LOGO1


Για να αποκτήσετε μια όμορφη και κομψή εμφάνιση, δεν αρκεί μόνο να κάνετε ένα ενδιαφέρον κούρεμα.

Texnikes vafi kare2Αν αποφασίσετε να στραφείτε σε ένα τέτοιο κούρεμα όπως το bob, σημειώνουμε ότι θα φανεί πολύ ενδιαφέρον με τέτοιους τύπους χρωματισμού όπως επισήμανση, ombre, shatush, χρωματισμός, balayage.

Texnikes vafi kare3Αυτές οι επιλογές είναι πολύ δημοφιλείς αυτή τη στιγμή.

Περιεχόμενο

  • Marking in Frame haircut
  • Ombre in Frame haircut
  • Shatush in Frame haircut
  • Color box
  • Balayage

Θα πρέπει να επιλέξετε ακριβώς αυτό που θα λειτουργήσει πραγματικά όμορφα σε συνδυασμό με την ηλικία και τον τύπο σας.

Marking in Frame haircut

Texnikes vafi kare4Ένα καρέ με τονισμό έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλους τύπους χρώσης. Η επισήμανση θα κάνει την εικόνα σας πιο μοντέρνα, θα απαλύνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, θα εξευγενίσει το ίδιο το κούρεμα και την υφή του και είναι επίσης τέλειο τόσο για ανοιχτόχρωμα όσο και για σκούρα μαλλιά. Επιπλέον, αυτός ο τύπος χρωματισμού κρύβει τέλεια τα γκρίζα μαλλιά και ταιριάζει απολύτως σε κάθε ηλικία και σχήμα προσώπου.

Texnikes vafi kare5Θέλετε να δημιουργήσετε αρκετή φωτεινότητα στα μαλλιά σας; Σε αυτή την περίπτωση, ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο multi-melting, το οποίο θα λειτουργήσει ιδανικά σε συνδυασμό με καστανά και ανοιχτά καστανά μαλλιά. Αλλά αυτή δεν είναι η τελευταία επιλογή για επισήμανση.

Είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε το μοντέρνο Peek-a-Boo στην εικόνα σας, το οποίο περιλαμβάνει τη βαφή των άκρων των μαλλιών σας.

Ombre in Frame haircut

Texnikes vafi kare6Δεδομένου ότι το bob κούρεμα είναι πολύ δημοφιλές αυτές τις μέρες, προσπαθούν να το συνδυάσουν με σχεδόν όλα τα είδη χρωματισμού. Έτσι, σας συμβουλεύουμε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο κομψό ombre, το οποίο πρόσφατα βρίσκεται στο αποκορύφωμα της δημοτικότητας. Είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε το κλασικό ombre στην εικόνα σας, το οποίο υποδηλώνει σκούρες ρίζες και ανοιχτόχρωμα σκέλη, ή το αντίθετο.

Χαρακτηρίζεται από σκούρες άκρες με πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά στις ρίζες. Λειτουργεί όμορφα σε συνδυασμό με ένα κλασικό bob, μακρόστενο, bob ή ασύμμετρο. Σημειώστε ότι το ombre είναι κατάλληλο τόσο για σκούρα όσο και για ανοιχτόχρωμα μαλλιά.

Shatush in Frame haircut

Texnikes vafi kare7Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια μοντέρνα μετάβαση από σκούρες σε ανοιχτές αποχρώσεις. Επιπλέον, είναι το shatush που είναι ιδανικό για εκείνες τις γυναίκες που τιμούν τη φυσικότητα στην εικόνα τους. Σας συμβουλεύουμε να εφαρμόσετε όταν δημιουργείτε μια μετάβαση σε εκείνες τις αποχρώσεις που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας.

Color box

Texnikes vafi kare8Ο χρωματισμός περιλαμβάνει τη χρήση περισσότερων από δύο τόνων στην εικόνα. Αυτή η τεχνική είναι υπέροχη για γυναίκες που θέλουν να κάνουν τα μαλλιά τους πιο πλούσια και ζωηρά. Έτσι, μπορείτε να στραφείτε στην πλήρη βαφή, η οποία θα αλλάξει τον αρχικό τόνο των μαλλιών σας ή μερική. Στην τελευταία περίπτωση, το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας δεν αντικαθίσταται από έναν νέο τόνο, αλλά τονίζει με επιτυχία τη φυσική σας ομορφιά. Οι πιο τολμηρές γυναίκες μπορούν να προσπαθήσουν να κάνουν την εικόνα τους όσο πιο φωτεινή γίνεται. Η πολύχρωμη βαφή μαλλιών θα τους βοηθήσει σε αυτό.

Balayage

Texnikes vafi kare9Οι γυναίκες που προτιμούν ασυνήθιστους τύπους χρωματισμού πρέπει οπωσδήποτε να κοιτάξουν το balayage. Balayazh - περιλαμβάνει τονισμό με ένα χρώμα που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών. Ένας τέτοιος χρωματισμός θα φαίνεται ιδανικά σε μια γυναίκα οποιασδήποτε ηλικίας, διαμόρφωσης και τύπου.

Texnikes vafi kare10Επιπλέον, δεν υπάρχουν περιορισμοί στο balayage και στο φυσικό χρώμα των μαλλιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το highlight τόσο σε σκούρα όσο και σε ανοιχτόχρωμα μαλλιά. Σας συμβουλεύουμε επίσης να μην χάσετε τα μάτια σας από τις διάφορες τροποποιήσεις του καρέ.

Πηγή: Πηγή: https://krasotka.cc