LOGO1


Η δημιουργία μιας άψογης εικόνας είναι ο στόχος του μοντέρνου μακιγιάζ. Κάθε σεζόν υπαγορεύει κάποιες ιδιαίτερες, μοναδικές τάσεις.

Makigiaz anixis sezon2Ως εκ τούτου, προετοιμάζοντας να συναντήσουν την σεζόν πλήρως οπλισμένες, οι κυρίες πρέπει οπωσδήποτε να εξοικειωθούν με τις μοντέρνες τάσεις του μακιγιάζ.

Makigiaz anixis sezon3Το μακιγιάζ μόδας, που προσφέρεται στις γυναίκες από καλλιτέχνες μακιγιάζ, είναι αρκετά ελεύθερο: τόσο τα έντονα χρώματα όσο και το ελαφρύ «μακιγιάζ χωρίς μακιγιάζ» είναι ευπρόσδεκτα.

Περιεχόμενο

  • Μοντέρνο make-up look - draping
  • Κομψή τεχνική μακιγιάζ - τολμηρά βέλη
  • Smoky eyes
  • Κλεοπάτρα μοντέρνο μακιγιάζ
  • Ροδακινί μακιγιάζ

Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη τον τύπο του προσώπου και τους δείκτες ηλικίας, κάθε γυναίκα θα μπορεί να επιλέξει το πιο κατάλληλο μακιγιάζ για τον εαυτό της.

Makigiaz anixis sezon4Μοντέρνο make-up look - draping

Φέτος προωθεί τη γλυπτική προσώπου χρησιμοποιώντας τη μέθοδο draping, η οποία βασίζεται σε μια ποικιλία αποχρώσεων του ρουζ. Χάρη στην επιδέξια εφαρμογή του ρουζ σε διάφορες περιοχές του προσώπου, μια γυναίκα έχει την ευκαιρία να δώσει απαλά και φυσικά στα μάγουλά της μια ελαφριά ευχάριστη στρογγυλότητα ή να ακονίσει τα ζυγωματικά της.

Makigiaz anixis sezon5Κομψή τεχνική μακιγιάζ - τολμηρά βέλη

Οι τολμηρές fashionistas φέτος θα προτιμήσουν τα έντονα βέλη, και μπορούν να εφαρμοστούν τόσο στα πάνω όσο και στα κάτω βλέφαρα. Η χρωματική παλέτα τέτοιων βελών δεν είναι περιορισμένη. Οι στυλίστες συνιστούν στις κυρίες να χρησιμοποιούν υγρά eyeliners, γιατί είναι ιδανικά για να σχεδιάζουν φαρδιά και υγρά βέλη.

Makigiaz anixis sezon6

Makigiaz anixis sezon7Smoky eyes

Το βλέμμα μιας γυναίκας που χρησιμοποιεί καπνό πάγου στο μακιγιάζ της γίνεται πιο λαμπερό και εκφραστικό. Δεν χρησιμοποιούνται μόνο καπνιστές σκιές, αλλά και αποχρώσεις σοκολάτας, χρυσαφί, σμαραγδί, μοβ. Η τάση αυτής της άνοιξης είναι σκόπιμα τονισμένη αμέλεια στον καπνό πάγο.

Makigiaz anixis sezon8

Makigiaz anixis sezon9Κλεοπάτρα μοντέρνο μακιγιάζ

Η εποχή της μακεδονικής δυναστείας έχει περάσει πολύ καιρό, αλλά το μακιγιάζ της βασίλισσας Κλεοπάτρας εξακολουθεί να ενθουσιάζει τα μυαλά των μοντέρνων makeup artists. Φέτος, το μακιγιάζ «ala Cleopatra» είναι ξανά στην τάση. Ωστόσο, αυτό το λαμπερό και πρωτότυπο μακιγιάζ είναι πιο κατάλληλο για θεματικά πάρτι, αλλά δεν απαγορεύεται επίσης στους γενναίους fashionistas. Η ουσία του είναι η παρουσία φωτεινών και τολμηρών βελών, που κυκλώνουν ολόκληρο το τμήμα των ματιών. Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιείται ένα ματ κραγιόν σε απόχρωση μούρων.

Makigiaz anixis sezon10

Makigiaz anixis sezon11Ροδακινί μακιγιάζ

Οι ζεστές αποχρώσεις του μακιγιάζ είναι περιζήτητες την άνοιξη περισσότερο από ποτέ. Οι λεπτές ροδακινί νότες πρέπει να υπάρχουν όχι μόνο στο ρουζ και το κραγιόν, αλλά και στις σκιές. Η εικόνα είναι θηλυκή, ρομαντική και όσο το δυνατόν πιο φυσική.

Makigiaz anixis sezon12

Makigiaz anixis sezon13Το μακιγιάζ μόδας είναι μια ευκαιρία να φαίνεστε λαμπερή και πιασάρικα, απαλή και ρομαντική, αλλά πάντα ελκυστική και γοητευτική.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/makiyazh/modnyy-makiyazh-vesna