LOGO1


Κάθε γυναίκα, πηγαίνοντας σε διακοπές ή σε οποιαδήποτε επίσημη εκδήλωση, θέλει να δείχνει κομψή.

Bradino makigiaz2Μπορείτε να ενισχύσετε τη φυσική γοητεία με το σωστό μακιγιάζ.

Περιεχόμενο

  • Φυσική ομορφιά στο βραδινό μακιγιάζ
  • Μακιγιάζ με αστραφτερές σκιές
  • Μακιγιάζ με εκφραστικά βέλη
  • Ασυνήθιστο μακιγιάζ

Σήμερα θα σας δείξουμε πώς να το κάνετε.

Φυσική ομορφιά στο βραδινό μακιγιάζ

Μπορεί να γίνει με φυσικότητα, μάτια ή χείλη. Η φυσική ομορφιά μπορεί να τονιστεί με μακιγιάζ σε ροζ, μπεζ αποχρώσεις. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια ροδακινί απόχρωση.

Bradino makigiaz3Η εκφραστικότητα των ματιών μπορεί να τονιστεί με φωτεινές σκιές, βέλη και λάμψεις. Δεν αξίζει να κάνετε οικονομία στην αγορά μάσκαρα, διαφορετικά υπάρχει πιθανότητα να παραμείνουν σβώλοι στις βλεφαρίδες. Για να μην υπερφορτώνετε την εικόνα, το κραγιόν δεν πρέπει να είναι πολύ φωτεινό. Είναι απαραίτητο να προτιμάτε τις φυσικές αποχρώσεις. 

Bradino makigiaz4Το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει πολύ με λακωνικά μαύρα βέλη, παστέλ σκιές. Οι βλεφαρίδες πρέπει επίσης να βαφτούν με μάσκαρα. Μια πολυτελής εμφάνιση πρέπει να συμπληρώνεται με άρωμα λοφίο.

Bradino makigiaz5Μακιγιάζ με αστραφτερές σκιές

Το trend μακιγιάζ έχει ένα ελαφρύ αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Η ομορφιά αυτής της τεχνικής έγκειται στην αρμονία της. Οι αστραφτερές σκιές πρέπει να εφαρμόζονται σε ειδική βάση.

Bradino makigiaz6Το χρώμα του κραγιόν πρέπει να επιλέγεται ανάλογα με την απόχρωση των σκιών. Για παράδειγμα, αν οι σκιές είναι μπορντό, τότε το κραγιόν θα πρέπει να είναι κατάλληλο. Μπορεί να επιλεγεί μερικές αποχρώσεις πιο σκούρο.

Μακιγιάζ με εκφραστικά βέλη

Σε αυτό το θέμα θα βοηθήσουν το έντονο μαύρο eyeliner και το κόκκινο κραγιόν.

Bradino makigiaz7Τα βέλη πρέπει να είναι φαρδιά και ομοιόμορφα βαμμένα. Η τεχνική απαιτεί προσοχή και επιδεξιότητα. Εάν είναι δύσκολο να σχεδιάσετε βέλη, μπορείτε να αγοράσετε έτοιμα στένσιλ ή να επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία καλλιτέχνη μακιγιάζ.

Bradino makigiaz8Εάν το ένα μάτι είναι έξυπνα φτιαγμένο και το δεύτερο βέλος δεν λειτουργεί, πρέπει να επιλέξετε διαφορετική τεχνική μακιγιάζ. Τα χείλη πρέπει επίσης να βαφτούν προσεκτικά. Πριν φύγετε από το σπίτι, πρέπει να κοιτάξετε στον καθρέφτη και να βεβαιωθείτε ότι το κραγιόν δεν είναι αποτυπωμένο στα δόντια.  

Ασυνήθιστο μακιγιάζ

Συνήθως στο μακιγιάζ δίνεται έμφαση στο κινούμενο άνω βλέφαρο.

Bradino makigiaz9Μπορείτε να επιλέξετε μπλε, σμαραγδί, λιλά, μοβ ή χρυσές αποχρώσεις. Μετά την εφαρμογή τους, οι σκιές πρέπει να είναι σκιασμένες.

Bradino makigiaz10Είναι σημαντικό να καθαρίζετε το δέρμα σας πριν κάνετε μακιγιάζ. Τότε το μακιγιάζ θα συνεχιστεί ομοιόμορφα. Για να διατηρήσετε το αποτέλεσμα περισσότερο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα σταθεροποιητικό.

Πηγή: https://krasotka.cc