LOGO1


Όταν κάνετε ένα τατουάζ, θα πρέπει να καταλάβετε ότι πιθανότατα θα σας μείνει για μια ζωή.

Tattoo Onomata2Επί του παρόντος, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός σχεδίων τατουάζ. Οι έμπειροι καλλιτέχνες τατουάζ κάνουν και έτοιμα σχέδια και δημιουργούν τα δικά τους πρωτότυπα σκίτσα.

Περιεχόμενο

  • Τατουάζ ονόματος
  • Τατουάζ με τα ονόματα των γονιών
  • Ονόματα μωρών
  • Όνομα αγαπημένου προσώπου και τατουάζ που ταιριάζουν
  • Τατουάζ με τα ονόματα των ειδώλων
  • Πώς να επιλέξετε μια γραμματοσειρά;
  • Πρωτότυπες ιδέες τατουάζ με ονόματα
  • Floral μοτίβα
  • Καρδιά
  • Πεταλούδες

Τατουάζ ονόματος

Σήμερα μπορείτε να εφαρμόσετε οποιοδήποτε σχέδιο σας αρέσει στο δέρμα σας. Οι ρεαλιστικές εικόνες χρησιμοποιούνται ευρέως. Διάφορες επιγραφές είναι ακόμα πιο δημοφιλείς. Και πολλοί μάλιστα αποφασίζουν να γράψουν το όνομα ενός αγαπημένου προσώπου.

Tattoo Onomata3https://www.pinterest.ru/

Όταν αποφασίζετε για ένα τέτοιο τατουάζ, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι αυτό είναι ακριβώς το άτομο με το οποίο θέλετε να περάσετε ολόκληρη τη ζωή σας. Τα ονόματα των γονέων, των παιδιών και των ειδώλων είναι λιγότερο κοινά. Μερικοί άνθρωποι αγαπούν το κατοικίδιό τους τόσο πολύ που κάνουν τατουάζ το όνομά του. Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά ισχύουν για τις επιγραφές. Μερικές φορές δεν αρκεί απλώς να αναπαράγετε μια λέξη με τη μορφή εικόνας. Μετά από όλα, θέλω λίγη δημιουργικότητα. Στη συνέχεια, ας δούμε τις πιο πρωτότυπες ιδέες και τις γραμματοσειρές ονομάτων.

Tattoo Onomata4https://www.pinterest.ru/

Τατουάζ με τα ονόματα των γονιών

Για όσους θέλουν να δείξουν όλη την αγάπη και την ευγνωμοσύνη τους στους γονείς τους, είναι κατάλληλο ένα τατουάζ με τα ονόματά τους. Οι γονείς είναι οι άνθρωποι που συνεχίζουν να μας προστατεύουν ακόμα και όταν είμαστε ενήλικες. Ως εκ τούτου, τέτοια τατουάζ εκτελούνται συχνά σε συνδυασμό με ένα σχέδιο φτερών αγγέλου. Αντί για ονόματα, η λέξη "οικογένεια" χρησιμοποιείται συχνά με ένα σύμβολο του άπειρου - ένα σύμβολο της αιώνιας αφοσίωσης στο σπίτι, την οικογένεια.

Tattoo Onomata5https://www.pinterest.ru/

Ονόματα μωρών

Η γέννηση ενός παιδιού είναι ένα σημαντικό γεγονός στην οικογένεια. Συχνά ευτυχισμένοι γονείς θέλουν να κάνουν ένα τατουάζ με το όνομα του μωρού. Συχνά παίρνουν ακόμη και ένα πορτρέτο ενός παιδιού. Είναι σημαντικό να περιμένουμε μερικά χρόνια από τη γέννηση του παιδιού για να είναι πιο διαμορφωμένη η εμφάνισή του. Μια δημιουργική λύση εκτός από το όνομα θα ήταν μια εικόνα ενός μικρού χεριού ή ποδιού. Πολλοί γονείς επιλέγουν να βάλουν τα ονόματα των παιδιών τους στο στήθος τους. Συμβολίζει τη βαθιά αγάπη και τις στενές σχέσεις εμπιστοσύνης σε όλη τη ζωή.

