LOGO1


Ένα από τα πιο μοδάτα χρώματα θα κάνει μια γυναίκα να δείχνει τέλεια. Πολλοί σχεδιαστές έχουν στραφεί εδώ και καιρό στην παστέλ παλέτα, η οποία τυλίγει με την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό της.

Ti me vanilia2Το χρώμα βανίλιας στα ρούχα αποτελεί εγγύηση για ένα κομψό look. Ας μάθουμε μαζί ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το φορέσετε και να δείχνουμε εντυπωσιακές.

Ti me vanilia3Περιεχόμενο

  • Τι να φορέσετε με ένα κοστούμι χρώμα βανίλιας
  • Τι να φορέσετε με ένα φόρεμα χρώμα βανίλιας
  • Τι να φορέσετε με μια φούστα χρώμα βανίλια
  • Πώς να φορέσετε ένα παντελόνι χρώμα βανίλιας
  • Τι να φορέσετε με ένα πουλόβερ χρώμα βανίλιας

Τι να φορέσετε με ένα κοστούμι βανίλιας

Το καλοκαίρι, φαρδιά κοστούμια από φυσικά υλικά, που αποτελούνται από σορτς και ένα μπλουζάκι ή πουκάμισο, έρχονται στο προσκήνιο. Τέτοια σύνολα πρέπει να επιλέγονται σε λεπτές αποχρώσεις, έτσι ώστε η εικόνα να φαίνεται πάντα φρέσκια και όμορφη. Φορέστε ένα απλό κοστούμι βανίλιας με σκουφάκια, καπέλα panama στο ίδιο χρώμα ή άλλα παστέλ χρώματα.

Ti me vanilia4

Ti me vanilia5

Ti me vanilia6

Ti me vanilia7

Ti me vanilia8

Τι να φορέσετε με ένα φόρεμα βανίλιας

Μια chic λύση για καλοκαιρινό φιόγκο είναι ένα όμορφο φόρεμα σε χρώμα βανίλιας. Μπορεί να είναι απλό και με ενδιαφέρουσα εκτύπωση.

Ti me vanilia9

Ti me vanilia10Τι να φορέσετε με μια φούστα βανίλια

Μια ίσια φούστα από τούλι ή πλισέ σε χρώμα βανίλιας είναι μια έτοιμη ρομαντική εικόνα ενός παιχνιδιάρικου κοριτσιού. Προσθέστε μια κίτρινη μπλούζα και ή ένα μπλουζάκι στο σετ και για μια φωτεινή προφορά, μπορείτε να σηκώσετε ένα πολύχρωμο σακάκι και την ίδια τσάντα.

Ti me vanilia11

Ti me vanilia12Πώς να φορέσετε ένα παντελόνι βανίλιας

Μια εναλλακτική στο λευκό, το μπεζ και άλλα ανοιχτόχρωμα παντελόνια είναι ένα μοντέλο σε χρώμα βανίλιας. Στις κυρίες αρέσει ιδιαίτερα να συνδυάζουν παντελόνια με κίτρινες λεπτομέρειες, που μπορούν να παρουσιαστούν όχι μόνο σε αξεσουάρ, αλλά και σε σακάκι, μπλουζάκι, ακόμη και παπούτσια.

Ti me vanilia13Τι να φορέσετε με ένα πουλόβερ βανίλιας

Το καλοκαίρι αγοράστε οπωσδήποτε ένα ζεστό σακάκι σε χρώμα βανίλιας. Θα γίνει η λεπτομέρεια που όχι μόνο θα διακοσμήσει και θα ανανεώσει την εικόνα σας, αλλά θα προσθέσει και μια πινελιά ρομαντισμού και εξαιρετικής τρυφερότητας. Συνήθως οι γυναίκες φορούν μια μπλούζα με τζιν, σορτς και φαρδιά καλοκαιρινά παντελόνια.

Ti me vanilia14

Ti me vanilia15

Ti me vanilia16

Ti me vanilia17

Ti me vanilia18Το χρώμα βανίλιας ελκύει με την τρυφερότητα και την ελαφρότητά του. Κάθε εμφάνιση σε αυτή την απόχρωση γίνεται πιο αισθητή, ενώ είναι εκλεπτυσμένη και κομψή. Φορέστε μια απόχρωση βανίλιας το καλοκαίρι για να είστε πάντα από πάνω.

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/garderob/s-chem-nosit-vanilnyi-letom