LOGO1


Οι γυναίκες προσπαθούν πάντα να δείχνουν όσο το δυνατόν πιο ελκυστικές. Γι' αυτό, δεν βάφουν απλά τα μαλλιά τους με ομοιόμορφο χρώμα, αλλά…

Xromatismos Shatush2

χρησιμοποιούν νέες τεχνικές βαφής που κάνουν το χτένισμα σοφιστικέ, δίνοντάς του οπτικά επιπλέον όγκο. Μεταξύ των πιο σχετικών μεθόδων βαφής μαλλιών, οι γυναίκες προτιμούν συχνότερα την τεχνική shatush.

Xromatismos Shatush3

Οι χρωματιστές αποκαλούν αυτή την τεχνική «φιλί του ήλιου». Τα αποτελέσματα της χρώσης με αυτόν τον τρόπο ξεπερνούν ακόμη και τις πιο τρελές προσδοκίες. Τα μαλλιά φαίνονται όσο το δυνατόν πιο φυσικά, σαν να έχουν καεί στον ήλιο. Στην πραγματικότητα, αυτή η μέθοδος είναι μία από τις ποικιλίες επισήμανσης, αλλά περιέχει σκίαση χρωματικών καταρράξεων.

Xromatismos Shatush4Η χρώση γίνεται με «ανοιχτό» τρόπο. Δηλαδή, όταν φωτίζουν τα νήματα, οι χρωματιστές δεν χρησιμοποιούν αλουμινόχαρτο και άλλα υλικά.

Xromatismos Shatush5Αυτή η τεχνική χρωματισμού φαίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακή στα μακριά μαλλιά, όπου μπορείτε να δείξετε την ομορφιά μιας ομαλής μετάβασης των αποχρώσεων. Ωστόσο, σε μεσαία και κοντά μαλλιά, οι πλοίαρχοι μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ένα θαύμα μεταμόρφωσης.

Περιεχόμενο

  • Shatush για κοντά μαλλιά
  • Shatush για μεσαία και μακριά μαλλιά
  • Shatush για σκούρα μαλλιά
  • Shatush για ξανθά μαλλιά
  • Shatush σε ξανθά μαλλιά

Shatush για κοντά μαλλιά

Πολλές γυναίκες της μόδας αρνούνται να χρησιμοποιήσουν shatush σε κοντά μαλλιά, πιστεύοντας ότι δεν θα έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα της μεταμόρφωσης της εμφάνισής τους. Φυσικά, αυτή η μέθοδος στα κοντά μαλλιά έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Πριν το επιλέξουμε, θα σημειώσουμε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα για να έχουμε μια ιδέα για το τι περιμένει στο μέλλον.

Xromatismos Shatush6Το Shatush αναζωογονεί μαγικά την εικόνα, επομένως οι ώριμες γυναίκες πρέπει απλώς να δώσουν προσοχή σε αυτήν την τεχνική. Πρόσθετες αποχρώσεις στα σκέλη αυξάνουν οπτικά τον όγκο των μαλλιών, τα μαλλιά φαίνονται ελαφριά και παχιά.

Xromatismos Shatush7Μετά από μια τέτοια βαφή, δεν είναι άμεσα δυνατό να προσδιοριστεί ότι το χρώμα των μαλλιών δεν είναι φυσικό. Αυτό επιτυγχάνεται με χαοτικό χρωματισμό των κλώνων, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να φαίνονται ζωντανά και θεαματικά.

Xromatismos Shatush8Με τη βοήθεια του shatush, οι επαγγελματίες χρωματιστές τονίζουν όχι μόνο την αξιοπρέπεια του χτενίσματος, αλλά και τονίζουν τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του προσώπου με ένα σύντομο κούρεμα.

Η δημοτικότητα της μεθόδου εξηγείται επίσης από το σταθερό αποτέλεσμα της βαφής: παραμένει στα μαλλιά για έως και τρεις έως τέσσερις μήνες.

