LOGO1


Τη νέα σεζόν, μην ξεχνάτε τις νέες τάσεις στον κόσμο της ομορφιάς! Αξίζει ιδιαίτερα να δώσετε προσοχή στο χρώμα των μαλλιών.

Monterna xromata2Είναι η εποχή που πρέπει να ξεφύγετε από το χρώμα των μαλλιών σας. Εξετάστε μερικά μοντέρνα χρώματα μαλλιών που θα είναι δημοφιλή τη νέα σεζόν.

Monterna xromata3Περιεχόμενο

  • Complex Blonde
  • Ζεστό ξανθιό
  • Κρύο ξανθιό
  • Φωτεινό κόκκινο
  • Μελί

Complex Blonde

Το Complex Blonde είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν κάτι περισσότερο από μια κανονική ξανθιά. Ο βαθμός πολυπλοκότητάς του και η ποικιλία των αποχρώσεων σε μια σειρά καθιστούν αυτό το χρώμα μαλλιών.

Monterna xromata4Ζεστό ξανθιό

Το ζεστό ξανθό είναι πάντα στη μόδα τη νέα σεζόν δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Οι αποχρώσεις που μοιάζουν με το φως ενός απαλού ήλιου θα κάνουν το βλέμμα σας λεπτό και λαμπερό. Αυτό το χρώμα μαλλιών είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για όσες θέλουν να διατηρούνται φυσικό, αλλά ταυτόχρονα να ξεχωρίζουν από το περιβάλλον.

Monterna xromata5Κρύο ξανθιό

Το Cool blonde είναι μια εκλεπτυσμένη και βαθιά απόχρωση. Αυτό το χρώμα συνδυάζει τη φυσικότητα και τις τάσεις της μόδας, δημιουργώντας μια ελκυστική και φρέσκια εμφάνιση. Αιχμαλωτίζει τις αποχρώσεις της τέφρας, δίνοντας στα μαλλιά σας έναν εξαιρετικό και μοναδικό ήχο. Αυτή είναι η τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να τονίσουν την ατομικότητά τους και να ξεχωρίσουν από το πλήθος.

Monterna xromata6Φωτεινό κόκκινο

Τα έντονα κόκκινα μαλλιά συνδέονταν πάντα με μια φλογερή και παθιασμένη προσωπικότητα. Θα γίνει ένα από τα πιο hot trends! Μια έντονη κόκκινη απόχρωση θα δείξει το θάρρος και την προσωπικότητά σας, προσθέτοντας άρωμα στην εμφάνισή σας.

Monterna xromata7Μελί

Το μελί χρώμα μαλλιών είναι η τέλεια επιλογή για όσες θέλουν να δώσουν στα μαλλιά τους μια φυσική και ζεστή όψη. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια μάλλον συντηρητική επιλογή, η μελί απόχρωση παραμένει πάντα στην τάση λόγω της ευελιξίας της. Ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος και μαλλιών, κάνοντας την εικόνα πιο απαλή και ευχάριστη.

Monterna xromata8Η νέα σεζόν προσφέρει πολλές επιλογές για αλλαγή χρώματος μαλλιών. Επιλέγοντας ανάμεσα σε διαφορετικές επιλογές, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα παραμείνετε στην τάση και θα μπορείτε να βρείτε μια απόχρωση που θα αναδεικνύει την προσωπικότητα και το στυλ σας.

Δοκιμάστε μια νέα απόχρωση, φρεσκάρετε το συνηθισμένο σας χρώμα ή ακόμα και αλλάξτε εντελώς την εμφάνισή σας! 

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/pricheski/okrashivanie-volos/modnyi-tsvet-volos-leta