LOGO1


Monterna koyremata2
ταυτόχρονα δίνουν μοναδικό στυλ. Άλλα έχουν ανομοιομορφίες που τα κάνουν μοναδικά και άλλα είναι επηρεασμένα από τα 90s.
Τα αντρικά κουρέματα είναι τάση που ξεκίνησε από τους σταρ του Χόλιγουντ που έχουν τη μεγαλύτερη αποδοχή από το γυναικείο κοινό. Αν σκοπεύει να αλλάξει το κούρεμα του οι παρακάτω προτάσεις μπορεί να είναι αυτές που θα του δώσουν την ανανέωση που ψάχνει.
Ανομοιόμορφο μάκρος
Monterna koyremata3
Το κούρεμα αυτό είναι ανομοιόμορφο. Τα μαλλιά είναι πιο κοντά στα πλαϊνά και πιο μακριά στην κορυφή. Ο διάσημος αστέρας του ποδοσφαίρου David Beckam είναι ο βασιλιάς του στυλ αυτού που ονομάζεται undercut hairstyle. Όμως το στυλ αυτό δεν είναι κάτι νέο. Ήταν ένα κλασσικό αντρικό κούρεμα στις αρχές του 19ου αιώνα. Οι γυναίκες λατρεύουν αυτό το στυλ και σίγουρα τις εντυπωσιάζει.
Γαλλικό στυλ
Monterna koyremata4
Η διάσημη σειρά Peaky Blinders έκανε αυτό το κούρεμα πολύ δημοφιλές στο αντρικό κοινό και όχι τυχαία αφού για τον πρωταγωνιστή της σειράς υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες που λιώνουν κυριολεκτικά. Αυτό το μοναδικό γαλλικό στυλ ανήκει στα κουρέματα που ξετρελαίνουν τις γυναίκες και μοιάζει αρκετά με το undercut hairstyle. Η διαφορά είναι ότι στην κορυφή του τα μαλλιά παίρνουν κλίση προς το πρόσωπο και όχι προς τα πίσω.
Κούρεμα pompadour
Monterna koyremata5
Το pompadour είναι ένα κλασσικό αντρικό κούρεμα που χρειάζεται styling. Ξεκίνησε τη δεκαετία του 50′ και είναι ξανά στην μόδα. Αν και διασημότητες όπως ο James Dean το προτιμούσαν, το κούρεμα έγινε ευρέως δημοφιλές από την Madame de Pompadour την επίσημη ερωμένη του βασιλιά Λουί XV της Γαλλίας.
Στρατιωτικό κούρεμα
Monterna koyremata6
Το στρατιωτικό κούρεμα ή αλλιώς buzz cut είναι δημοφιλές ξανά στο ίδιο ακριβώς μοτίβο ή με παραλλαγές. Δεν χρειάζεται να ξυρίσεις πολύ τα μαλλιά του όμως, γιατί η μοντέρνα εκδοχή του έχει κάποιες ανομοιομορφίες στο μάκρος. Οι γυναίκες λατρεύουν αυτό το κούρεμα στους άντρες γιατί βγάζει μία σκληράδα και αρρενωπότητα. Αν πιστεύει ότι του ταιριάζει ας το τολμήσει και θα αλλάξει όλο το στυλ του.
Κούρεμα κουρτίνες
Monterna koyremata7
Το όνομα του δεν είναι εξαιρετικό αλλά είναι ένα στυλ των 90s που εκπροσώπησε τέλεια ο Λεονάρντο Ντικάπριο τον οποίο οι γυναίκες αποθεώνουν. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μέτριου μήκους αντρικό κούρεμα με φράντζες. Αν αποφασίσει να το κάνει θα πρέπει να υπολογίσει πως το συγκεκριμένο κούρεμα χρειάζεται πολύ φροντίδα και styling για να μην δείχνει ατημέλητος.
Μακρύ μαλλί
Monterna koyremata8
Αν και δεν είναι υπερβολικά μακρύ, αυτό το κούρεμα είναι μέτριου μήκους και έχει συσχετιστεί με τους surfers. Φυσικά οι γυναίκες εντυπωσιάζονται από τους σέρφερς αλλά ακόμα κι αν δεν είναι ένας από αυτούς μπορεί να το κάνει. Το κούρεμα αυτό είναι καλύτερο σε κατσαρά ή σπαστά μαλλιά και όχι σε ίσια.
Businessman στυλ
Monterna koyremata9
Ένα κούρεμα που δίνει αέρα εξυπνάδας, στυλ και αυτοπεποίθησης είναι αυτό που προτιμούν αρκετοί νέοι επιχειρηματίες. Είναι ένα κοντό κούρεμα με χωρίστρα στο πλάι που αφήνει τα μαλλιά με λίγο παραπάνω μήκος στη μία πλευρά. Το κούρεμα αυτό ταιριάζει τέλεια με κουστούμι αλλά χρειάζεται συχνή ανανέωση στο κομμωτήριο και styling.
Monterna koyremata10
Monterna koyremata11
Πηγή: https://www.the-man.gr/monterna-andrika-koyremata-poy-xetrelainoyn-tis-gynaikes