LOGO1


Το νέον μανικιούρ είναι στη μόδα. Δεν θα επιτρέψει στα νύχια να φαίνονται θαμπά και συνηθισμένα, η εικόνα είναι απίστευτα ελκυστική.

Manikiour Neon2Αυτή η συλλογή περιέχει παραδείγματα από τα πιο επιτυχημένα σχέδια.

Manikiour Neon3https://www.instagram.com/amur_nails/

Περιεχόμενο

  • Γεωμετρία
  • Ματ εφέ
  • Μανικιούρ με επιγραφές
  • Ζουμερό λεμόνι
  • Αυγό ορτυκιού
  • Αποχρώσεις του πράσινου

Γεωμετρία

Τα γεωμετρικά μοτίβα και τα στολίδια παρουσιάζονται σε διαφορετικές εκδόσεις. Τα πιο δημοφιλή σχήματα νυχιών είναι το τετράγωνο και το αμύγδαλο. Μη διστάσετε να πειραματιστείτε με τα χρώματα και να δείξετε τη φαντασία σας. Γραμμές, ζιγκ-ζαγκ πρέπει να εφαρμόζονται σε κάθε νύχι για να διατηρηθεί ένα ομοιόμορφο στυλ.

Manikiour Neon4https://www.instagram.com/1masternails/

Manikiour Neon5https://www.instagram.com/_mejzi/

Ματ εφέ

Φαίνεται πιο μοντέρνο και συγκρατημένο, ολοκληρώνει συνοπτικά την εικόνα μιας fashionista. Σε ένα τετράγωνο σχήμα, μπορείτε να κάνετε μια κλίση με ομαλή μετάβαση. Το στρογγυλό σχήμα μπορεί να διακοσμηθεί με φωτεινά αφηρημένα μοτίβα. Για να μην υπερφορτωθεί η εικόνα, πρέπει να δοθεί έμφαση είτε σε ένα είτε σε δύο καρφιά.

Manikiour Neon6@private__nails

Manikiour Neon7@private__nails

Manikiour Neon8https://www.instagram.com/best_manicure.ideas/

Μανικιούρ με επιγραφές

Η λάκα δεν πρέπει να είναι μονόχρωμη. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τονίσετε διακριτικά τη δική σας ατομικότητα. Οι επιγραφές σε μια ξένη γλώσσα συνδέονται με μια ευρεία προοπτική και έναν υψηλό βαθμό ευρυμάθειας. Παρακινούν και εμπνέουν. Υπάρχει ένα μυστήριο σε μια γυναίκα με τέτοιο μανικιούρ. Αυτό σημαίνει ότι έχει έναν πλούσιο εσωτερικό κόσμο.

Manikiour Neon9https://www.instagram.com/best_manicure.ideas/

Manikiour Neon10https://www.instagram.com/best_manicure.ideas/

Ζουμερό λεμόνι

Το λεμονί χρώμα δίνει ένα ισχυρό θετικό φορτίο. Το μανικιούρ μπορεί να συμπληρωθεί με στρας και ένα σχέδιο σε ένα νύχι. Η εκτύπωση μπορεί να έχει τη μορφή φρούτου ή ένδειξης φόρτισης. Ένα απαλό σακάκι είναι επίσης στην τάση. Αυτές οι επιλογές φαίνονται θηλυκές, μοντέρνες και εκλεπτυσμένες.

Manikiour Neon11vasili_eva_nails

Manikiour Neon12https://www.instagram.com/1masternails/

Αυγό ορτυκιού

Η τρέχουσα τάση της σεζόν. Η μονοχρωματική κάλυψη πρέπει να αποφεύγεται. Οι τελείες γίνονται καλύτερα σε μαύρο και το φόντο πρέπει να είναι πράσινο. Μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες. Φαίνεται καλύτερα σε μεσαία έως μακριά νύχια. Ένα τόξο σε ματ δομή αποδεικνύεται ενδιαφέρον και αρμονικό.

Manikiour Neon13https://www.instagram.com/1masternails/

Manikiour Neon14https://www.instagram.com/best_manicure.ideas/

Αποχρώσεις του πράσινου

Η επιλογή των αποφασιστικών και εξαιρετικών fashionistas. Όλες οι αποχρώσεις του πράσινου είναι κατάλληλες για την κλίση. Αυτός ο συνδυασμός λαμπυρίζει όμορφα στο φως. Οι εσωτεριστές λένε ότι ένα τέτοιο μανικιούρ θα προσελκύσει τις πιο ευνοϊκές καταστάσεις με έναν μαγνήτη.

Manikiour Neon15@ewuleeek

Manikiour Neon16https://www.instagram.com/best_manicure.ideas/

Αυτή είναι η ενσάρκωση της φωτεινότητας και της χυμότητας. Το μοντέρνο μανικιούρ σας φορτίζει με θετικά συναισθήματα και σας χαρίζει υπέροχη διάθεση. Οι όξινες αποχρώσεις είναι μια επιλογή win-win αυτό το καλοκαίρι.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/manikyur/neonovyj-manikyur