LOGO1


Το ανοιχτό χρώμα μαλλιών αναζωογονεί την εικόνα της γυναίκας, την ανανεώνει.

Xrisa mallia2Οι γυναίκες με φυσικό χρυσό χρώμα μαλλιών φαίνονται πολυτελείς, καθώς τα μαλλιά αστράφτουν σαν χρυσάφι στον ήλιο. Υπάρχουν αρκετές αποχρώσεις μαλλιών με χρυσαφένια λάμψη. Πριν αποφασίσετε για μια ριζική αλλαγή στην εικόνα, αξίζει να συμβουλευτείτε τους ειδικούς βαφής μαλλιών που θα επιλέξουν την καλύτερη απόχρωση με βάση τον τύπο του χρώματός σας.

Περιεχόμενο

  • Χρυσό χρώμα μαλλιών
  • Χρυσή ξανθιά
  • Σκούρα χρυσή απόχρωση
  • Χρυσή απόχρωση
  • Χρυσή μωβ απόχρωση
  • Μπεζ χρυσός τόνος
  • Μελί απόχρωση
  • Χρυσός τόνος κονιάκ

Χρυσό χρώμα μαλλιών

Το χρυσό χρώμα μαλλιών βρίσκει πάντα θαυμαστές στο γυναικείο περιβάλλον. Η ζεστή σειρά έχει πολλές αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένων τόσο των ανοιχτόχρωμων όσο και των σκούρων.

Xrisa mallia3

Xrisa mallia4

Xrisa mallia5Το χρυσό χρώμα μαλλιών φαίνεται άψογο σε γυναίκες κάθε τύπου. Αυτό το γάμμα όχι μόνο αναζωογονεί και ανανεώνει την εικόνα, αλλά και απαλύνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, καλύπτοντας επιδέξια ελαττώματα του δέρματος, όπως μικρά τριχοειδή αγγεία που φαίνονται μέσα από το λεπτό δέρμα. Ακόμα και οι φακίδες δεν χαλούν μια γυναίκα με τέτοιο χρώμα μαλλιών, δίνοντας μια ιδιαίτερη πικρότητα στην εικόνα.

Xrisa mallia6Χρυσή ξανθιά

Μία από τις πιο περιζήτητες αποχρώσεις των χρυσών μαλλιών είναι το χρυσό ξανθό. Η ευελιξία του είναι ότι δεν απαιτεί συχνό βάψιμο για τη διατήρηση του χρώματος και θεωρείται το πιο ανθεκτικό στην κατηγορία των ανοιχτόχρωμων αποχρώσεων μαλλιών. Όμορφα λαμπερά στον ήλιο, τα χρυσά μαλλιά δίνουν δυναμισμό στο γυναικείο φόρεμα και αναζωογονούν την εικόνα. Ωστόσο, εάν τα μαλλιά σας δεν είναι φυσικά μια χρυσή ξανθιά απόχρωση, τα βαμμένα μαλλιά σας πρέπει να τρέφονται και να ενυδατώνονται, ώστε να μην γίνονται εύθραυστα από τη χλωρίνη.

Xrisa mallia7

Xrisa mallia8Σκούρα χρυσή απόχρωση

Η σκούρα απόχρωση των χρυσών μαλλιών φαίνεται απλά ασύγκριτη σε συνδυασμό με το μαυρισμένο δέρμα. Σύμφωνα με την ταξινόμηση των χρωματιστών, αυτή η απόχρωση ταξινομείται ως ανοιχτό καφέ και οι κυρίες με αυτό το χρώμα μαλλιών μοιάζουν με γυναίκες με καστανά μαλλιά με ένα όμορφα λαμπερό ηλιόλουστο φινίρισμα.

Xrisa mallia9

Xrisa mallia10Χρυσή απόχρωση

Η πιο εντυπωσιακή χρυσαφένια απόχρωση μαλλιών φαίνεται σε μπούκλες μεσαίου μήκους, απλωμένες σε όμορφα κύματα. Αυτή η απόχρωση είναι κάπως πιο σκούρα από μια ανοιχτόχρωμη ξανθιά, αλλά η ομορφιά της πλούσιας απόχρωσης δίνει σε όλη την εμφάνιση έναν συγκεκριμένο ενθουσιασμό και κομψότητα.

Xrisa mallia11Χρυσή μωβ απόχρωση

Μια γυναίκα με χτένισμα σε χρυσο-ιώδες απόχρωση δεν θα μείνει χωρίς τα θαυμαστικά βλέμματα των άλλων. Το αποτέλεσμα της πρωτοτυπίας της εικόνας θα αυξηθεί εάν τα μαλλιά βαφτούν χρησιμοποιώντας την τεχνική ombre ή airtouch. Αυτό το χρώμα είναι ένα καλό παράδειγμα μιας σειράς ψυχρής και θερμής χρωστικής.

Xrisa mallia12Μπεζ χρυσός τόνος

Η μπεζ-χρυσή απόχρωση μαλλιών είναι ουδέτερη σε μια ποικίλη παλέτα χρυσού χρώματος μαλλιών. Αυτή η σειρά πρέπει να υιοθετηθεί από τις κυρίες των χρωματικών τύπων "φθινοπώρου" και "άνοιξης". Hairstyle μπεζ-χρυσή απόχρωση δίνει στην εικόνα κομψότητα και κομψότητα.

Xrisa mallia13Μελί απόχρωση

Τα μαλλιά με πλούσιο χρώμα φρέσκου μελιού φαίνονται απίστευτα εντυπωσιακά με μαυρισμένο πρόσωπο. Οι χρωματιστές ισχυρίζονται ότι αυτή η σκιά θα φαίνεται υπέροχη με οποιοδήποτε χρώμα ματιών, τονίζοντας την εκφραστικότητά τους. Εκτός από την απόχρωση της καραμέλας, η ζυγαριά μελιού χρησιμοποιείται όταν χρωματίζουμε μελαχρινές και καστανά μαλλιά.

Xrisa mallia14Χρυσός τόνος κονιάκ

Αυτή η απόχρωση μαλλιών είναι εξαιρετικά κατάλληλη για σκουρόχρωμες ομορφιές. Ωστόσο, οι γυναίκες του "χειμερινού" τύπου χρώματος δεν πρέπει να εγκαταλείψουν τον πειραματισμό με αυτόν τον τόνο. Ανανεώνει τέλεια την εικόνα, χαρίζοντας δυναμισμό και φρεσκάδα.

Xrisa mallia15Τα χρυσά μαλλιά είναι μια ευκαιρία να αναζωογονήσετε και να ανανεώσετε την εικόνα, να αλλάξετε ριζικά την εικόνα και ίσως ολόκληρο τον τρόπο ζωής.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/pricheski/okrashivanie-volos/zolotistye-volosy