Tattoo Onomata6https://www.pinterest.ru/

Tattoo Onomata7https://www.pinterest.ru/

Tattoo Onomata8https://www.pinterest.ru/

Όνομα αγαπημένου προσώπου και τατουάζ που ταιριάζουν

Αυτή η ιδέα είναι ίσως η πιο κοινή μεταξύ των τατουάζ ονομάτων. Τα ζευγαρωμένα τατουάζ γίνονται συνήθως στα ίδια σημεία. Η ιδέα να κάνετε ένα τατουάζ με το όνομα του συζύγου σας αμέσως μετά την ανταλλαγή δαχτυλιδιών είναι αρκετά ρομαντική. Και είναι ακόμα πιο πρωτότυπο να δημιουργήσετε ένα τατουάζ με τη μορφή βέρες. Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά αν είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εκείνους που μόλις πρόσφατα γνώρισαν το άλλο τους μισό.

Tattoo Onomata9https://www.pinterest.ru/

Tattoo Onomata10https://www.pinterest.ru/

Tattoo Onomata11https://www.pinterest.ru/

Tattoo Onomata12https://www.pinterest.ru/

Τατουάζ με τα ονόματα των ειδώλων

Ένα τατουάζ με το όνομα ενός ειδώλου δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Εφαρμόζεται από όσους θαυμάζουν τον αγαπημένο τους χαρακτήρα και προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να του μοιάσουν. Τα ονόματα των ειδώλων είναι τατουάζ μαζί με το πορτρέτο τους ή το τατουάζ συνδέεται με το επάγγελμά τους. Για παράδειγμα, εάν πρόκειται για τραγουδιστή, τότε στο τατουάζ απεικονίζονται μουσικές νότες.

Tattoo Onomata13https://www.instagram.com/explore/tags/blacktattoos/

Πώς να επιλέξετε μια γραμματοσειρά;

Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε για μια γραμματοσειρά, τότε θα την επιλέξετε στο ραντεβού με τον καλλιτέχνη τατουάζ. Οι λείες, λεπτές γραμμές είναι κατάλληλες για κορίτσια, που θα τονίσουν την ευθραυστότητα και τη θηλυκότητά τους. Για τους άνδρες, συνιστώνται πιο σκληρές γραμματοσειρές. Μπορείτε να σημειώσετε τη μετάφραση της επιγραφής σε άλλη γλώσσα. Θα φαίνεται ασυνήθιστο και ελκυστικό.

Tattoo Onomata14https://www.instagram.com/explore/tags/blacktattoos/

Πρωτότυπες ιδέες τατουάζ με ονόματα

Οι πρωτότυπες ιδέες και η δική σας φαντασία θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε ένα τατουάζ ονόματος σε πραγματικό αριστούργημα. Ας δούμε τους πιο δημοφιλείς συνδυασμούς.

Tattoo Onomata15https://www.pinterest.ru/

Floral μοτίβα

Τα λουλούδια είναι ένα κοινό στοιχείο των τατουάζ σε συνδυασμό με ένα όνομα. Τα λουλούδια όπως η βιολέτα, η σακούρα και η χιονόσταλλα είναι πιο κατάλληλα για κορίτσια. Για τους άνδρες, ένα τριαντάφυλλο φαίνεται καλό αν θέλει να βάλει το όνομα της αγαπημένης του.

Tattoo Onomata16https://www.pinterest.ru/

Tattoo Onomata17https://www.pinterest.ru/

Tattoo Onomata18Καρδιά

Ένα σχέδιο καρδιάς μπορεί να εφαρμοστεί με οποιοδήποτε όνομα. Είτε είναι το όνομα του μωρού σας είτε του σημαντικού σας άλλου.

Tattoo Onomata19

Πεταλούδες

Αυτό είναι ένα από τα πιο κοινά στοιχεία τατουάζ μεταξύ του ωραίου φύλου. Το τατουάζ γίνεται πιο λεπτό, ειδικά αν γίνεται με πολύχρωμα μελάνια.

Tattoo Onomata20https://www.pinterest.ru/

Μια όμορφη γραμματοσειρά παίζει μεγάλο ρόλο στη δημιουργία ενός τατουάζ ονόματος. Η πρόσθετη εκτύπωση σε αυτό δεν είναι λιγότερο σημαντική. Σκεφτείτε προσεκτικά πριν κάνετε αυτό ή εκείνο το τατουάζ.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/tatuirovki/tatu-imena-idei-i-shrifty