LOGO1


Οι γυναίκες κόκκινων μαλλιών προσελκύουν αυξημένη προσοχή στον εαυτό τους με φωτεινότητα και πρωτοτυπία.

Kokkina mallia2Κατά κανόνα, χαρακτηρίζονται από χλωμό δέρμα και φακίδες. Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις στα κόκκινα μαλλιά, οπότε με τη σωστή επιλογή, θα ταιριάζει σε μια γυναίκα κάθε τύπου.

Λόγω της ελκυστικότητας στα κόκκινα μαλλιά, όλα τα ελαττώματα είναι πιο ορατά: η διάσπαση δομή στις άκρες, η λεπτότητα των μαλλιών κ.λπ. Ωστόσο, εάν τέτοια μαλλιά είναι περιποιημένα, πλούσια και η λάμψη του ήλιου λάμπει μέσα τους, τότε η εικόνα μιας γυναίκας θα είναι εκπληκτική.

Kokkina mallia3Περιεχόμενο

  • Κόκκινο χρώμα μαλλιών
  • Ανταύγειες στα κόκκινα μαλλιά
  • Ombre για κόκκινα μαλλιά
  • Balayazh για κόκκινα μαλλιά
  • Κοντά κόκκινα μαλλιά
  • Μακριά κόκκινα μαλλιά
  • Κόκκινο βαρίδι
  • Κοκκινομάλλα καρέ
  • Κοκκινομάλλα pixie

Κόκκινο χρώμα μαλλιών

Μια πλούσια χρωματική παλέτα αποχρώσεων του κόκκινου θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στον χρωματικό σας τύπο, εάν αποφασίσετε να αλλάξετε ριζικά την εμφάνισή σας. Αξίζει να σκεφτείτε ότι το να βάψετε τα μαλλιά σας κόκκινα μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο από το να τα ξαναβάψετε. Επομένως, πριν γίνετε μια πολυτελής φλογερή κυρία, θα πρέπει να σταθμίσετε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά. Η φυσική απόχρωση των κόκκινων μαλλιών ταιριάζει απόλυτα στους ιδιοκτήτες του.

Kokkina mallia4

Kokkina mallia5

Kokkina mallia6

Kokkina mallia7

Kokkina mallia8

Kokkina mallia9

Kokkina mallia10

Kokkina mallia11

Kokkina mallia12

Kokkina mallia13

Kokkina mallia14

Kokkina mallia15

Kokkina mallia16

Kokkina mallia17

Kokkina mallia18

Kokkina mallia19

Kokkina mallia20

Ανταύγειες στα κόκκινα μαλλιά

Το highlighting μαλλιών είναι μια μοντέρνα μέθοδος βαφής, ανανέωσης μαλλιών, δίνοντας στο χτένισμα επιπλέον όγκο. Για τα κόκκινα μαλλιά, αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα για να κάνετε την εικόνα πιο κορεσμένη και ελκυστική.

Kokkina mallia21

Kokkina mallia22Η επισήμανση για κοκκινομάλλες έχει τόσο προφανή πλεονεκτήματα όσο και προφανή μειονεκτήματα, με τα οποία πρέπει να εξοικειωθείτε πριν από τη διαδικασία. Τα οφέλη της επισήμανσης περιλαμβάνουν: δίνοντας στα μαλλιά επιπλέον όγκο και βάθος χρώματος, εξισορρόπηση του τόνου του δέρματος. Τα τονισμένα μαλλιά φαίνονται πολύ πιο ζωντανά και ζουμερά από ό,τι με μια κανονική επίπεδη απόχρωση.

Kokkina mallia23Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν την ανάγκη να ανοίξετε τα μαλλιά. Όταν φωτίζουν τα κόκκινα μαλλιά, η δομή τους είναι πιο τραυματισμένη.

Χρησιμοποιώντας μοντέρνες τεχνικές ανάδειξης μαλλιών, μπορείτε να επιτύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα. Αυτά περιλαμβάνουν: συχνή, κλασική, ζώνη, διπλή επισήμανση, τεχνική airtouch, shatush, balayage.

