LOGO1


Μια γυναίκα θέλει να μυρίζει νόστιμα όχι μόνο για τον εαυτό της, αλλά και για να αποπλανήσει έναν άντρα.

Anatolika aromata2Σήμερα θα μιλήσουμε για τις πιο λαμπερές και θηλυκές δημιουργίες αρωμάτων στην κατηγορία των ανατολίτικων αρωμάτων. Αυτά τα αρώματα μιλούν κυρίως για αποπλάνηση, καθώς συχνά προσθέτουν αισθησιακές νότες που μπορούν να αυξήσουν τη λίμπιντο.

Περιεχόμενο

  • Όλα για τα ανατολίτικα αρώματα
  • Τα πιο αισθησιακά ανατολίτικα αρώματα
  • Άρωμα Colonia Mirra Aqua Di Parma
  • Άρωμα Boadicea Blue Sapphire
  • Άρωμα Selima από τη συλλογή Le Gemme Orientali Bulgari
  • Fragrance Music for a while Frederic Malle
  • Άρωμα Λονδίνου από τη συλλογή Sapphire WIDIAN
  • Άρωμα Tenera Rouge Bunny Rouge
  • Άρωμα 777 Stephane Humbert Lucas Taklamakan
  • Άρωμα Terryfic Oud Terry de Gunzburg
  • Άρωμα Crystal Noir Versace
  • Το άρωμα Epices Sultanes από τη συλλογή Voyages en orient Comptoir Sud Pacifique

Όλα για τα ανατολίτικα αρώματα

Τα ανατολίτικα αρώματα είναι διαφορετικά. Οι απαλές, ρομαντικές, παθιασμένες και πολύ αιχμηρές είναι πολύ δημοφιλείς. Η επιλογή ενός συγκεκριμένου τύπου αρώματος από μια γυναίκα μπορεί να πει πολλά για τον χαρακτήρα και τις προτιμήσεις της σε έναν άντρα.

Δεν υπάρχει άρωμα που να ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Ο καθένας είναι διαφορετικός, πράγμα που σημαίνει ότι το καθένα έχει το δικό του σύνολο υπέροχων αρωμάτων. Τα ανατολίτικα αρώματα επιλέγονται από fashionistas που θέλουν να δείξουν σε όλους τον παθιασμένο και αχαλίνωτο χαρακτήρα τους, να μοιραστούν την επιθυμία και την αγάπη τους με έναν άντρα.

Anatolika aromata3Τα ανατολίτικα αρώματα μπορούν να χωριστούν σε τρεις τύπους: λουλουδάτα, πικάντικα και ξυλώδη. Στον πρώτο τύπο ανατολίτικου αρώματος προστίθενται ενδιαφέρουσες νότες γιασεμιού, οι οποίες συνδυάζονται όμορφα με τη μυρωδιά του δέρματος και τις ξυλώδεις νότες. Η δεύτερη ομάδα σας επιτρέπει να νιώσετε τα πικάντικα αρώματα των μπαχαρικών και η τρίτη κατηγορία περιλαμβάνει πατσουλί, βέτιβερ, σανταλόξυλο.

Τα πιο αισθησιακά ανατολίτικα αρώματα

Στη συνέχεια, θα μιλήσουμε για ανατολίτικα αρώματα που ενθουσιάζουν και μόνο από την εμφάνισή τους, και το άρωμα σε τρελαίνει.

Άρωμα Colonia Mirra Aqua Di Parma

Ένα πρωτότυπο ανατολίτικο άρωμα που παίζει με τα νεύρα σας. Το μπουκάλι είναι γεμάτο με πολυτελές θυμίαμα, το οποίο αποκαλύπτει νότες εσπεριδοειδών μαζί με μύρο, πατσουλί και λαμπερό κεχριμπάρι.

Anatolika aromata4Άρωμα Boadicea Blue Sapphire

Ένα αληθινό άρωμα για πραγματικές βασίλισσες. Θα κάνει κάθε άντρα να υποκλιθεί και θα δώσει όλη του την καρδιά σε μια υπέροχη γυναίκα. Νότες εσπεριδοειδών συνυφασμένες με βασιλικό, τούρκικο τριαντάφυλλο και γιασεμί συνδυάζονται ιδανικά με ξύλο κασμίρι, ινδικό ούτι και ινδονησιακό πατσουλί.

