LOGO1


Οι fashionistas δεν είναι πάντα έτοιμες για πολύ φωτεινό και διφορούμενο μακιγιάζ.

Lepto makigiaz2Οι λάτρεις των ρομαντικών εμφανίσεων προτιμούν το λεπτό μακιγιάζ που τονίζει ελαφρώς μόνο τα μάτια και τα χείλη τους. Με τη βοήθεια μιας ελκυστικής παλέτας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια αισθησιακή και θηλυκή εμφάνιση που θα τρελάνει εύκολα τους πάντες γύρω σας.

Lepto makigiaz3instagram.com/miaumauve/

Περιεχόμενο

  • Ροδάκινο λεπτό μακιγιάζ ματιών
  • Λεπτό μακιγιάζ με καφέ σκιές
  • Λεπτό μακιγιάζ με χρυσές σκιές
  • Λεπτό μακιγιάζ με γκρι σκιές
  • Λεπτό μακιγιάζ με ροζ παλέτα σκιών
  • Λεπτό μακιγιάζ με βέλος
  • Φυσικό μακιγιάζ

Ροδάκινο λεπτό μακιγιάζ ματιών

Η ροδακινί απόχρωση είναι ο πλησιέστερος συγγενής του μπεζ χρώματος, το οποίο θεωρείται το πιο καθολικό, το οποίο επιτρέπει να επιλέγεται από κυρίες με οποιοδήποτε χρώμα ματιών και απόχρωση μαλλιών. Οι λεπτές ροδακινί πινελιές δημιουργούν μια εκλεπτυσμένη και λεπτή εμφάνιση της μόδας.

Lepto makigiaz4instagram.com/miaumauve/

Lepto makigiaz5instagram.com/sheidafashionista/

Λεπτό μακιγιάζ με καφέ σκιές

Οι καφέ σκιές είναι πιο συχνά παρούσες σε μια γυναικεία τσάντα μακιγιάζ. Με αυτό το καλλυντικό μπορείτε να αποκτήσετε τόσο λαμπερό smokey eye όσο και λεπτό καθημερινό μακιγιάζ. Αρκεί να επιλέξετε μόνο έναν σιωπηλό καφέ τόνο και να τον σκιάσετε καλά.

Lepto makigiaz6instagram.com/miaumauve/

Lepto makigiaz7instagram.com/miaumauve/

Λεπτό μακιγιάζ με χρυσές σκιές

Η χρυσή λάμψη στα μάτια σας εγγυάται μια εκφραστική εμφάνιση με μια πινελιά ίντριγκας και τρυφερότητας. Στο ρομαντικό μακιγιάζ, είναι σημαντικό να επιλέγετε glitter σκιές αντί για ξεχωριστές λάμψεις. Επίσης, δεν χρειάζεται να καλύψετε όλα τα μάτια σας με λάμψεις, αλλά να τονίσετε μόνο το κινούμενο άνω βλέφαρο.

Lepto makigiaz8instagram.com/miaumauve/

Λεπτό μακιγιάζ με γκρι σκιές

Οι γκρι σκιές χρησιμοποιούνται συνήθως για φωτεινό και επίσημο μακιγιάζ, ιδιαίτερα για να δημιουργήσουν ένα smokey eye. Αλλά αν χρησιμοποιείτε σκιασμένες γκρι σκιές ως φαρδιά επένδυση, τότε το βλέμμα γίνεται πιο άτονο και η εικόνα γίνεται θηλυκή.

Lepto makigiaz9instagram.com/denitslava/

Λεπτό μακιγιάζ με ροζ παλέτα σκιών

Το ροζ ονομάζεται το πιο θηλυκό χρώμα, επομένως με μια παλέτα σκιών μπορείτε να δημιουργήσετε πραγματικά λεπτές και ελκυστικές εικόνες. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ο τόνος των σκιών· εδώ θα πρέπει να αποκλείσετε τις νέον και τις πολύ πλούσιες αποχρώσεις, αλλά λίγη λάμψη δεν θα βλάψει.

Lepto makigiaz10instagram.com/denitslava/

Lepto makigiaz11instagram.com/miaumauve/

Lepto makigiaz12instagram.com/denitslava/

Lepto makigiaz13instagram.com/denitslava/

Λεπτό μακιγιάζ με βέλος

Για να δημιουργήσετε ένα λεπτό και κομψό μακιγιάζ, αρκεί να αναδείξετε μόνο τα μάτια. Γι 'αυτό οι μοντέρνες γυναίκες με ρομαντικό χαρακτήρα επιλέγουν ένα βέλος για τον εαυτό τους και αποκλείουν τυχόν σκιές. Σε αυτή την περίπτωση, αξίζει να τονίσετε λίγο τα χείλη σας και αυτό μπορεί να γίνει με gloss ή κραγιόν σε nude χρώμα.

Lepto makigiaz14instagram.com/denitslava/

Lepto makigiaz15instagram.com/miaumauve/

Φυσικό μακιγιάζ

Ένας εύκολος τρόπος για να αναδείξετε την απόκοσμη ομορφιά σας είναι να επιλέξετε φυσικό μακιγιάζ. Χρησιμοποιεί καλλυντικά, αλλά σε ελάχιστες ποσότητες, κυρίως σε γυμνή παλέτα. Αυτή η προσέγγιση θα σας επιτρέψει να εστιάσετε στα φυσικά πλεονεκτήματα και όχι στην τεχνητή ομορφιά.

Lepto makigiaz16instagram.com/sheidafashionista/

Lepto makigiaz17instagram.com/miaumauve/

Εάν δεν θέλετε να ξεχωρίζετε στην κοινωνία, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να φαίνεστε κομψή και θηλυκή, τότε το καθολικό, απαλό μακιγιάζ είναι κατάλληλο για εσάς. Με τη σωστή χρήση των καλλυντικών, είναι ικανός να σας κάνει αρκετές φορές πιο ελκυστικές από τα κορίτσια με λαμπερό μακιγιάζ.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/nezhnyj-makiyazh