LOGO1


Τα πλεκτά είναι και πάλι στην τάση. Αυτό το άνετο, και αδικαιολόγητα ξεχασμένο για κάποιο χρονικό διάστημα,…

Plekto jumper2ρούχα σας επιτρέπει να λύσετε πολλά προβλήματα ταυτόχρονα: να σας προστατεύσει από την υποθερμία, να δημιουργήσετε μια κομψή εμφάνιση και απίστευτη άνεση.

Plekto jumper3Οι σχεδιαστές προσφέρουν στις κυρίες έναν τεράστιο αριθμό μοντέλων jumper για να διαλέξουν, που διαφέρουν σε στυλ, τεχνικές πλεξίματος, σχέδια και μήκη. Οι γυναίκες δεν ξέρουν πάντα πώς και με τι να φορέσουν ένα jumper για να δημιουργήσουν μια ελκυστική εμφάνιση. Ας δούμε μερικούς τύπους jumper και αρμονική σύνθεση συνόλων ρούχων.

Plekto jumper4https://www.instagram.com/cheraleelyle/

Περιεχόμενο

  • Χοντρό πλεκτό jumper
  • Πλεκτό jumper με σχέδιο
  • Πλεκτό jumper + φούστα ή φόρεμα
  • Πλεκτό jumper + παντελόνι
  • Πλεκτό jumper + παπούτσια

Χοντρό πλεκτό jumper

Σε τέτοιους άλτες, μια γυναίκα αισθάνεται άνετα και άνετα. Μάλλον δεν αξίζει να μιλήσουμε για κάποιο κλασικό στυλ jumper. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός παραλλαγών τους, που διαφέρουν στα στυλ μανικιών και το μήκος τους, τον βαθμό προσαρμογής στη γυναικεία σιλουέτα, το μήκος του προϊόντος, τα χρώματα, τις εκτυπώσεις, το πλέξιμο και άλλα.

Plekto jumper5https://www.instagram.com/victoria_fox0001/

Ένα χοντρό πλεκτό jumper ταιριάζει πολύ με παντελόνια, τζιν, skinnies, φούστες και φορέματα. Ταιριάζει εύκολα τόσο σε office όσο και σε καθημερινές αθλητικές εμφανίσεις. Σχεδόν κάθε μοντέλο παπουτσιού ταιριάζει με αυτό, απλά πρέπει να επιλέξετε το σωστό κάτω μέρος της στολής.

Plekto jumper6https://www.instagram.com/andicsinger/

Πλεκτό jumper με σχέδιο

Οι ογκώδεις πλεκτοί άλτες αυξάνουν οπτικά τη φιγούρα. Αυτό πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κυρίως από κυρίες με καμπύλες. Τα μοντέλα με κάθετα μοτίβα ταιριάζουν καλύτερα σε αυτά. Θα επιμηκύνουν κάπως τη φιγούρα και δεν θα κάνουν την εικόνα ογκώδη. Είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα jumper με λαιμόκοψη V και εφαρμοστά μανίκια. Αυτό θα βοηθήσει στην οπτική επιμήκυνση του λαιμού και θα ενισχύσει το αποτέλεσμα μιας λεπτής σιλουέτας.

Plekto jumper7instagram.com/alexandralapp_

Οι λεπτές γυναίκες μπορούν να αντέξουν οικονομικά όλους τους τύπους χοντροκομμένα πλεκτά jumper. Τα υπερμεγέθη μοντέλα με διαμήκη, εγκάρσια και διαγώνια σχέδια φαίνονται καλά πάνω τους. Για τη διακόσμησή τους χρησιμοποιούνται τα ακόλουθα σχέδια: πλεξούδες, διαμάντια, τετράγωνα, κύματα, καλάθια, κοχύλια, φύλλα και πολλά άλλα.

Πλεκτό jumper + φούστα ή φόρεμα

Ο συνδυασμός ενός jumper με μια φούστα ή φόρεμα είναι αρκετά συνηθισμένος και κατάλληλος, το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε τα σωστά αντικείμενα σε χρώμα και στυλ. Ένα απλό πουλόβερ με λαιμόκοψη σε σχήμα V ταιριάζει πολύ με φούστες και φορέματα χωρίς γιακά σε καρό, ψαροκόκαλο και μοτίβα κυνηγόσπιτου. Τα πολύχρωμα prints στο jumper μπορούν να συνδυαστούν με pencil φούστα ή φόρεμα με θήκη.

Οι ελαφριές φούστες με μίνι μήκος φαίνονται κομψές με υπερμεγέθη πουλόβερ.

Plekto jumper8https://www.instagram.com/blaireadiebee/

Πλεκτό jumper + παντελόνι

Τα τζάμπερ σε αποχρώσεις του μπεζ, κακάο με γάλα, καφέ και σοκολάτα, καθώς και ουρανού και ροζ αποχρώσεις ήταν πάντα ιδιαίτερα δημοφιλή. Με αυτά μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τις πιο ελκυστικές εμφανίσεις με παντελόνια διαφορετικών περικοπών.

Plekto jumper9https://www.instagram.com/fusunlindner/

Plekto jumper10https://www.instagram.com/andicsinger/

Τα κοντά μοντέλα φαίνονται υπέροχα με παντελόνια χαλαρής και κλασικής κοπής, με culottes.

Plekto jumper11https://www.instagram.com/victoria_fox0001/

Συνιστάται να συνδυάσετε τα μακρυά μοντέλα με στενά, στενά μοντέλα παντελονιών. Τα μακριά, υπερμεγέθη τζάμπερ με φαρδιά πόδια φαίνονται εντυπωσιακά σε αδύνατα και ψηλά κορίτσια.

Plekto jumper12https://www.instagram.com/freyakillin/

Πλεκτό jumper + παπούτσια

Ένα πλεκτό jumper φαίνεται υπέροχο σε συνδυασμό με ένα λευκό πλεκτό φόρεμα και λευκά sneakers ή sneakers. Δεν μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερο φιόγκο σε σπορ στυλ.

Plekto jumper13https://www.instagram.com/andicsinger/

Plekto jumper14instagram.com/cheraleelyle

Δερμάτινα σανδάλια ή στιλέτο θα συμπληρώσουν τέλεια ένα ρούχο με πουλόβερ και μια μολύβι ή πλισέ φούστα.

Ένα τζαμπέρ σε παστέλ χρώμα, μια ανάλαφρη ίσια φούστα και λευκές μπότες θα υποδείξουν το άψογο γούστο σας.

Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της ένα jumper που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε κατάσταση ζωής. Όταν ανανεώνετε την γκαρνταρόμπα σας, μην ξεχάσετε να προσθέσετε ένα κομψό μοντέλο που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια άψογη και ελκυστική εμφάνιση και να λύσετε το πρόβλημα του παγώματος.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/garderob/vyazanyj-dzhemper