LOGO1


Επί του παρόντος, το ανοιχτό καφέ έχει γίνει το πιο μοντέρνο χρώμα μαλλιών. Δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Mallia kastana2Αυτό το χρώμα περιέχει αποχρώσεις στάχτης, καφέ με γάλα, ξανθό, πλατινέ και άλλα. Το ανοιχτό καστανό χρώμα μαλλιών είναι ένας συνδυασμός ψυχρών αποχρώσεων και σχεδόν πλήρης απουσία ζεστών τόνων.

Ιδιαίτερο πρέπει να είναι και το μακιγιάζ για γυναίκες με καστανά μαλλιά. Τα σωστά επιλεγμένα διακοσμητικά καλλυντικά θα αναδείξουν όλα τα πλεονεκτήματα και την ομορφιά αυτού του χρώματος μαλλιών.

Περιεχόμενο

  • Μακιγιάζ ματιών για καστανά μαλλιά
  • Μακιγιάζ φρυδιών για καστανά μαλλιά
  • Μακιγιάζ βλεφαρίδων για καστανά μαλλιά
  • Μακιγιάζ προσώπου για ξανθές γυναίκες
  • Μακιγιάζ χειλιών για καστανά μαλλιά

Μακιγιάζ ματιών για καστανά μαλλιά

Το μακιγιάζ των ματιών πρέπει να τονίζει την εκφραστικότητα της εικόνας, να κάνει το βλέμμα ανοιχτό και το σχήμα των ματιών ιδανικό. Για γυναίκες με ανοιχτό καστανά μαλλιά, ένα σοκολατένιο, καπνιστό ή σκούρο μοβ μολύβι περιγράμματος είναι τέλειο. Το περίγραμμα των βλεφαρίδων με eyeliner αυτού του χρώματος πρέπει να σκιάζεται προσεκτικά. Μπεζ, μπλε, λιλά σκιές με γκρι υποτόνο θα κάνουν ένα υπέροχο tandem με eyeliner.

Mallia kastana4Mallia kastana5Για καπνογόνα μάτια καλλονών με ανοιχτόχρωμες τρίχες, οι αποχρώσεις του indigo, του μπρονζέ και του κοβαλτίου είναι κατάλληλες, αλλά είναι καλύτερο να σχεδιάσετε βέλη με μαύρο μολύβι, διευρύνοντας το βλέμμα σας και αυξάνοντας οπτικά το μέγεθος των ματιών.

Mallia kastana6

Mallia kastana7Μακιγιάζ φρυδιών για καστανά μαλλιά

Οι γυναίκες δεν πρέπει να υποτιμούν την επίδραση του σχήματος και του χρώματος των φρυδιών στην αντίληψη της εικόνας. Το επιλεγμένο χρώμα φρυδιών για ανοιχτό καστανά μαλλιά δεν πρέπει να έρχεται σε έντονη αντίθεση με αυτό. Επομένως, είναι πιο σκόπιμο να αρνηθείτε τις μαύρες βαφές φρυδιών. Αλλά τα διακοσμητικά καλλυντικά για φρύδια σε καφέ χρώμα με ψυχρό γκρι τόνο είναι τέλεια για γυναίκες με ανοιχτό καφέ και σκούρο καστανό τρίχωμα. Αυτό το χρώμα των φρυδιών θα συνδυαστεί ιδανικά με ανοιχτό γκρι, γκρι-σοκολατί σκιές και eyeliners.

Mallia kastana8Μακιγιάζ βλεφαρίδων για καστανά μαλλιά

Όσοι έχουν φυσικά καστανά μαλλιά ή από χρωματιστές θα πρέπει να θυμούνται ότι το χρώμα των μαλλιών τους είναι μια συμβίωση ψυχρών αποχρώσεων. Ως εκ τούτου, η μαύρη μάσκαρα θα τους ταιριάζει σε ένα ιδιαίτερο χρώμα: όχι τόσο βαθύ μαύρο χρώμα, αλλά με μια ανοιχτή απόχρωση. Η μάσκαρα από μαύρη σοκολάτα φαίνεται υπέροχη στις βλεφαρίδες. Σε αυτή την περίπτωση, το βλέμμα γίνεται πιο απαλό και πιο ευχάριστο. Καλό είναι να πειραματιστείτε με αποχρώσεις indigo, κοβαλτίου και μωβ μάσκαρα.

Mallia kastana9

Mallia kastana10Μακιγιάζ προσώπου για ξανθές γυναίκες

Κυρίως γυναίκες με ανοιχτό καστανά μαλλιά έχουν ψυχρό τόνο δέρματος. Το δέρμα με αλάβαστρι και ροζ υποτόνους είναι αρκετά λεπτό και μπορεί γρήγορα να κοκκινίσει από τον άνεμο ή τον ήλιο. Μπορείτε να κρύψετε τις εύκολα εμφανείς κοκκινίλες με ένα ανοιχτό μπεζ foundation. Ένας διορθωτής στην ίδια χρωματική γκάμα θα επιτρέψει την απόκρυψη τοπικών δερματικών ελαττωμάτων.

Mallia kastana11

Mallia kastana12Η χρήση bronzer για τέτοιες κυρίες απαγορεύεται αυστηρά, αλλά το ροδακινί ρουζ στα εμφανή σημεία του προσώπου θα τα αναδείξει τέλεια και θα ανανεώσει την επιδερμίδα. Ένα ανοιχτό μπεζ highlighter θα προσθέσει λάμψη στην εμφάνισή σας.

Mallia kastana13Οι ψυχρές ροζ αποχρώσεις του ρουζ μπορούν να δώσουν σε ένα χλωμό πρόσωπο μια υγιή όψη χωρίς να έρχονται σε μεγάλη αντίθεση με την ωχρότητά του.

Μακιγιάζ χειλιών για καστανά μαλλιά

Για το μακιγιάζ των χειλιών των ξανθών γυναικών, η χρωματική παλέτα του κραγιόν και των γυαλιστερών είναι ιδανική, όπως και το ρουζ που χρησιμοποιείται. Αξίζει να επιλέξετε ένα καλλυντικό προϊόν 2 σε 1 που προορίζεται για χείλη και μάγουλα. Το ρουζ και το κραγιόν σε γρανάτη, βατόμουρο και φούξια αποχρώσεις φαίνονται ενδιαφέροντα. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ζεστές νότες στην εμφάνισή σας, τότε εστιάστε στα χείλη κοραλλί, πορτοκαλί ή ροδακινί χρώματος.

Mallia kastana14

Mallia kastana15Το σωστά επιλεγμένο μακιγιάζ για ανοιχτά καστανά μαλλιά είναι μια ευκαιρία να τονίσουμε την ομορφιά της εικόνας, να τονίσουμε την ατομικότητά της και να κρύψουμε τις ατέλειες στην εμφάνιση.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/makiyazh-dlya-rusyh-volos