LOGO1


Ένα τατουάζ είναι ο ευκολότερος τρόπος για να εκφραστείτε. Τώρα τα σχέδια στο σώμα έχουν γίνει λόγος για να δείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα, τα…

Noima Koritsia2ειλικρινή συναισθήματα, το νόημα της ζωής και τις αξέχαστες στιγμές σας. Πίσω από κάθε τατουάζ κρύβεται ο προσωπικός του χαρακτήρας και δύναμη. Οι γυναίκες προτιμούν τα μικρά σκίτσα, αλλά είναι αυτά που αντικατοπτρίζουν το πλήρες βάθος των συναισθημάτων του ιδιοκτήτη του σχεδίου σώματος. Πριν κάνετε οποιοδήποτε τατουάζ, οι καλλιτέχνες σας συμβουλεύουν να μάθετε τη σημασία του.

Περιεχόμενο

 • Τύποι τατουάζ με νόημα για κορίτσια
 • Τατουάζ με νόημα - κείμενο και ημερομηνίες
 • Τατουάζ με νόημα - πεταλούδα
 • Τατουάζ με νόημα - λουλούδια
 • Τατουάζ με νόημα - αλεπού
 • Τατουάζ με νόημα - γάτα
 • Τατουάζ με νόημα - sakura
 • Τατουάζ με νόημα - πασχαλίτσα
 • Τατουάζ με νόημα - φτερά

Τύποι τατουάζ με νόημα για κορίτσια

Κατά γενικά αποδεκτό τρόπο, υπάρχουν δύο τύποι τατουάζ που έχουν σημασιολογική σημασία:

 1. Συμβολικός. Αυτά είναι γνωστά ζώα, πουλιά, λουλούδια, αφαιρέσεις, μοτίβα. Η χρήση τους για τον προσδιορισμό της έννοιας ενός τατουάζ είναι λίγο πιο δύσκολη, καθώς πολλά σχέδια έχουν πολλές έννοιες.

Noima Koritsia3https://www.instagram.com/vadersdye/

 1. Κείμενο. Αυτές είναι φράσεις, αποσπάσματα, ημερομηνίες, ονόματα. Τέτοια τατουάζ είναι πιο κατανοητά και έχουν βαθύ νόημα.

Noima Koritsia4https://www.instagram.com/vadersdye/

Τατουάζ με νόημα - κείμενο και ημερομηνίες

Τα τατουάζ με κείμενο ή αριθμούς επιλέγονται από κυρίες όλων των ηλικιών. Αυτά τα τατουάζ συνήθως δεν είναι πολύ μεγάλα και τοποθετούνται σε μια περιοχή που δεν φαίνεται λόγω των ρούχων. Οι φράσεις γράφονται όχι μόνο στα ρωσικά, αλλά και στα λατινικά και στα αγγλικά. Οι ημερομηνίες σχεδιάζονται με γνωστούς αριθμούς, μερικές φορές συμπληρωμένους με σύμβολα.

Noima Koritsia5https://www.instagram.com/vadersdye/

Noima Koritsia6https://www.instagram.com/vadersdye/

Noima Koritsia7https://www.instagram.com/vadersdye/

Τατουάζ με νόημα - πεταλούδα

Αυτό είναι το πιο όμορφο έντομο, το οποίο συχνά επιλέγουν τα κορίτσια ως τατουάζ. Το κύριο νόημα αυτού του σχεδίου είναι ότι ακόμη και από την πιο συνηθισμένη κάμπια μπορεί να εμφανιστεί μια πεταλούδα με όμορφα και φωτεινά φτερά. Σχεδόν κάθε κορίτσι έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα της εφηβείας, όταν η εμφάνιση στον καθρέφτη είναι αποκρουστική, αλλά θα έρθει η ώρα, η γυναίκα θα ξαναγεννηθεί και θα γίνει πραγματική ομορφιά.

Noima Koritsia8https://www.instagram.com/vadersdye/

Noima Koritsia9https://www.instagram.com/vadersdye/

Τατουάζ με νόημα - λουλούδια

Οι γυναίκες από τη φύση τους αγαπούν τα πάντα όμορφα και ευαίσθητα, έτσι τα τατουάζ λουλουδιών είναι επίσης πολύ δημοφιλή. Ανεξάρτητα από το ποιο λουλούδι επιλέγει η κυρία, το κύριο νόημα του σχεδίου παραμένει αμετάβλητο - ειρήνη, αρμονία και μοναξιά με τη φύση. Τα λουλούδια εφαρμόζονται στους καρπούς, στο αντιβράχιο, στο μηρό και κάτω από το στήθος. Το κορίτσι πρέπει απλώς να επιλέξει το σωστό λουλούδι που θα αντικατοπτρίζει ολόκληρη την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της. Ένα τατουάζ με θέμα τα λουλούδια με νόημα για τα κορίτσια στο χέρι θα δείξει έναν απαλό χαρακτήρα και ελκυστική γεύση.