Xromatismos Shatush9

Xromatismos Shatush10Shatush για μεσαία και μακριά μαλλιά

Το κόλπο της τεχνολογίας shatush είναι να επιτύχει την πιο ομαλή δυνατή μετάβαση από τις πιο σκούρες αποχρώσεις των μαλλιών στις ρίζες στις ανοιχτόχρωμες. Ως εκ τούτου, το αποτέλεσμα της χρώσης είναι μια απομίμηση των λευκασμένων από τον ήλιο μαλλιών. Δύο χρώματα μαλλιών κοντά σε απόχρωση συνδυάζονται επιδέξια σε shatush.

Xromatismos Shatush11Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται τόσο για το χρωματισμό των κλώνων σε όλο το μήκος των μαλλιών, όσο και μόνο στις άκρες. Με αυτή τη μέθοδο επιτυγχάνεται το βάθος του χρώματος των ριζών των μαλλιών και το χτένισμα λαμβάνει επιπλέον όγκο.

Xromatismos Shatush12

Xromatismos Shatush13

Xromatismos Shatush14Μπορείτε να δείξετε και να αποκαλύψετε όλη τη μοναδικότητα της μεθόδου σε μακριά και μεσαία μαλλιά. Επιπλέον, η μέθοδος λειτουργεί εξίσου καλά τόσο σε σκούρα όσο και σε ανοιχτόχρωμα μαλλιά. Ωστόσο, οι χρωματιστές συνιστούν αυτή τη μέθοδο για μελαχρινές και γυναίκες με ξανθά μαλλιά που φαίνονται εκλεπτυσμένες μετά τη διαδικασία βαφής.

Xromatismos Shatush15

Xromatismos Shatush16

Xromatismos Shatush17Σε μακριά μαλλιά, οι πλοίαρχοι δεν χρειάζεται να τονίζουν μεμονωμένες ζώνες βαφής, χρησιμοποιούν ολόκληρη τη μάζα των μαλλιών. Τα πολυεπίπεδα κουρέματα φαίνονται ιδιαίτερα εντυπωσιακά με τέτοιο χρωματισμό.

Xromatismos Shatush18Η διαδικασία πραγματοποιείται με βαφές με φυσική σύνθεση, επομένως είναι ασφαλής για την υγεία των μαλλιών. Επίσης, δεν παίρνει πολύ. Μέσα σε μια ώρα μπορείτε να αποκτήσετε ένα υπέροχο πολυτελές χρώμα μαλλιών.

Xromatismos Shatush19

Xromatismos Shatush20Shatush για σκούρα μαλλιά

Ο αποτελεσματικός χρωματισμός των σκούρων μαλλιών με τη μέθοδο shatush καθιστά δυνατό όχι μόνο να κάνετε την εικόνα σας πολυτελή, αλλά και να δώσετε στα μαλλιά σας επιπλέον όγκο. Γι' αυτό χρησιμοποιείται σε μαλλιά οποιουδήποτε μήκους και κατάστασης. Κατά τη βαφή, οι ρίζες των μαλλιών δεν επηρεάζονται, επομένως δεν χρειάζεται να φωτιστούν οι ρίζες, δηλαδή δεν θα υποφέρουν από τη χρωστική ουσία.

Xromatismos Shatush21Οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες αποχρώσεις μαλλιών shatuash είναι: καρυδιά, μελί, μπρονζέ, σοκολάτα, κάστανο, καραμέλα. Μια σειρά τέτοιων αποχρώσεων κλώνων με ανοιχτόχρωμο δέρμα δίνει κομψότητα στην εμφάνιση, τονίζει την ομορφιά των ματιών.

Xromatismos Shatush22Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όσο πιο σκούρα είναι τα μαλλιά, τόσο πιο αποτελεσματική και πιο πλούσια θα είναι η βαφή των μεμονωμένων κλώνων. Οι αποχρώσεις του κεχριμπαριού και του καφέ φαίνονται ιδιαίτερα φωτεινές και κομψές σε μελαχρινές με μαύρα μαλλιά. Κομψοί φαίνονται συνδυασμοί με μαύρες αποχρώσεις μαλλιών σε μελιτζανί, ρουμπινί, μωβ και μπορντό αποχρώσεις.

Xromatismos Shatush23

Xromatismos Shatush24Για σκούρα μαλλιά με αναδυόμενα γκρίζα μαλλιά, αυτή η μέθοδος βαφής είναι από τις πιο οικονομικές. Δεν χρειάζεται να επισκέπτεστε συχνά ακριβά σαλόνια και τα γκρίζα μαλλιά είναι τέλεια καλυμμένα.