Anatolika aromata5Άρωμα Selima από τη συλλογή Le Gemme Orientali Bulgari

Arabian Nights ακριβώς στο τραπέζι σας. Μια απίστευτη σειρά από αρώματα θα σας βυθίσει εντελώς σε απίστευτες ανατολίτικες χώρες. Η κύρια συμφωνία εδώ παραμένει το βουλγαρικό τριαντάφυλλο, το οποίο συμπληρώνεται από γλυκές νότες και τολμηρά μπαχαρικά.

Anatolika aromata6Fragrance Music for a while Frederic Malle

Το όνομα αντιστοιχεί πλήρως στο κοκτέιλ των αρωμάτων σε αυτό το άρωμα. Το μουσικό άρωμα περιλαμβάνει λεπτές νότες από ανανά, πατσουλί, λεβάντα, βανίλια και κεχριμπάρι.

Anatolika aromata7Άρωμα Λονδίνου από τη συλλογή Sapphire WIDIAN

Αυτό είναι ένα λεπτό και απαλό άρωμα που είναι τέλειο για τους Ευρωπαίους που αγαπούν το ανατολίτικο άρωμα. Οι κύριες νότες εδώ είναι κυπαρίσσι, βιολέτα και κρίνο της κοιλάδας, ενώ το δέρμα, το κεχριμπάρι και το βατόμουρο ενισχύουν το αποτέλεσμα.

Anatolika aromata8Άρωμα Tenera Rouge Bunny Rouge

Ένα μυστηριώδες άρωμα που συνδέει όλο το μυστήριο των ανατολίτικων παραμυθιών. Οι κύριες νότες είναι βανίλια και σκούρο ρούμι.

Anatolika aromata9Άρωμα 777 Stephane Humbert Lucas Taklamakan

Αν δεν έχετε πάει ποτέ στη μυστηριώδη έρημο Taklamakan, τότε αυτό το άρωμα μπορεί εύκολα να σας μεταφέρει εκεί. Είναι ήρεμο, αλλά ταυτόχρονα αιχμηρό, ζωηρό, όλα χάρη στο σανταλόξυλο, τα τριαντάφυλλα, την ίριδα, τον μόσχο και τη βανίλια μαζί με τον άρκευθο και το πατσουλί.

Anatolika aromata10Άρωμα Terryfic Oud Terry de Gunzburg

Το κύριο πράγμα στο άρωμα είναι το ούτι. Επιπλέον, το άρωμα αποκαλύπτει τις γλυκές μυρωδιές του τριαντάφυλλου και της ίριδας και το κύμινο, το σαφράν, τα κόκκινα μούρα και ο κέδρος θα βοηθήσουν στην έκφραση της πολυτελούς εικόνας και γεύσης μιας κυρίας.

Anatolika aromata11Άρωμα Crystal Noir Versace

Η μαγεία που περιέχει αυτό το άρωμα θα κερδίσει την καρδιά κάθε άντρα. Η γαρδένια, το τζίντζερ και το πιπέρι, καθώς και το σανταλόξυλο, οι παιώνιες και το κεχριμπάρι δημιουργούν ένα πραγματικά μαγικό άρωμα.

Anatolika aromata12Το άρωμα Epices Sultanes από τη συλλογή Voyages en orient Comptoir Sud Pacifique

Επισκεφθείτε τον κεντρικό δρόμο της ανατολικής Κωνσταντινούπολης, που παρουσιάζεται με τη μορφή ενός κοκτέιλ από σανταλόξυλο, μπαχαρικά και τριαντάφυλλα.

Anatolika aromata13Κάθε ανατολίτικο άρωμα διεγείρει πρωτίστως τις κρυφές επιθυμίες και το πάθος σας. Τυλίγοντας τον εαυτό σας με τις παρουσιαζόμενες μάρκες αρωμάτων, εγγυάστε μια συνεχή ροή θαυμαστών.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/kosmetika/vostochnye-aromaty