LOGO1


Τα μαύρα ombre μαλλιά είναι τέλεια για γυναίκες που έχουν αποφασίσει για μια δραματική αλλαγή.

Mauro Ombre2Ωστόσο, μπορεί να υπάρξει σύγχυση σχετικά με το τι να κάνετε που σας ταιριάζει καλύτερα.

Περιεχόμενο

  • Μωβ και μαύρο ombre
  • Μαύρο και καφέ ombre
  • Δροσερό μαύρο ombre
  • Κρύες και ζεστές αποχρώσεις ombre
  • Μαύρο και ροζ ombre
  • Ασπρόμαυρο obmre
  • Έντονα χρώματα σε μαύρα μαλλιά

Για να μην αναφέρουμε, μπορεί να μπερδευτείτε με τις τελευταίες τάσεις.

Μωβ και μαύρο ombre

Mauro Ombre3Τα μαύρα και λιλά ombre μαλλιά είναι αρκετά δημοφιλή αυτές τις μέρες. Και δεν είναι περίεργο γιατί. Μόνο μια ματιά σε αυτή τη μετάβαση από το μαύρο στο λιλά θα κατακτήσει οποιονδήποτε! Επιπλέον, με διαφορετικά μήκη μαλλιών, αυτή η τεχνική φαίνεται πολύ διαφορετική, και αυτό είναι επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Μαύρο και καφέ ombre

Mauro Ombre4Το μαύρο-καφέ ombre είναι ένα κλασικό, από αυτό το look ξεκίνησε η τάση για αυτό το είδος χρωματισμού. Πράγματι, από την αρχή, οι στυλίστες απλώς αποχρωματίζουν τις άκρες των σκούρων μαλλιών για να αποκτήσουν μια ενδιαφέρουσα μετάβαση. Αργότερα, αυτή η τεχνική εκσυγχρονίστηκε και δημιουργήθηκαν απαλές μεταβάσεις στο στυλ ombre.

Δροσερό μαύρο ombre

Mauro Ombre5Αν ψάχνετε για κάτι ασυνήθιστο, αλλά κομψό, ο συνδυασμός μαύρων και ψυχρών αποχρώσεων θα προσθέσει κάποια επιπλέον γοητεία στο στυλ σας.

Κρύες και ζεστές αποχρώσεις ombre

Mauro Ombre6Δεν μπορούσαμε να ξεπεράσουμε τη μόδα για τα έντονα χρώματα. Κοιτάξτε, γιατί ο συνδυασμός μπλε και μαύρου φαίνεται όχι μόνο ασυνήθιστος, αλλά και πολύ θηλυκός.

Μαύρο και ροζ ombre

Mauro Ombre7Ένας ενδιαφέρον συνδυασμός μαύρου με ροζ φαίνεται λίγο αφύσικος, αλλά αυτό το χαρακτηριστικό είναι που δημιουργεί μια μοναδική εμφάνιση που θα στολίσει κάθε κυρία. Δεν ταιριάζει μόνο το ζεστό ροζ, αλλά και η φράουλα και η λεπτή απόχρωση.

Ασπρόμαυρο obmre

Mauro Ombre8Ένας ενδιαφέρον συνδυασμός δύο αντιθέσεων αποχρώσεων δημιουργεί μια μοναδική εικόνα μιας κυρίας. Το καθαρό μαύρο και το εξαιρετικό χιόνι-λευκό χρώμα φαίνονται τέλεια στις μπούκλες, κάνοντας τα μαλλιά ακόμα πιο δυναμικά και πλούσια, και το ombre λαμπερά και κομψά.

Έντονα χρώματα σε μαύρα μαλλιά

Mauro Ombre9Με μαύρα μαλλιά, μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε μετάβαση αποχρώσεων. Εάν θέλετε μια λαμπερή εμφάνιση, τότε επιλέξτε βαθύ μωβ, πράσινα, μπλε, λιλά και κόκκινα. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια κλίση από πιο φυσικές αποχρώσεις που θα τονίσουν την κομψή και φυσική σας εμφάνιση. Πειραματιστείτε με τη μοντέρνα τεχνική ombre για να βρείτε την τέλεια μετάβαση χρώματος.

Mauro Ombre10Το μαύρο ombre θα φανεί ιδιαίτερα υπέροχο αν δημιουργήσετε μπούκλες. Έτσι, κάθε απόχρωση θα λάμπει και θα λαμπυρίζει.

Πηγή: https://krasotka.cc