα μαλλιών είναι ένας ιδιαίτερα καθαρός τόνος, ο οποίος επιτυγχάνεται με τη λεύκανση και το φως των άκρων. Η λευκή παλέτα είναι εξαιρετικά φαρδιά. Τα πιο δημοφιλή από αυτά είναι αυτά που λαμβάνονται με την ανάμειξη διαφορετικών τόνων βαφών μαλλιών. Λευκό που βράζει - αυτό είναι το χρώμα που υπάρχει σε ολόκληρη τη μάζα των μαλλιών; Από τις ρίζες μέχρι τις άκρες τους έχει έναν λευκό τόνο.

Ksantha platine lefka mallia4Η λευκή απόχρωση έχει γκρι υποτόνο στη βάση. Θα κάνει το τέλειο tandem με γαλακτώδες δέρμα ή με ένα ελαφρώς εμφανές ροζ.

Ksantha platine lefka mallia5Μια σαμπανιζέ απόχρωση σε συνδυασμό με ένα κλασικό ξανθό δίνει ένα πρωτότυπο μαργαριταρένιο λευκό χρώμα, που λαμπυρίζει με ανοιχτούς τόνους. Δίνει στο χτένισμα επιπλέον μέγιστο όγκο.

Ksantha platine lefka mallia6Μακριά λευκά μαλλιά

Το λευκό χρώμα μαλλιών στα μακριά μαλλιά κάνει πάντα την εικόνα των γυναικών θεαματική και ελκυστική. Επί του παρόντος, οι γυναίκες προτιμούν πλατινένιες, ροζ, τέφρες αποχρώσεις.

Ksantha platine lefka mallia7Το κούρεμα φαίνεται εξίσου πολυτελές σε μακριά μαλλιά με λείες άκρες, σφιχτές μπούκλες. Το styling τέτοιων μαλλιών σας επιτρέπει να δημιουργείτε απλά καθημερινά και περίπλοκα βραδινά χτενίσματα.

Ksantha platine lefka mallia8Το μπεζ ξανθό σε μακριά μαλλιά σε έναν φιλαριστό κούρεμα με στρώσεις φαίνεται απίστευτα κομψό και κομψό. Το χτένισμα φαίνεται τέλειο ακόμα και με λεπτά και αραιά μαλλιά.

Ksantha platine lefka mallia9Κοντά λευκά μαλλιά

Το πλατινέ ξανθό σε κοντά κουρέματα είναι μια από τις πιο μοδάτες επιλογές για τη δημιουργία κομψών εμφανίσεων.

Ksantha platine lefka mallia10

Ksantha platine lefka mallia11Οι ασημί ανταύγειες δίνουν στο χτένισμα επιπλέον όγκο και τα μαλλιά δείχνουν υγιή και περιποιημένα.

Ksantha platine lefka mallia12

Ksantha platine lefka mallia13Η εικόνα μιας γυναίκας αναζωογονείται εδώ και αρκετά χρόνια. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τον τύπο χρώματός σας.

Ksantha platine lefka mallia14

Ksantha platine lefka mallia15Τα κοντά ξανθά κουρέματα φαίνονται υπέροχα τόσο σε ίσια όσο και σε κυματιστά μαλλιά. Οι λάτρεις των ρετρό χτενισμάτων θα μπορούν να πειραματιστούν με τα κύματα του Χόλιγουντ.

Ksantha platine lefka mallia16Κόκκινα και λευκά μαλλιά

Θαρραλέα κορίτσια που θέλουν να αλλάξουν ριζικά την εικόνα τους δίνουν προσοχή στο κόκκινο και το λευκό χρώμα μαλλιών. Σύμφωνα με τους χρωματιστές, τέτοιος χρωματισμός είναι κατάλληλος για κάθε γυναίκα, απλά πρέπει να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση του κόκκινου που ταιριάζει απόλυτα στον τύπο του χρώματός σας. Αυτή η απόχρωση φαίνεται υπέροχη σε ένα μακρύ κούρεμα ουράς αλεπούς, στην εκδοχή μιας κόκκινης απόχρωσης στα άκρα των κλώνων.

Ksantha platine lefka mallia17Το κόκκινο και το άσπρο ombre κάνει τα κοντά κουρέματα τα πιο εντυπωσιακά. Το κακόβουλο, και μερικές φορές τολμηρό, μοιάζει με κούρεμα pixie, bob, ασύμμετρο bob σε αυτήν την τεχνική χρώσης. Οι γυναίκες με αυτό το χρώμα μαλλιών θα προσελκύσουν αυξημένη προσοχή στην εικόνα τους.

