LOGO1


Monterna kouremata A 2
Οι τάσεις για φέτος, είναι οι υπέροχες εναλλαγές πυκνότητας στο μαλλί. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πιο νεανικό στυλ, που αφήνει ένα μεγάλο μέρος του μάκρους των μαλλιών εκτεθειμένο μπροστά, ενώ το ξύρισμα είναι εμφανώς πιο έντονο στα πλάγια. Ακόμη, για εκείνων που προτιμά ένα διαχρονικό στυλ, επίλεξε ένα κούρεμα με αρμονικά κατανεμημένη την εναλλαγή πυκνότητας.
Θα σου δείξω τις τελευταίες τάσεις στο κούρεμα, για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στη δική του προσωπικότητα και στυλ.
Fade κουρέματα
Monterna kouremata A 3
Ένα ιδιαίτερο και άκρως μοντέρνο look για κάθε άντρα που θέλει να αποκτήσει ένα κούρεμα που σταδιακά αυξάνει την πυκνότητά του στα πλάγια μέχρι να φτάσει σε αρκετό όγκο ψηλά.
Undercut κουρέματα
Monterna kouremata A 4
Ένα κολακευτικό κούρεμα για όλους, αφού ανάλογα το πόσο διακριτικό ή έντονο είναι το στυλ του, μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και να αποτελέσει ιδανική λύση για εκείνων που αγαπά το διαχρονικό και μοντέρνο παράλληλα look.
Quiff κουρέματα
Monterna kouremata A 5
Από τα πιο νεανικά και ξεχωριστά κουρέματα για εκείνων που θέλει να είναι μέσα στη μόδα και δεν θέλει να αποχωριστεί το μάκρος των μαλλιών του.
Fringe κουρέματα
Monterna kouremata A 6
Για εκείνων που αγαπά τις νεανικές και μοντέρνες γραμμές σε ένα κούρεμα, αφού με αυτό το look, αποκτά μικρή πυκνότητα χαμηλά και πολύ μεγάλη πάνω. Άκρως δυναμικό στυλ για εκείνων που δεν φοβάται να δοκιμάσει νέα στυλ.
Top knot
Monterna kouremata A 7
Ένα κούρεμα που οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν για την αρρενωπότητα και τη φινέτσα που αποπνέει. Έντονο ξύρισμα στα πλάγια και πολύ μήκος επάνω, που περιορίζεται σε ένα συγκεκριμένο όριο, είναι χαρακτηριστικά που το κάνουν εξωτικό και μοναδικό.
Monterna kouremata A 8
Monterna kouremata A 9
Πηγή: https://www.the-man.gr/pio-monterna-andrika-kouremata-gia-fetos