LOGO1


Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερη όμορφη τέχνη νυχιών με στρας διαφορετικών χρωμάτων, σχημάτων και μεγεθών.

Pentikiour me stras2Το αδιαμφισβήτητο φαβορί θα είναι ένα πεντικιούρ με άφθονη λάμψη και στρας. Εστιάζει την προσοχή στον εαυτό του, δημιουργώντας τη διάθεση μιας κυρίας και αυξάνοντας την αυτοεκτίμησή της. Κατά κανόνα, διακοσμούν ενεργά την πλάκα νυχιών του αντίχειρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό πρέπει να συμβαίνει πάντα. Μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων πεντικιούρ σάς επιτρέπει να επιλέξετε την επιλογή που σας αρέσει και να τονίσετε την ατομικότητά σας.

Pentikiour me stras3Σκεφτείτε ποιες επιλογές πεντικιούρ με στρας συνιστώνται στις κυρίες από τους δασκάλους του σχεδιασμού νυχιών αυτή τη σεζόν.

Περιεχόμενο

  • Λευκό πεντικιούρ με στρας
  • Μαύρο πεντικιούρ με στρας
  • Παραλλαγές ενός μπλε πεντικιούρ με στρας
  • Μπλε πεντικιούρ με στρας
  • Πράσινο πεντικιούρ με στρας
  • Κόκκινο πεντικιούρ με στρας
  • Ροζ πεντικιούρ με στρας
  • Μωβ πεντικιούρ με στρας
  • Γυμνό πεντικιούρ με στρας
  • Κίτρινο πεντικιούρ με στρας
  • Βουργουνδί πεντικιούρ με στρας
  • Γαλλικό πεντικιούρ με στρας

Λευκό πεντικιούρ με στρας

Κάθε fashionista γνωρίζει ότι πριν ξεκινήσετε το βερνίκωμα των νυχιών σας, πρέπει να τους δώσετε το σωστό ορθογώνιο ή στρογγυλεμένο σχήμα. Και μετά από αυτό, επιλέξτε ένα μοντέρνο σχέδιο για αυτούς.

Pentikiour me stras4

@olabay4440

Pentikiour me stras5

@mashapatrakova05

Pentikiour me stras6

@exclusive_nailart_spb

Τα λουλουδάτα μοτίβα με ακουαρέλα, όπως ήταν, τα θολά λουλούδια φαίνονται πιο πρωτότυπα με την προσθήκη στρας στη ζώνη της ρίζας. Βασικά, ένα τέτοιο πεντικιούρ γίνεται η επιλογή των νύφων.

Μαύρο πεντικιούρ με στρας

Το συνδυασμό της μαύρης βάσης του νυχιού και των στρας φαίνεται κομψό και απαράμιλλο. Αυτή είναι μια επιλογή win-win που μπορεί να τονίσει την κομψότητα των γυναικείων ποδιών σε όλο τους το μεγαλείο.

Pentikiour me stras7

Pentikiour me stras8

@mashapatrakova05

Pentikiour me stras9

@mashapatrakova05

Ένα μαύρο πεντικιούρ με πουά, ρίγες και φιγούρες με επένδυση από στρας είναι κατάλληλο τόσο σε φιόγκο γραφείου όσο και σε εορταστική εκδοχή. Η χειμερινή έκδοση ενός τέτοιου πεντικιούρ χρησιμοποιεί νιφάδες χιονιού, χριστουγεννιάτικα δέντρα, χριστουγεννιάτικα στολίδια ως σχέδια. Το πεντικιούρ σε μαύρη ματ βάση είναι όμορφο στην τεχνική του γεωμετρικού σχεδιασμού, διακοσμημένο με κρυστάλλινα τσιπς ή στρας.

Pentikiour me stras10

@panibratova

Pentikiour me stras12

@pedicur_salavat

Παραλλαγές ενός μπλε πεντικιούρ με στρας

Οι παραλλαγές ενός μπλε πεντικιούρ με στρας διαφορετικών τύπων φαίνονται απίστευτα ελκυστικές. Οι εικόνες σε μπλε σχέδιο πεντικιούρ με στρας χρησιμοποιούνται στις ευρύτερες ερμηνείες:

  • floral πίνακες?
  • αστέρια και ρίγες;
  • θαλάσσια κύματα?
  • αρακάς;
  • χαριτωμένο κελί.

Pentikiour me stras13

@ismailova_anna_

Pentikiour me stras14

@mashapatrakova05

Pentikiour me stras15

@mashapatrakova05

Το γαλλικό πεντικιούρ σε μπλε χρώμα φαίνεται κομψό και ασυνήθιστο. Ένα μονοφωνικό πεντικιούρ σε μπλε αποχρώσεις φαίνεται κομψό με στρας με τη μορφή σχεδίου των ριζικών ζωνών των νυχιών και άλλων όμορφων φιγούρων και στολιδιών. Το κομψό μπλε πεντικιούρ φαίνεται υπέροχο, πλαισιωμένο με στρας.

