LOGO1


Κάθε γυναίκα προσπαθεί να μεταμορφωθεί την νέα σεζόν, να αλλάξει κάτι στη ζωή της προς το καλύτερο ή τουλάχιστον να αλλάξει την εικόνα της.

Kalokerino monterno2Ο πιο γρήγορος τρόπος για να μεταμορφωθείτε είναι να κάνετε ένα νέο κούρεμα ή να βάψετε τα μαλλιά σας με μια νέα τεχνική. Οι γυναίκες ώριμης ηλικίας προτιμούν καθιερωμένες μεθόδους: ombre, highlighting, coloring. Και για τις νέες και θαρραλέες γυναίκες και κορίτσια, οι χρωματιστές επιφυλάσσουν για την νέα σεζόν νέες μεθόδους βαφής μαλλιών που θα επιτρέψουν στις γυναίκες να προκαλέσουν έντονο ενδιαφέρον για την εμφάνισή τους.

Kalokerino monterno3

Kalokerino monterno4

Kalokerino monterno5

Kalokerino monterno6

Kalokerino monterno7Περιεχόμενο

  • Χρωματισμός στην τεχνική του 3D εφέ
  • Τεχνολογία αέρα «AirTouch»
  • Θεραπευτική προσέγγιση
  • Η επίδραση των ξανθισμένων μαλλιών από τον ήλιο "babylights"
  • Βαφή μόνο των άκρων των μαλλιών

Χρωματισμός στην τεχνική του 3D εφέ

Η κατηγορία του κορυφαίου βαφής μαλλιών φέτος για την νέα σεζόν περιλαμβάνει την τεχνική 3D. Ένα χαρακτηριστικό αυτής της μεθόδου χρώσης είναι η χρήση έως και 5-6 αποχρώσεων μιας παλέτας σε μία διαδικασία, ο συνδυασμός των οποίων σας επιτρέπει να επιτύχετε ένα ογκομετρικό αποτέλεσμα. Η μέθοδος χρωματισμού δεν εξαρτάται από το μήκος των μαλλιών.

Kalokerino monterno8Τεχνολογία αέρα «AirTouch»

Αυτή η τεχνική βαφής με μπιστολάκι που φυσάει τα περιττά νήματα συνιστάται να χρησιμοποιείται για γυναίκες με λεπτά μαλλιά μεσαίου μήκους, καθώς και για τους λάτρεις των μακριών μαλλιών.

Kalokerino monterno9

Kalokerino monterno10

Kalokerino monterno11Θεραπευτική προσέγγιση

Για τις γυναίκες που έχουν συνηθίσει να φροντίζουν την υγεία των μαλλιών τους, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στη θεραπεία μαλλιών. Χάρη στα ανακλαστικά σωματίδια που συνθέτουν το χρωματικό σχέδιο, τα μαλλιά φαίνονται ασυνήθιστα, αλλά πολύ ελκυστικά. Επιπλέον, η τεχνική της βαφής έχει θεραπευτική δράση στα μαλλιά.

Kalokerino monterno12Η επίδραση των ξανθισμένων μαλλιών από τον ήλιο "babylights"

Η μοντέρνα τεχνική βαφής μαλλιών babylights θα γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς αυτή την εποχή. Το αποτέλεσμα των λευκασμένων από τον ήλιο μαλλιών φαίνεται ιδιαίτερα κομψό σε σπαστά μαλλιά και μπούκλες. Τα μαλλιά φαίνονται όσο πιο φυσικά γίνεται. Ωστόσο, θα πρέπει το ανοιχτό μέρος των μαλλιών να μην δημιουργεί έντονη αντίθεση με την κύρια μάζα.

Kalokerino monterno13

Kalokerino monterno14Βαφή μόνο των άκρων των μαλλιών

Αυτός ο τύπος βαφής μαλλιών περιλαμβάνει αλλαγή του χρώματος μόνο των άκρων των μαλλιών. Μέχρι τη μέση του μήκους των μαλλιών, οι κύριοι αφήνουν ένα φυσικό χρώμα και το κάτω μέρος των άκρων είναι βαμμένο σε φωτεινά χρώματα. Επιπλέον, σε μία χρώση χρησιμοποιούνται έως και 3-4 χρώματα. Τα μακριά μαλλιά ή το μεσαίο μήκος φαίνονται θεαματικά σε αυτή την τεχνική βαφής.

Kalokerino monterno15Έχοντας μελετήσει τις πιο πρόσφατες τεχνικές βαφής μαλλιών για την νέα σεζόν, μπορείτε να κάνετε την εμφάνισή σας εντυπωσιακή και μοναδική.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/pricheski/okrashivanie-volos/modnoe-i-stilnoe-okrashivanie-volos-vesna