Λευκό ombre

Πρέπει να σημειωθεί ότι το λευκό ombre έχει γίνει πρόσφατα μια μοντέρνα επιλογή για βαφή μαλλιών. Το λευκό και το μαύρο ombre είναι ιδιαίτερα δημοφιλές. Απευθύνεται σε όλες σχεδόν τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ksantha platine lefka mallia18Η βιομηχανία ομορφιάς γίνεται πιο απελευθερωμένη. Τώρα οι στυλίστες συνιστούν να δοκιμάσετε πειράματα με το ξάνοιγμά των μαλλιών σε συνδυασμό με μια ποικιλία αποχρώσεων: ροζ, μπλε, ροδακινί. Βασικά, τέτοιοι βασικοί χρωματικοί συνδυασμοί είναι το προνόμιο της νεολαίας. Γυναίκες ώριμης ηλικίας επιδιώκουν μια πιο ήρεμη γκάμα: συνδυασμός ξανθού με αποχρώσεις σταρένιο, μελί, ροδακινί.

Ksantha platine lefka mallia19Λευκές άκρες μαλλιών

Οι γυναίκες που αποφασίζουν να αλλάξουν ριζικά την εικόνα μπορούν να προσπαθήσουν να βάψουν τις άκρες των μαλλιών τους λευκές. Ανεξάρτητα από το βασικό χρώμα των μαλλιών, ένας τέτοιος χρωματισμός θα δώσει στην εικόνα έναν δυναμισμό και μια κομψή εμφάνιση.

Ksantha platine lefka mallia20Για να βάψετε τις άκρες των μαλλιών λευκές, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές τεχνικές. Η τεχνική balayazh μιμείται τα λευκασμένα από τον ήλιο μαλλιά και ο σταχτός τόνος των άκρων θα τους δώσει επιπλέον όγκο. Αυτή η επιλογή φαίνεται τέλεια σε μακριά πυκνά μαλλιά.

Ksantha platine lefka mallia21Το Shatush θα χρωματίσει τις άκρες των μαλλιών με χαοτικό τρόπο, που χρησιμοποιείται σε μαλλιά οποιουδήποτε μήκους. Αλλά η τεχνική ombre εφαρμόζεται κατά προτίμηση σε μαλλιά μεσαίου μήκους.

Λευκό καρέ

Το bob κούρεμα είναι απίστευτα δημοφιλές στις ξανθιές. Η ευελιξία και η επιλεκτική του φροντίδα το καθιστούν περιζήτητο από γυναίκες διαφορετικών ηλικιακών κατηγοριών.

Ksantha platine lefka mallia22Το ξανθό bob φαίνεται υπέροχο τόσο σε ίσια όσο και σε σγουρά μαλλιά. Το ασύμμετρο bob φαίνεται εντυπωσιακό στις ώριμες κυρίες, βοηθώντας τες να κρύψουν επιδέξια τις ατέλειες του δέρματος που σχετίζονται με την ηλικία και να προσαρμόσουν τις αναλογίες του προσώπου.

Ksantha platine lefka mallia23Αλλά, παρ 'όλα αυτά, παρά την ευελιξία του κούρεμα, οι στυλίστες συνιστούν να ληφθούν υπόψη οι ιδιαιτερότητες της δομής των μαλλιών για να επιλέξετε μια παραλλαγή bob. Έτσι, για τις γυναίκες με αδύνατα μαλλιά, ένα διαβαθμίσεων καρέ είναι ιδανικό, που μπορεί να δώσει στο χτένισμα λάμψη και όγκο.

Ksantha platine lefka mallia24Σε κλασικό bob κούρεμα

Το κλασικό bob κούρεμα είναι μια ευκαιρία να τροποποιήσεις την εικόνα σου, να γίνεις νεότερος, πιο φρέσκος. Το λευκό bob κερδίζει απίστευτη δημοτικότητα μεταξύ των γυναικών όλων των ηλικιών και κοινωνικών κατηγοριών. Έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλους τύπους κουρέματος, φαίνεται υπέροχο σε κάθε τύπο μαλλιών, σε γυναίκες με διαφορετικούς σωματότυπους. Με ένα τέτοιο χτένισμα, μια γυναίκα έχει την ικανότητα να δημιουργεί εύκολα μια ποικιλία εικόνων: από θηλυκές και κομψές έως μοιραίες και τολμηρές.

Ksantha platine lefka mallia25

Ksantha platine lefka mallia26Μεταξύ άλλων, το λευκό bob είναι τόσο μοναδικό που μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί σε διαφορετικά στυλ. Τυλίγοντας τα μαλλιά σε ένα σίδερο για μπούκλες, θα έχετε κύματα στην παραλία και χτενίζοντάς τα ομαλά προς τα πίσω, θα έχετε το τέλειο επαγγελματικό χτένισμα.

Ksantha platine lefka mallia27Τα λευκά μαλλιά είναι μια ευκαιρία να αναζωογονήσετε και να ανανεώσετε εύκολα την εικόνα σας.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/pricheski/okrashivanie-volos/belye-volosy-2