Shatush για ξανθά μαλλιά

Οι ξανθιές επίσης καταφεύγουν αρκετά συχνά στο βάψιμο μαλλιών με την τεχνική shatush. Το λεγόμενο μονοδιάστατο ξανθό δεν είναι στην τάση τώρα, αλλά το να σκουρύνει τη ζώνη ρίζας των μαλλιών με ομαλές μεταβάσεις σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις φαίνεται απλά εκπληκτικό.

Xromatismos Shatush25

Xromatismos Shatush26Στα ξανθά μαλλιά, οι επαγγελματίες χρωματιστές επιτυγχάνουν τέτοια αποτελέσματα με αυτήν την τεχνική βαφής μαλλιών που δεν μπορεί κάθε ειδικός να δηλώσει με σιγουριά ότι τα μαλλιά έχουν αφύσικο χρώμα, αλλά βαμμένα.

Xromatismos Shatush27Μια πλούσια παλέτα ανοιχτόχρωμων αποχρώσεων σάς επιτρέπει να επιλέξετε αποχρώσεις με shatush όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό χρώμα των βασικών μαλλιών ενός fashionista. Η μικτή βαφή σε ξανθά μαλλιά φαίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Ένα από τα πιο δημοφιλή είναι η μαργαριταρένια απόχρωση. Αυτή η δροσερή, κομψή απόχρωση του ξανθού δίνει οπτικά στο χτένισμα τον μέγιστο επιπλέον όγκο.

Xromatismos Shatush28Μια ζεστή χρυσαφένια απόχρωση στα ξανθά μαλλιά μοιάζει με λάμψη του ήλιου, δίνοντας στα σκέλη ζωντάνια και δυναμισμό. Οι κρύες ξανθιές προτιμούν πρόσφατα το shatush με μια σταχτή απόχρωση, που δίνει στο τόξο κομψότητα και στάτους.

Xromatismos Shatush29Shatush σε ξανθά μαλλιά

Για τους ιδιοκτήτες ανοιχτόχρωμων καστανών μαλλιών, οι πλοίαρχοι συνιστούν τη βαφή μαλλιών χρησιμοποιώντας την τεχνική shatush, ως το πιο κατάλληλο για αυτό το χρώμα. Επιπλέον, αυτή είναι η πιο ήπια μέθοδος κατά την οποία δεν βλάπτεται η υγεία των μαλλιών. Όσες γυναίκες της μόδας θέλουν να γίνουν ξανθές, αλλά δεν αποφασίζουν αμέσως για μια ριζική αλλαγή στην εμφάνιση, προτιμούν το shatush.

Xromatismos Shatush30Οι χρωματιστές επιλέγουν χρώματα για ξανθές γυναίκες που βάφουν μαλλιά shatush, ανάλογα με τον τύπο χρώματός τους. Έτσι, οι εκπρόσωποι με ανοιχτόχρωμο δέρμα θα πρέπει να προτιμούν ένα τέφρα-ξανθό shatush και ένα σκούρο ξανθό shatush θα γίνει μια πιο εντυπωσιακή επιλογή για τις μελαχρινές ομορφιές.

Xromatismos Shatush31Για τις ξανθές γυναίκες, ένα μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου βαφής είναι ότι η ανανέωση χρώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από έξι μήνες, αφού τα μαλλιά θα φαίνονται περιποιημένα και ελκυστικά όλο αυτό το διάστημα.

Xromatismos Shatush32Το πιο φυσικό shatush στα ανοιχτά καστανά μαλλιά φαίνεται όταν η χρωστική ουσία λαμβάνεται κατά ένα ή δύο τόνους πιο ανοιχτό από το βασικό χρώμα των μαλλιών. Σιταρένιες, κρεμ, καραμελένιες αποχρώσεις είναι ιδανικές σε καστανά μαλλιά. Η τεχνική βαφής μαλλιών Shatush επιτρέπει στις γυναίκες κάθε ηλικίας και τύπου χρώματος να μεταμορφώνονται προς το καλύτερο, να δείχνουν κομψές και κομψές.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/pricheski/okrashivanie-volos/okrashivanie-shatush