Kokkina mallia24Ombre για κόκκινα μαλλιά

Το ελκυστικό, και το πιο σημαντικό, ασυνήθιστο χρώμα μαλλιών προσελκύει πάντα την προσοχή των άλλων. Πολύ τυχερές λοιπόν οι κοκκινομάλλες καλλονές που θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο. Τα ίδια τα κόκκινα μαλλιά είναι ενδιαφέροντα και ελκυστικά. Για να ενισχύσετε το νικηφόρο αποτέλεσμα των μαλλιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνική βαφής μαλλιών ombre. Ο χρωματισμός των κόκκινων άκρων των μαλλιών καθιστά δυνατή την ομαλή ροή αποχρώσεων του κόκκινου στις ρίζες των μαλλιών.

Kokkina mallia25

Kokkina mallia26Το ντεγκραντέ επιτρέπει στις γυναίκες να δημιουργούν τις πιο τολμηρές και απίστευτα ελκυστικές εμφανίσεις, να τονίζουν την εκφραστικότητα των ματιών, να καθορίζουν εύκολα το στυλ που δημιουργείται (casual, avant-garde, κλασικό και άλλα), δίνουν στα μαλλιά μια φυσική όψη λευκασμένων από τον ήλιο μαλλιών . Επιπλέον, το ombre θεωρείται ο πιο ήπιος τρόπος βαφής, καθώς δεν απαιτεί συχνή λεύκανση, άρα και τραυματισμό των μαλλιών. Προτιμάται ένα κλασικό ombre, το οποίο είναι μια προσεκτική επιλογή αποχρώσεων στο στέμμα, πιο κοντά στο βασικό χρώμα και πιο ανοιχτόχρωμες μύτες.

Kokkina mallia27Balayazh για κόκκινα μαλλιά

Τα κόκκινα μαλλιά πάντα τραβούν την προσοχή, ανεξάρτητα από το αν είναι φυσικά ή βαμμένα. Ένα πιο λαμπερό και κορεσμένο χρώμα κόκκινων μαλλιών μπορεί να αποκτηθεί πειραματιζόμενος με μια τέτοια τεχνική βαφής όπως το balayage.

Kokkina mallia28Αυτή η τεχνική καθιστά δυνατή την έμφαση στο σκούρο κόκκινο χρώμα των μαλλιών στις ρίζες, μειώνοντάς το στην λάμψη του ήλιου στις άκρες. Υπάρχουν αρκετά κόλπα σε αυτή την τεχνική. Τα κορίτσια προτιμούν να δημιουργούν ελαφριά σκέλη κοντά στο πρόσωπο, παρά το γεγονός ότι ολόκληρη η μάζα των μαλλιών χυτεύεται με σκούρο χαλκό. Στη χρώση με ανταύγειες, η εικόνα φαίνεται πιο φυσική, δημιουργώντας το αποτέλεσμα των λευκασμένων από τον ήλιο μαλλιών. Ο χρωματισμός ντεγκραντέ προτιμάται από εκείνες τις κυρίες που θέλουν να δημιουργήσουν μια φωτεινή εμφάνιση. Οι ομαλές μεταβάσεις από τη μια απόχρωση στην άλλη φαίνονται απίστευτα ελκυστικές. Μπορείτε να ενισχύσετε το αποτέλεσμα της ομορφιάς των κόκκινων μαλλιών χρησιμοποιώντας αποχρώσεις του κόκκινου και ακόμη και του λιλά.

Κοντά κόκκινα μαλλιά

Το να βάψεις τα μαλλιά σου κόκκινα δεν είναι μεγάλη υπόθεση για καμία γυναίκα. Οι χρωματιστές συνιστούν στις κυρίες με εκπληκτικά πράσινα μάτια και κρύο τύπο χρώματος να επιλέξουν μια κόκκινη απόχρωση μαλλιών για να δημιουργήσουν μια φωτεινή, ελκυστική εμφάνιση. Ένα κάπως απαλό κόκκινο χρώμα είναι τέλειο για μελαχρινές γυναίκες, αλλά οι φυσικές ξανθιές θα πρέπει να προτιμούν μια έντονη κόκκινη απόχρωση.

Kokkina mallia29Το μικρό μήκος των κόκκινων μαλλιών κάνει την εικόνα πιο αισθητή. Τα χτενίσματα με τέλεια ομοιόμορφα κόκκινα σκέλη και μια εικόνα με μπούκλες φαίνονται εντελώς διαφορετικά. Γι' αυτό αξίζει να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση για κοντά κουρέματα πιο προσεκτικά για να μην φανείτε γελοίο.

