LOGO1


Οι περισσότερες γυναίκες, όταν επιλέγουν ένα άρωμα, δεν κάνουν την ερώτηση: ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο άρωμα και το eau de toilette ή το άρωμα;

Aroma eau de toilette2Πιστεύουν ότι πρόκειται για το ίδιο προϊόν, δίνοντας στους ανθρώπους την ευκαιρία να απολαμβάνουν ευχάριστες μυρωδιές. Ωστόσο, αυτό δεν είναι καθόλου αλήθεια.

Τα συστατικά των αρωμάτων είναι τα ίδια, αλλά η συγκέντρωση των «αρωματικών» συστατικών είναι εντελώς διαφορετική. Αυτό καθορίζει τη διαβάθμιση των αρωμάτων ανά τύπο.

Aroma eau de toilette3https://www.pinterest.com/

Περιεχόμενο

  • Άρωμα - το στολίδι της αρωματοποιίας
  • Αρωμα
  • Eau de Toilette
  • Κολόνια
  • Δροσιστικό Νερό (Eau Fraiche)

Άρωμα - το στολίδι της αρωματοποιίας

Επί του παρόντος, το μαργαριτάρι του κόσμου της αρωματοποιίας είναι το άρωμα. Η συγκέντρωση του αρωματικού ελαίου (η ποσότητα των αρωματικών ουσιών) σε αυτά φτάνει το 25-30%. Το θεϊκό άρωμά τους έχει μεγάλη διάρκεια και μπορεί να διαρκέσει έως και 10 ώρες.

Aroma eau de toilette4https://www.instagram.com/annabellefleur/

Aroma eau de toilette5https://www.instagram.com/annabellefleur/

Το άρωμα αποκαλύπτεται καλύτερα στο δέρμα του καρπού. Τα αρώματα δεν είναι φθηνά, αλλά είναι βιώσιμα και η συσκευασία τους ευχαριστεί με χάρη και κομψότητα.

Aroma eau de toilette6https://www.instagram.com/annabellefleur/

Αρωμα

Αυτό το ακριβό άρωμα διακρίνεται για το ιδιαίτερα μακροχρόνιο άρωμά του, που διαρκεί περισσότερο από 24 ώρες όταν εφαρμόζεται πίσω από το αυτί ή στον καρπό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το άρωμα περιέχει υψηλή συγκέντρωση καθαρού αρωματικού ελαίου έως και 30%.

Το άρωμα διαφέρει από το άρωμα ως προς την πυκνότερη σύστασή του, αν και μεταξύ των προϊόντων αρωματοποιίας βρίσκεται στην ίδια γραμμή με το άρωμα. Πωλείται σε πολυτελή μικρά μπουκάλια.

Πώς διαφέρει το άρωμα από το eau de toilette και το άρωμα: 5 τύποι σε ένα cheat sheet

Eau de Toilette

Το μοντέρνο eau de toilette στη σημερινή του μορφή χρησιμοποιείται από τις κυρίες πιο συχνά από το άρωμα. Η προσιτή τιμή και τα μαγικά αρώματα κάνουν το eau de toilette ένα ελκυστικό άρωμα. Δεν ντρέπονται καθόλου που αυτό το νερό δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κανονικό σπρέι με συγκέντρωση λαδιού μικρότερη από 15%. Και παρόλο που το άρωμα δεν διαρκεί περισσότερο από 4 ώρες, μπορεί να εφαρμοστεί στο λαιμό και στους αγκώνες.

Aroma eau de toilette7https://www.instagram.com/esteelauder/

Κολόνια

Κατά κανόνα, οι γυναίκες δεν φορούν κολόνια· αυτό είναι προνόμιο των ανδρών. Διαφέρουν από τα αρώματα ως προς τη χαμηλή συγκέντρωση αρωματικών ελαίων. Η σύνθεσή τους δεν περιέχει περισσότερο από 4% λάδι σε αλκοολούχο περιβάλλον. Και η μακροζωία της κολόνιας είναι μικρή - μόνο 2 ώρες.

Aroma eau de toilette8https://www.instagram.com/esteelauder/

Δροσιστικό Νερό (Eau Fraiche)

Το πιο ασταθές άρωμα ενός αρώματος είναι το δροσιστικό νερό. Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Είναι πρακτικά νερό που περιέχει 2% αρωματέλαιο. Ως εκ τούτου, το λεπτό και ευχάριστο άρωμα εξαφανίζεται μέσα σε μια ώρα.

Aroma eau de toilette9https://www.pinterest.com/

Έχοντας εξετάσει καθένα από έναν αριθμό προϊόντων αρωμάτων, μπορούμε να συνοψίσουμε ότι τα αρώματα διαφέρουν από άλλους τύπους αρωμάτων:

  • συγκέντρωση αρωματικού ελαίου?
  • επιμονή του αρώματος?
  • μέθοδος εφαρμογής·
  • συσκευασία?
  • σε τιμή.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/kosmetika/chem-duhi-otlichayutsya-ot-tualetnoj-vody-i-parfyuma