LOGO1


Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Prepi na kseri0Βοηθάει όντως να μου δείξεις τη φωτογραφία της Jennifer Aniston; Μάθε ορισμένα μυστικά, εκ των έσω, για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε επίσκεψη σου στο κομμωτήριο μου.

  1. Prepi na kseri2Άφησε το τηλέφωνο στην τσάντα σου.

Prepi na kseri3Είναι εφιάλτης να προσπαθώ να σε κουρέψω την ώρα που μιλάς στο τηλέφωνο. Χρειάζομαι να είσαι ακίνητη και να με αφήνεις να στρέφω το κεφάλι σου στην κατεύθυνση που είναι απαραίτητο ώστε να μπορέσω να πετύχω το επιθυμητό look, κάτι που δεν είναι εφικτό αν εσύ κοιτάς μόνο προς τα κάτω.

  1. Περιποιήσου τα μαλλιά σου σωστά στο διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των επισκέψεων σου στο κομμωτήριο μου.

Prepi na kseri4Προμηθεύσου τα προϊόντα περιποίησης που σου προτείνω και που ταιριάζουν στον τύπο των μαλλιών σου και μην ψάχνεις μόνο τις προσφορές.

Extra tip: Η χρήση ενός σαμπουάν και μίας μάσκας που φροντίζει τα μαλλιά μεταξύ των επισκέψεων στο κομμωτήριο μου θα με βοηθήσει να πετύχω το look που επιθυμείς στην επόμενη επίσκεψή σου.

  1. Έλα την ώρα του ραντεβού σου.

Prepi na kseri5Το περισσότερο που μπορείς να καθυστερήσεις είναι 15 λεπτά διότι η καθυστέρηση επηρεάζει το επίπεδο εξυπηρέτησης που θα έχω τη δυνατότητα να σου προσφέρω διότι έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερούν και τα επόμενα ραντεβού. Θα ήθελα να τηλεφωνείς ή να στέλνεις μήνυμα αμέσως μόλις καταλάβεις ότι δεν θα προλάβεις να φτάσεις στην ώρα σου.

  1. Φρόντισε τη νέα σου κουπ

Prepi na kseri6Μπορείς να αναδεικνύεις το κούρεμα που σου έχω κάνει και στο σπίτι με τα σωστά εργαλεία και προϊόντα. Για παράδειγμα, εφάρμοσε πάντα τουλάχιστον ένα προϊόν που σου έχω προτείνει πριν το στέγνωμα με σεσουάρ. Έτσι θα προστατέψεις τα μαλλιά από τη θερμότητα και θα είναι πιο εύκολο και πιο γρήγορο να τα στεγνώσεις και να τα φορμάρεις.

  1. Μην έχεις εξωπραγματικές απαιτήσεις.

Prepi na kseri7Δεν είναι δυνατόν να πετύχω οποιοδήποτε look σε μία μόνο επίσκεψη.

Μπορεί να έρθει μια πελάτισσα με κατάμαυρα μαλλιά βαμμένα και να θέλει να γίνει ξανθιά πλατινέ σε λιγότερο από δύο ώρες, χωρίς να ξοδέψει πάρα πολλά. Κάτι τέτοιο είναι απλά αδύνατο! Μια τέτοια υπηρεσία θα χρειαζόταν στην πραγματικότητα δύο η και περισσότερες επισκέψεις με το ανάλογο κόστος.

 Συμβουλή: Αν θέλεις να κάνεις κάποια δραστική αλλαγή στα μαλλιά σου, κανόνισε πρώτα μια ενημερωτική συνάντηση μαζί μου για να συζητήσουμε τις επιλογές και το πιθανό κόστος. 

  1. Είναι καλό να φέρνετε φωτογραφίες

Prepi na kseri8Είναι καλό να έρχεσαι στο κομμωτήριο με φωτογραφίες στο κινητό σου για να μου δείξεις το κούρεμα ή το χτένισμα που επιθυμείς. Αν δεν μπορείς να βρεις κάποια φωτογραφία που σου αρέσει, δείξε μου κάποιες που να δείχνουν αυτό που δεν σου αρέσει ώστε να το αποφύγουμε. Και στις δύο περιπτώσεις, θα σχηματίσω μια καλή εικόνα του προσωπικού σου στυλ. Μην ξεχνάς όμως ότι το μοντέλο/διασημότητα της φωτογραφίας έχει από πίσω του μια ολόκληρη ομάδα από επαγγελματίες ομορφιάς που επιμελήθηκαν το απαστράπτον αποτέλεσμα που βλέπεις. Η προετοιμασία κράτησε ολόκληρες ώρες, ακόμη και για κάτι που μοιάζει απλό!

  1. Είναι καλό να μιλάς...

Prepi na kseri9Η επικοινωνία είναι βασικό στοιχείο για να καταλάβω τι ζητάς. Πρέπει να μάθω μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ποια είσαι, ποιο είναι το ύφος και η προσωπικότητά σου συνεπώς ποιο είναι το κατάλληλο στυλ  για εσένα. Ένα δυνατό κομμάτι μου είναι το να αναλύω χαρακτήρες. Αλλά δεν είμαι και μέντιουμ.

  1. ... ακόμη και για τις διακοπές σου!

Prepi na kseri10Δεν είσαι απλά ένα πρόσωπο ή ένα όνομα στην ατζέντα μου. Μου αρέσει να περνώ χρόνο μαζί σου και να μαθαίνω αρκετές από τις ιδιαιτερότητές σου. 'Όταν ανοίγεσαι σε μένα, εγώ μπορεί να το θυμάμαι πώς αισθάνθηκες για μέρες, ακόμη και εβδομάδες. Μην ξεχνάς όπως σου ανέφερα ότι δυνατό κομμάτι μου είναι  να αναλύω χαρακτήρεςκαι να μαθαίνω το ύφος σου.

  1. Τόλμησε την αλλαγή

Prepi na kseri11Μερικές πελάτισσες μού λένε: «Θέλω να αλλάξω εντελώς το look μου, αλλά μην το παρακάνεις με το μήκος». Αν θέλεις να κουρέψεις απλά τις άκρες, κανένα πρόβλημα. Όμως να έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες. Μην περιμένεις ότι θα αλλάξει ιδιαίτερα η εικόνα σου. Συχνά ακούω πελάτισσες να λένε ότι θέλουν να τα κόψουν μόνο δύο δάχτυλα και την ώρα που τελειώνω με το πιστολάκι παίρνουν θάρρος και λένε: «Μπορείς να τα κόψεις και περισσότερο, αν θες»!

  1. Εμπιστευτείτε μας

Prepi na kseri12Εκπαιδευόμαστε αρκετά πριν αναλάβουμε κάποιον τακτικό πελάτη ή ανοίξουμε το δικό μας σαλόνι ομορφιάς. Να ξέρεις ότι και τώρα που διαβάζεις το άρθρο, τελείωσα ή έχω προγραμματίσει να παρακολουθήσω ένα ακόμα εκπαιδευτικό σεμινάριο. Οι περισσότεροι έμπειροι κομμωτές τα έχουμε δει όλα σε αυτή τη δουλειά, επομένως καλό είναι να ακούτε τις συμβουλές μας.

 Πηγή: https://www.epithimies.gr

Prepi na kseri13