LOGO1


 

Monterna kouremata Agoria2Τα κουρέματα για αγόρια είναι μοντέρνα και επικρατεί το μάκρος στη φράντζα και το πιο κοντό ξύρισμα στα πλάγια.

Δεν παραλείπουμε όμως και τα πολύ κοντά κουρέματα για αυτούς που αγαπούν το κοντό και περιποιημένο χτένισμα αλλά και τα καρφάκια για αυτούς που θέλουν να ξεχωρίζουν!
Επέλεξε ένα κούρεμα που τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του μικρού σας πελάτη και θα καταπλήξετε με τη γοητεία και τη γλυκύτητα που θα εκπέμπει!
Μακριά φράντζα
Monterna kouremata Agoria3
Monterna kouremata Agoria4
Ένα κούρεμα που ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου και κολακεύει με τις αφέλειες του κάθε πρόσωπο και χαρακτηριστικά! Επέλεξε ένα μάκρος που αγαπάει ο μικρός μας φίλος και σίγουρα θα τους ξετρελάνει όλους με το στυλ του!
Κοντά κουρέματα
Monterna kouremata Agoria5
Monterna kouremata Agoria6
Αγαπημένο κούρεμα για όλες τις μανούλες, αφού φαίνεται καθαρά το προσωπάκι του παιδιού και μπορεί να κάνει πολλές παραλλαγές όπως καρφάκι ή πλάγιο χτένισμα.
Καρέ
Monterna kouremata Agoria7
Monterna kouremata Agoria8
Όμορφο κούρεμα που ταιριάζει σε όλους τους μικρούς μας και παραμένει άνετο και μοντέρνο, Επίσης μπορείς να παίξεις με αυτό το χτένισμα, είτε με πλάγια φράντζα είτε με ατημέλητο look.
Καρφάκια
Monterna kouremata Agoria9
Monterna kouremata Agoria10
Ένα κούρεμα που κρατάει πολλά χρόνια και χαρίζει σε όλα τα αγόρια άφθονο στυλ και χάρη. Προτίμησέ το με ένα μοντέρνο χτένισμα, όπως κοντά πλαϊνά και ξυρισμένο πίσω και ο μικρός σου πελάτης θα εντυπωσιάζει με το κούρεμά του!
Monterna kouremata Agoria11
Monterna kouremata Agoria12
Πηγή: https://www.the-man.gr