Pentikiour me stras16

@mashapatrakova05

Pentikiour me stras17

@mashapatrakova05

Pentikiour me stras18

@mashapatrakova05

Pentikiour me stras19

@mashapatrakova05

Pentikiour me stras20

@panibratova

Pentikiour me stras21

@panibratova

Pentikiour me stras22

@alenakapriz_studio

Μπλε πεντικιούρ με στρας

Οι ρομαντικές φύσεις επιλέγουν ένα μπλε πεντικιούρ με στρας. Το floral σχέδιο είναι το πιο περιζήτητο, είναι ευέλικτο και κατάλληλο για κάθε περίσταση. Στην καυτή περίοδο επιλέγονται φωτεινές αποχρώσεις του μπλε, συνδυάζοντάς τες με γεωμετρικό σχέδιο, γαλλικό πεντικιούρ. Όταν ταξιδεύετε στη θάλασσα, ένα τέτοιο πεντικιούρ με θαλάσσια θέματα στα νύχια είναι ιδιαίτερα περιζήτητο: σαλιγκάρια, αστερίες, χταπόδια, ιππόκαμπες.

Pentikiour me stras23

@mashapatrakova05

Pentikiour me stras24

@panibratova

Pentikiour me stras25

@pedicurchik

Το πεντικιούρ με απομίμηση των κυμάτων της θάλασσας συνδυάζει πολλές αποχρώσεις του μπλε ταυτόχρονα, επιτυγχάνοντας φυσικότητα. Μια διασπορά στρας στα κύματα προσωποποιεί τα κύματα που αστράφτουν στον ήλιο.

Πράσινο πεντικιούρ με στρας

Το χρώμα της άνοιξης και του πράσινου αντικατοπτρίζεται στο πεντικιούρ. Οι λάτρεις αυτού του χρώματος χρησιμοποιούν μια πλούσια παλέτα αποχρώσεων αυτού του πλούσιου χρώματος για να καλύψουν τα νύχια τους.

Pentikiour me stras26

@mashapatrakova05

Pentikiour me stras27

@mashapatrakova05

Η τάση αυτής της σεζόν είναι το ματ φινίρισμα των πλακών νυχιών. Αυτό δίνει στα πόδια μια περιποιημένη απαλή εμφάνιση.

Ένα πράσινο πεντικιούρ με στρας στην περιοχή της τρύπας μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού: όταν δημιουργείτε ένα τόξο γραφείου, καθημερινό, street style. Φαίνεται ακριβό και κομψό, ειδικά αν η βάση είναι ένα πλούσιο σκούρο πράσινο χρώμα.

Pentikiour me stras28@nails_control32

Κόκκινο πεντικιούρ με στρας

Για την καταπολέμηση της κατάθλιψης, πολλές κυρίες χρησιμοποιούν ένα κόκκινο πεντικιούρ, κομψά διακοσμημένο με στρας. Οι πιο δημοφιλείς παραλλαγές σχεδίασης πεντικιούρ είναι: γεωμετρικά σχέδια, ρίγες, φλοράλ και ζωώδη μοτίβα. Οι τολμηρές καυστικές μελαχρινές προτιμούν ένα κόκκινο πεντικιούρ με απομίμηση δέρματος αρπακτικών ζώων ή δέρμα πύθωνα, επενδεδυμένο με πολύχρωμα στρας. Όλοι θα δώσουν προσοχή σε μια τόσο πιασάρικη κυρία, με ένα τόσο τολμηρό πεντικιούρ.

Pentikiour me stras29

@alenakapriz_studio

Pentikiour me stras30

@sd_nail_by_demidenkoolya

Pentikiour me stras31

@panibratova

Pentikiour me stras32

@mashapatrakova05

Ροζ πεντικιούρ με στρας

Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του ροζ και όλες είναι περιζήτητες την τρέχουσα σεζόν στο πεντικιούρ. Ένα απαλό ροζ πεντικιούρ θα φαίνεται πρωτότυπο και πιο ευπαρουσίαστο αν απλώσετε ένα μικρό πέταλο με στρας στο νύχι του μεγάλου δακτύλου, φέρνοντας καλή τύχη στον ιδιοκτήτη του.

Pentikiour me stras33

@mashapatrakova05

Pentikiour me stras34

instagram.com/masterova_elina

Ένα έντονο ροζ πεντικιούρ επιλέγουν ευδιάθετες κυρίες που πάνε εκδρομή στη θάλασσα. Η αφθονία των στρας διαφόρων σχημάτων στην πλάκα των νυχιών θα τονίσει μόνο την επιθυμία της να περάσει εορταστικές και διασκεδαστικές διακοπές.

