LOGO1


Τα τατουάζ που απεικονίζουν κινεζικούς και ιαπωνικούς χαρακτήρες συνεχίζουν να είναι δημοφιλή για αρκετό καιρό.

Kinezika tatouaz2Και η δημοτικότητά τους εξαπλώνεται όχι μόνο στους λαούς της Ανατολής, αλλά και στη Ρωσία. Με την έλευση της μόδας για τα τατουάζ, τα ιερογλυφικά κατέλαβαν ολόκληρη την ανατολική θέση. Είναι πάντα μυστηριώδεις, προικισμένοι με κάτι μαγικό και ασυνήθιστο. Πολλοί νέοι, αναζητώντας τη μόδα, κάνουν τατουάζ χωρίς να σκέφτονται το νόημα που έχουν.

Περιεχόμενο

  • Η σημασία των ιερογλυφικών τατουάζ
  • Τα πιο δημοφιλή τατουάζ
  • Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα ιερογλυφικά

Η σημασία των ιερογλυφικών τατουάζ

Δεν είναι μυστικό ότι κάθε χτύπημα σε ένα ιερογλυφικό έχει τη δική του συγκεκριμένη σημασία. Και δεν έχει πάντα θετικό και καλό νόημα. Εξάλλου, κάθε ιερογλυφικό έχει τη δική του μετάφραση και ο συνδυασμός τους μπορεί να γίνει εντελώς ακατανόητος ή και επικίνδυνος.

Kinezika tatouaz3Πιστεύεται ότι κάθε ζώδιο που απεικονίζεται στο σώμα φέρει ένα μυστικό μήνυμα, γι' αυτό θα πρέπει να επιλέγετε ιερογλυφικά με προσοχή. Φυσικά, πολλά από αυτά μπορούν να φέρουν σε εσάς και στους γύρω σας ευτυχία, αλλά υπάρχουν και εκείνα που μπορούν να φέρουν κακοτυχία και αρρώστιες. Ίσως δεν είστε από αυτούς που πιστεύουν σε κάθε είδους δεισιδαιμονίες. Ωστόσο, οι αρχαίοι σαμάνοι εφάρμοζαν ορισμένα σχέδια στο δέρμα τους ακριβώς για να ενισχύσουν την επιρροή άγνωστων δυνάμεων. Εσύ αποφασίζεις.

Kinezika tatouaz4Αν κάνεις ένα τατουάζ με νόημα που δεν καταλαβαίνεις, μπορεί να θεωρηθείς εκκεντρικός. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να διαβάσει το ιερογλυφικό σας, ποιος ξέρει τι γράφεται εκεί...

Kinezika tatouaz5https://www.instagram.com/vadersdye/

Τα πιο δημοφιλή τατουάζ

Τα κορίτσια συχνά κάνουν τατουάζ που δείχνουν ευτυχία, οικογένεια, αγάπη, μακροζωία, πλούτο, τύχη και ομορφιά.

Kinezika tatouaz6

Kinezika tatouaz7Και οι άνδρες προτιμούν τα σύμβολα της φωτιάς, της δύναμης, του θάρρους, της σεξουαλικότητας και της γενναιότητας. Ωστόσο, τα ιερογλυφικά είναι γεμάτα με βαθύ υποκείμενο, μερικές φορές κρύβοντας πολύ κείμενο σε ένα σύμβολο.

Kinezika tatouaz8Οι Κινέζοι και οι Ιάπωνες χαρακτήρες που αντιπροσωπεύουν τα ζώδια απεικονίζονται συχνά στο λαιμό, στο πίσω μέρος του κεφαλιού, στο πλάι ή στον ώμο. Κάθε ένα από τα δώδεκα ζώδια του ωροσκοπίου μας απεικονίζεται χρησιμοποιώντας τρία ιερογλυφικά. Μπορούν να τοποθετηθούν στο σώμα τόσο οριζόντια όσο και κάθετα.

Kinezika tatouaz9Τα κορίτσια επιλέγουν συνήθως πιο κοντές επιγραφές, οι άντρες - πιο μακριές.

Συχνά οι νέοι επιλέγουν διάσημες φράσεις ή αποσπάσματα από αρχαίους στοχαστές. Αυτά μπορεί να είναι όρκοι αιώνιας αγάπης, ευγνωμοσύνη στον Θεό για ευτυχία, ευχές για ειρήνη και υγεία σε όλη την ανθρωπότητα. Ή πιο μπανάλ: ονόματα, ονόματα πλανητών, φράσεις «Είμαι η πιο όμορφη» ή «Η πιο σέξι».

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κάθε τέτοιο τατουάζ είναι γεμάτο με γνώση που έχει μόνο ο ιδιοκτήτης του. Σε αντίθεση με τις ρωσικές και αγγλικές επιγραφές που είναι κατανοητές σε όλους, η έννοια ενός κινέζικου ή ιαπωνικού χαρακτήρα θα αποκαλυφθεί μόνο σε λίγους εκλεκτούς.

Kinezika tatouaz10https://www.pinterest.ru/

Kinezika tatouaz11Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα ιερογλυφικά

Εάν αποφασίσετε να κάνετε ένα τατουάζ που απεικονίζει ιερογλυφικά (ένα ή περισσότερα), μην βιαστείτε να εγκαταστήσετε το πρώτο που σας αρέσει από άποψη σημασίας ή εμφάνισης. Το τατουάζ είναι η εφαρμογή ενός μόνιμου σχεδίου στο δέρμα. Τα τατουάζ δεν αφαιρούνται εύκολα και δεν είναι φθηνά. Επομένως, σκεφτείτε προσεκτικά αν έχετε επιλέξει το σωστό ιερογλυφικό, εάν γνωρίζετε πραγματικά το πραγματικό του νόημα.

Kinezika tatouaz12https://www.pinterest.ru/

Υπάρχουν γνωστές περιπτώσεις όπου ορισμένα ιερογλυφικά απεικονίστηκαν σε αίθουσες τατουάζ σε καταλόγους. Έδειχναν υπέροχα, έμοιαζαν με έργο τέχνης και ταυτόχρονα είχαν ένα αρκετά φωτεινό, περιζήτητο νόημα. Στην πραγματικότητα, αποδείχθηκε ότι ο πλοίαρχος απλώς σκέφτηκε αυτή την εικόνα και τη σημασία της για να προσελκύσει πελάτες.

Kinezika tatouaz13

Kinezika tatouaz14Πρώτον, σε τέτοια σχέδια διαβάζεται μια εντελώς διαφορετική έννοια της εικόνας. Δεύτερον, μπορεί να περιέχει μια προσβλητική ή εξευτελιστική φράση που προκαλεί σύγχυση σε άτομα με γνώση.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/tatuirovki/tatu-ieroglify-i-ih-znacheniya