Noima Koritsia10https://www.instagram.com/vadersdye/

Noima Koritsia11https://www.instagram.com/vadersdye/

Noima Koritsia12https://www.instagram.com/vadersdye/

Noima Koritsia13https://www.instagram.com/vadersdye/

Τατουάζ με νόημα - αλεπού

Πολλοί θα συμφωνήσουν ότι κάθε κορίτσι έχει κάτι σαν μια πονηρή κόκκινη αλεπού μέσα της. Οι γυναίκες χειραγωγούν επιδέξια τους άντρες, τους σαγηνεύουν και τους τρελαίνουν. Γι 'αυτό πολλές κυρίες με μεγάλη χαρά επιλέγουν μια χαριτωμένη αλεπού για ένα τατουάζ. Μια φλογερή κοκκινομάλλα φίλη μπορεί να διακοσμήσει οποιαδήποτε περιοχή ενός ελκυστικού γυναικείου σώματος, αλλά το κύριο πράγμα είναι ότι περιέχει ένα βαθύ νόημα ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να ξεγελαστεί.

Noima Koritsia14https://www.instagram.com/limanya_art/

Noima Koritsia15https://www.instagram.com/limanya_art/

Noima Koritsia16https://www.instagram.com/limanya_art/

Τατουάζ με νόημα - γάτα

Χάρη, ευφυΐα, σοφία και λίγη τεμπελιά - όλα αυτά συμβολίζουν τη γάτα. Ένα τατουάζ με εκπρόσωπο της οικογένειας των γατών είναι πολύ σημαντικό για τις γυναίκες που βάζουν την ελευθερία, την άνεση και την εύκολη ζωή τους πρώτα. Η γάτα μπορεί επίσης να αποτελεί ένδειξη ότι η γυναίκα βίωσε μια τραγωδία που την έφερε κυριολεκτικά πίσω από τον άλλο κόσμο.

Noima Koritsia17https://www.instagram.com/limanya_art/

Τατουάζ με νόημα - sakura

Από όλες τις floral επιλογές τατουάζ, αξίζει να επισημάνετε το ελκυστικό σκίτσο της sakura. Η κύρια ιδέα του είναι η ελευθερία. Σύμφωνα με την ιαπωνική έννοια, η sakura δείχνει τη σαγηνευτική σας φύση, την επιθυμία να απελευθερωθείτε και να αποκαλύψετε όλη τη δύναμη του πνεύματος και του σώματος.

Noima Koritsia18https://www.pinterest.com/

Noima Koritsia19https://www.pinterest.com/

Τατουάζ με νόημα - πασχαλίτσα

Σε όλο τον κόσμο, η πασχαλίτσα μιλούσε πάντα για καλή τύχη. Τα τατουάζ πασχαλίτσας γίνονται σε διάφορα σημεία του σώματος, αλλά ο καρπός ή άλλο μέρος του χεριού είναι το πιο κατάλληλο. Συνήθως, τα τατουάζ επιλέγουν εκείνα τα κορίτσια που θέλουν να τρώνε το καλύτερο, θέλουν να φέρουν καλή τύχη στον εαυτό τους και να γίνουν πλούσιοι.

Noima Koritsia20Τατουάζ με νόημα - φτερά

Ένα τατουάζ με τη μορφή φτερών λειτουργεί ως συμβολικό φυλαχτό. Με αυτόν τον τρόπο τα κορίτσια θέλουν να δείξουν ότι πιστεύουν στον φύλακα άγγελό τους. Ίσως αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο να αποκαταστήσει την πίστη στον εαυτό σας και τη δύναμή σας.

Noima Koritsia21https://www.pinterest.com/

Τα τατουάζ με νόημα για τα κορίτσια είναι πολύ πολύπλευρα. Δεν υπάρχει ακριβής περιγραφή για κάθε είδος σχεδίου, αφού κάθε άτομο αναδεικνύει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του σε ένα συγκεκριμένο σκίτσο. Πριν αποφασίσετε να κάνετε ένα τατουάζ, πρέπει να θυμάστε για άλλη μια φορά ότι γίνεται για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/tatuirovki/tatu-so-smyslom-dlya-devushek