Pentikiour me stras35

instagram.com/panibratova

Pentikiour me stras36

instagram.com/pedicurchik

Μωβ πεντικιούρ με στρας

Οι αποχρώσεις της μωβ λάκας δίνουν στους καλλιτέχνες νυχιών ένα ευρύ πεδίο για τη χρήση τους στο πεντικιούρ. Τα πιο δημοφιλή είναι: λιλά, λιλά, μελιτζάνα, λουλακί, απόχρωση αμέθυστου.

Pentikiour me stras37

@mashapatrakova05

Pentikiour me stras38

@anna_yudasova_nail_art

Pentikiour me stras39

@kastalia_nails_studio

Γυμνό πεντικιούρ με στρας

Αυτή η εκδοχή του πεντικιούρ είναι στην τάση της σεζόν: αντιπροσωπεύει την τάση του μινιμαλισμού στη διακόσμηση. Το κομψό στυλ του φυσικού χρώματος των νυχιών με τη διακριτική διακόσμηση από στρας προσελκύει πολλές μεγαλύτερες κυρίες, αλλά και ρομαντικά κορίτσια.

Pentikiour me stras40

@panibratova

Pentikiour me stras41

@pedicurchik

Pentikiour me stras42

@mashapatrakova05

Pentikiour me stras43

@exclusive_nailart_spb

Pentikiour me stras44

https://www.instagram.com/pedicurchik/

Ο συνδυασμός μιας πλούσιας διακόσμησης σε ένα νύχι και μιας ελαφριάς επίστρωσης στα υπόλοιπα πιάτα μετατρέπει την ιδέα του μινιμαλισμού σε εορταστικό στυλ.

Κίτρινο πεντικιούρ με στρας

Το χρώμα του ήλιου και του χρυσού συνθέτουν ένα ασυνήθιστα επιβεβαιωτικό συνδυασμό με στρας σε πεντικιούρ. Φορτίστε τον εαυτό σας και τους γύρω σας με θετικά, αυτός είναι ο κύριος στόχος των κυριών, των οποίων η επιλογή έπεσε σε αυτή την εκδοχή του πεντικιούρ.

Pentikiour me stras45

@alenakapriz_studio

Pentikiour me stras46

@panibratova

Pentikiour me stras47

@panibratova

Pentikiour me stras48

@panibratova

Μαύρα στρας σε 4 κάθετες γραμμές σε σκούρο κίτρινο, γυαλιστερό φινίρισμα τονίζουν την ατομικότητα της γυναικείας φύσης. Και πόσο κομψά φαίνεται ο παλ λεμόνι τόνος της βάσης με τη γεωμετρία των στρας.

Βουργουνδί πεντικιούρ με στρας

Το πλούσιο μπορντό χρώμα και τα στρας φαίνεται να γεννιούνται για να δημιουργήσουν ένα αξεπέραστο tandem. Το σχέδιο νυχιών σε μπορντώ απόχρωση του βερνικιού gel φαίνεται μαγευτικό και ασυνήθιστα εντυπωσιακό. Και πόσο κομψό και απολαυστικό φαίνεται ένα μπορντό πεντικιούρ όταν μια κυρτή γραμμή από αστραφτερά στρας περνάει από ολόκληρη την πλάκα των νυχιών.

Pentikiour me stras49

@ib_nails

Pentikiour me stras50

@mashapatrakova05

Pentikiour me stras51

@mashapatrakova05

Pentikiour me stras52

@panibratova

Γαλλικό πεντικιούρ με στρας

Το γαλλικό μανικιούρ με στρας κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές: είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και σε κάθε περίσταση. Οι κυρίες με ενεργό τρόπο ζωής αλλάζουν την εικόνα τους πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα. Για να μην τρέχετε καθημερινά από ακριβά σαλόνια για να δημιουργήσετε την επιθυμητή εικόνα, είναι πιο εύκολο να επιλέξετε ένα καθολικό γαλλικό πεντικιούρ με στρας.

Pentikiour me stras53

@pedicurchik

Pentikiour me stras54

@mashapatrakova05

Pentikiour me stras55

@alenakapriz_studio

Pentikiour me stras56

instagram.com/panibratova

Ένα πολύχρωμο γαλλικό πεντικιούρ με στρας στην περιοχή των οπών φαίνεται κομψό και εκλεπτυσμένο.

Κάθε χρόνο μας δίνει νέες τάσεις στο σχεδιασμό νυχιών. Πειραματιστείτε με μια μεγάλη ποικιλία σχεδιαστικών ιδεών για τη δημιουργία ενός πεντικιούρ από στρας. Θα γίνεις μια ακαταμάχητη κυρία.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/manikyur/pedikyur-so-strazami