LOGO1


Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Kommotirio ofelos100Το να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας πηγαίνοντας σε ένα κομμωτήριο μειώνει τα επίπεδα άγχους καθώς ανεβάζει την αυτοεκτίμηση μας.

Kommotirio ofelos2Κάποιοι το θεωρούν επιφανειακό, όμως η επίσκεψη στο κομμωτήριο είναι μια εμπειρία που όλοι απολαμβάνουμε κάποιες φορές και μάλιστα με πολλά οφέλη.

Μπορεί να πηγαίνουμε στο κομμωτήριο για ένα κούρεμα, χτένισμα, βαφή ή επειδή έχει μέσα μανικιουρίστες ή κάνουν μασάζ . Σε κάθε περίπτωση η επίσκεψη στο κομμωτήριο μπορεί να σας φτιάξει τη μέρα.

Kommotirio ofelos3Έχετε ακούσει κάποιον να λέει πως πάει στο κομμωτήριο απλώς για ένα λούσιμο; Ο λόγος είναι ότι η επίσκεψη στο κομμωτήριο ακόμα και για ένα λούσιμο είναι μια εμπειρία απόλυτα χαλαρωτική και ευχάριστη!

Πέρα από το αισθητικό κομμάτι της εμφάνισης μας η επίσκεψη στο κομμωτήριο ανεβάζει τη διάθεση και αυξάνει την αυτοεκτίμηση μας.

Το κομμωτήριο είναι ένας κοινωνικός χώρος που μπορούμε να μιλήσουμε με άλλους ανθρώπους, να ανακαλύψουμε τις νέες τάσεις μόδας ακόμα και να κάνουμε φίλους.

Η εύρεση ενός κομμωτηρίου είναι συνώνυμη με την εύρεση ενός χώρου με τον οποίο αισθανόμαστε άνετα και ευχάριστα, ένα χώρο που πραγματικά  μας φροντίζουν. Εξάλλου τα κομμωτήρια σήμερα παίρνουν στα σοβαρά τους πελάτες τους.

Έτσι, εκτός από το να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μαζί με περιοδικά μόδας, κοινωνικών θεμάτων, μουσικής και ειδήσεων, πηγαίνουν ακόμα πιο πέρα και παρέχουν ψυχαγωγία και εξατομικευμένη φροντίδα.

Kommotirio ofelos4Η επίσκεψη στο κομμωτήριο, μας βοηθά να χαλαρώσουμε ενώ αξιοποιούμε προσφορές ομορφιάς καθώς απολαμβάνουμε τον καφέ μας.

Τα κομμωτήρια σήμερα λαμβάνουν υπόψιν τους και τα παιδιά. Διαθέτουν αίθουσες για την απασχόληση τους, παιδικά καθισματάκια για το κούρεμα τους καθώς και τηλεοράσεις με παιδικές προβολές.

Η επίσκεψη μας στο κομμωτήριο δεν βελτιώνει μόνο την εμφανισή μας αλλά έχει προσωπικά και συναισθηματικά οφέλη.

Kommotirio ofelos5Αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας. Ένα κύριο όφελος του κομμωτηρίου είναι ότι βελτιώνει την εμφανισή μας αλλά και την ευεξία μας. Ένα κούρεμα, ένα χτένισμα ή απλά ένα λούσιμο είναι ένας σύντομος τρόπος να αισθανθούμε αναζωογονημένοι και γεμάτοι ενέργεια.

Μας επιτρέπει να μάθουμε περισσότερα για την προσωπική μας φροντίδα. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια μέσα σε ένα κομμωτήριο. Ωστόσο όταν είμαστε οι επαγγελματίες μπορούν να μας καθοδηγήσουν σχετικά με το πώς να φροντίζουμε τα μαλλιά μας, να βγάζουμε τα φρύδια μας ακόμα και συμβουλές για το πώς θα διατηρήσουμε το χρώμα των μαλλιών μας. Αυτή η επαγγελματική καθοδήγηση βελτιώνει τις γνώσεις μας και θα έχουμε πάντα την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και κατά συνέπεια θα αισθανόμαστε πάντα καλά.

Στο κομμωτήριο δεχόμαστε επαγγελματική φροντίδα. Πολύ εύκολα μπορούμε να βρούμε τον εξοπλισμό και τα υλικά που χρησιμοποιεί ένα κομμωτήριο. Όμως είναι σχεδόν απίθανο να έχουμε τα απότελέσματα που θα είχαμε εάν είχαμε πάει σε ένα κομμωτήριο. Η επαγγελματική φροντίδα είναι πάντα γρηγορότερη, πρακτικότερη και καλύτερη. Επίσης μπορεί να μας γλυτώσει από ατυχήματα όπως κοψίματα, καψίματα αλλά και καταστροφή των μαλλιών μας.

Kommotirio ofelos6Προλαμβάνει τα προβλήματα στα νύχια. Είναι ακόμα καλύτερο εάν το κομμωτήριο μας παρέχει και υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ. Η επαγγελματική φροντίδα των νυχιών τους επιτρέπει να είναι πιό υγιή και δυνατά. Επίσης μπορεί να προλάβει την είσφρυση όνυχος στα δάχτυλα και τους κάλους στα πέλματα. Πολλές από τις εργασίες των νυχιών μπορούν να γίνουν παράλληλα με τα μαλλιά ώστε να κερδίσουμε χρόνο.

Θα μας δοθούν συμβουλές και θα μάθουμε τα «μυστικά» των μαλλιών. Μπορεί να πηγαίνουμε στο κομμωτήριο όταν χρειαζόμαστε κάτι όμως μπορούμε πάντα να βρούμε επαγγελματικές συμβουλές και να βελτιώσουμε την εμφάνισή μας και να έχουμε την καλύτερη δυνατή όψη.

Ο κομμωτής-τρια θα μας βοηθήσουν να βρούμε το καλύτερο κούρεμα για το σχήμα προσώπου μας και να μοιραστεί μαζί μας μυστικά και ειδικές θεραπείες για να δυναμώσουν τα μαλλιά, τα φρύδια μας και οι βλεφαρίδες μας.

Ένα καλό κούρεμα και η περιποίηση νυχιών αποτελούν μέρος της ρουτίνας της προσωπικής φροντίδας η οποία μας επιτρέπει να δείχνουμε και να αισθανόμαστε καλύτερα.

Επιπλέον πρέπει να παραδεχθούμε ότι σε όλους μας αρέσει να μας φροντίζουν να μας περιποιούνται και να αισθανόμαστε όμορφοι.

Kommotirio ofelos7Ας μη καθυστερούμε λοιπόν να κλείσουμε ένα ραντεβού στο κομμωτήριο.

Το χρωστάμε στον εαυτό μας!

Kommotirio ofelos8