LOGO1


Αν θέλετε να αλλάξετε κάτι στην εμφάνισή σας, τότε ο πιο γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να μεταμορφωθείτε είναι να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας.

Vapsimo kalokerino2Ο κύριος σκοπός της βαφής είναι να κάνει τα μαλλιά ζωντανά, να προσθέσει οπτικά όγκο σε αυτά, έτσι ώστε το χτένισμα να φαίνεται φυσικό και ελκυστικό.

Vapsimo kalokerino3

Vapsimo kalokerino4

Vapsimo kalokerino5

Vapsimo kalokerino6

Vapsimo kalokerino7

Vapsimo kalokerino8

Vapsimo kalokerino9

Vapsimo kalokerino10

Vapsimo kalokerino11

Vapsimo kalokerino12

Vapsimo kalokerino13

Vapsimo kalokerino14

Vapsimo kalokerino15

Vapsimo kalokerino16

Vapsimo kalokerino17

Vapsimo kalokerino18

Vapsimo kalokerino19

Vapsimo kalokerino20

Vapsimo kalokerino21

Vapsimo kalokerino22

Η μοντέρνα και κομψή βαφή μαλλιών δίνει στις γυναίκες την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια άψογη αξέχαστη εμφάνιση.

Περιεχόμενο

  • Contouring - ένας αναζωογονητικός τρόπος για να χρωματίσετε τα μαλλιά
  • Η λάμψη ξεχειλίζει
  • Κομψή μέθοδος air touch
  • Μόδα balayage
  • Νέα τεχνική babylights
  • Νέα χρωματική τάση - Durty Brunette

Contouring - ένας αναζωογονητικός τρόπος για να χρωματίσετε τα μαλλιά

Η κύρια τάση της μόδας είναι η φυσικότητα. Η τεχνική χρωματισμού περιγράμματος στοχεύει στην έμφαση στη φυσική ομορφιά των μαλλιών, στην ενίσχυση του κορεσμού του χρώματος, στην ανάδειξη των μπροστινών κλώνων.

Vapsimo kalokerino23Η λάμψη ξεχειλίζει

Στην τάση της νέας σεζόν, η λάμψη ξεχειλίζει τα μαλλιά. Αυτή η μοντέρνα μέθοδος βαφής είναι ιδιαίτερα σημαντική για το καλοκαίρι, καθώς δίνει στα μαλλιά μια αναλογία με τρίχες που ξεθωριάζουν στον ήλιο.

Vapsimo kalokerino24Κομψή μέθοδος air touch

Πρόσφατα, η μοντέρνα μέθοδος βαφής μαλλιών air touch έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής. Το χαρακτηριστικό αυτής της μεθόδου είναι η απαλή σκίαση των ορίων της βαφής μαλλιών. Είναι το άγγιγμα του αέρα που σας επιτρέπει να αυξήσετε οπτικά τον όγκο των μαλλιών, να τους δώσετε μια περιποιημένη εμφάνιση. Έτσι για κυρίες με αδύναμα μαλλιά, είναι απλώς μια σωτηρία.

Vapsimo kalokerino25Μόδα balayage

Εδώ και πολλά χρόνια, η τεχνική χρώσης balayazh δεν έχει υποχωρήσει στην ηγετική της θέση. Το Balayazh καθιστά δυνατή τη μίμηση της επίδρασης της καύσης των άκρων στα μαλλιά.

Vapsimo kalokerino26Νέα τεχνική babylights

Για να αλλάξετε γρήγορα την εικόνα, οι χρωματιστές συνιστούν στις γυναίκες να βάψουν τα μαλλιά τους με τη νέα τεχνική babylights. Αυτή η μέθοδος έχει βασικά ανάλαφρη επισήμανση και τα νήματα της ζώνης του στέμματος συμμετέχουν ενεργά, γεγονός που δίνει στο χτένισμα λαμπρότητα και ευελιξία.

Vapsimo kalokerino27Νέα χρωματική τάση - Durty Brunette

Για να φαίνεστε φωτεινά και ελκυστικά, αξίζει να πειραματιστείτε με μια νέα τεχνική χρώσης. Συνδυάζει με επιτυχία μια πλούσια σκούρα απόχρωση με θηλυκές ανοιχτές νότες. Ως αποτέλεσμα, η εικόνα είναι απίστευτα κομψή και ελκυστική.

Vapsimo kalokerino28Η μοντέρνα βαφή μαλλιών για τη νέα σεζόν επιτρέπει στις γυναίκες να αποκαλύψουν πλήρως τη φυσική ομορφιά των μαλλιών τους και να δημιουργήσουν μια κομψή εμφάνιση.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/pricheski/okrashivanie-volos/modnoe-i-stilnoe-okrashivanie-volos-leta