Kokkina mallia30

Kokkina mallia31Μακριά κόκκινα μαλλιά

Οι ασπροπρόσωπες γυναίκες με μπλε ή πράσινα μάτια φαίνονται ιδιαίτερα εντυπωσιακές με μια σφουγγαρίστρα μακριά κόκκινα μαλλιά. Αυτό το χρώμα μαλλιών τονίζει τόσο το απαλό όμορφο δέρμα όσο και την εκφραστικότητα των ματιών. Οι μακριές σφιχτές μπούκλες κάνουν τις γυναίκες να μοιάζουν με κατοίκους άλλων πλανητών. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες των μακριών κόκκινων μαλλιών είναι υπεύθυνοι για την προσεκτική καθημερινή περιποίηση τους, διατηρώντας την υγιή όψη και τη λάμψη των μαλλιών.

Kokkina mallia32

Kokkina mallia33

Kokkina mallia34

Kokkina mallia35

Kokkina mallia36

Kokkina mallia37

Kokkina mallia38

Kokkina mallia39Οι ώριμες κυρίες είναι πιο κατάλληλες για πολυεπίπεδα κουρέματα που δίνουν στην εικόνα κομψότητα και θηλυκότητα.

Κόκκινο βαρίδι

Το Bob είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κουρέματα των τελευταίων ετών. Το τσιπ του είναι ένας κοντός αυχένας και μακρύτερα μπροστινά σκέλη. Το έντονο κόκκινο χρώμα μαλλιών θα δώσει στο χτένισμα ένα ιδιαίτερο chic. Το αποτέλεσμα της ομορφιάς και της αναζωογόνησης μπορεί να αυξηθεί πολλές φορές αν βάψετε τα μαλλιά σας με μοντέρνες τεχνικές, όπως highlighting, balayazh, βάψιμο. Ελαφριά σκέλη σε μια σφουγγαρίστρα κόκκινων μαλλιών δίνουν στο χτένισμα επιπλέον όγκο και λάμψη.

Kokkina mallia40Ένα κόκκινο μπομπ είναι μια ευκαιρία να κάνετε μια βουτιά σε ένα φιλικό πάρτι ή ένα βραδινό ραντεβού.

Κοκκινομάλλα καρέ

Ένα bob κούρεμα είναι τόσο μοναδικό που δεν έχει περιορισμούς ηλικίας ή χρώματος. Η εικόνα μιας κυρίας με ένα τέτοιο χτένισμα φαίνεται κομψή και κομψή. Οι γυναίκες με αυτό το χτένισμα σε κόκκινο χρώμα φαίνονται εντυπωσιακές. Μια επιχειρηματική εικόνα δημιουργείται με ένα κόκκινο bob σε ίσια μαλλιά. Αλλά ελαφριά κύματα ή όχι σφιχτές μπούκλες θα δώσουν στην εικόνα ρομαντισμό και πολυπλοκότητα. Με ένα τέτοιο χτένισμα, η προσοχή εστιάζεται στην ομορφιά και την εκφραστικότητα των ματιών.

Kokkina mallia41

Kokkina mallia42

Kokkina mallia43

Kokkina mallia44Κοκκινομάλλα pixie

Ένα παιχνιδιάρικο και μερικές φορές τολμηρό pixie κούρεμα φαίνεται απίστευτα πιασάρικο και θεαματικό στα κόκκινα μαλλιά. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τόσο οι σιωπηλές αποχρώσεις όσο και οι φωτεινοί τόνοι είναι ιδανικοί για pixies. Το styling μαλλιών μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, εστιάζοντας στο μήκος των άνω κλώνων. Σε κάθε περίπτωση, η εμφάνισή σας θα είναι εκπληκτική.

Kokkina mallia45

Kokkina mallia46

Kokkina mallia47

Kokkina mallia48

Kokkina mallia49

Kokkina mallia50Τα κόκκινα μαλλιά είναι σε θέση να τονίσουν την ομορφιά και την εκφραστικότητα της εικόνας. Επιλέγοντας τη σωστή απόχρωση του κόκκινου, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε αξέχαστα outfit πειραματιζόμενοι με διάφορες μοντέρνες τεχνικές βαφής μαλλιών.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/pricheski/okrashivanie-volos/ryzhie-volosy