LOGO1


Ένα sundress είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αντικείμενα στη γυναικεία γκαρνταρόμπα εδώ και πολλά χρόνια.

Lefko kalok forema2Τις περισσότερες φορές, τα sundresses γίνονται στοιχεία καλοκαιρινών εμφανίσεων, καθώς αυτά τα αμάνικα φορέματα, φτιαγμένα από ελαφριά υφάσματα, είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη ζεστή σεζόν. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός στυλ καλοκαιρινών sundresses στον κόσμο. Επιπλέον, είναι ραμμένα από μια ποικιλία υφασμάτων, που δίνουν σε κάθε ένα από τα ρούχα τη δική του ιδιαίτερη γοητεία.

Lefko kalok forema3

Lefko kalok forema4https://www.instagram.com/ilovestreetstyle/

Ωστόσο, στην κορυφή της δημοτικότητας εδώ και αρκετά χρόνια, υπάρχει ένα λευκό καλοκαιρινό sundress. Επιλέγοντάς το ως βάση της εικόνας, το κορίτσι παρέχει στον εαυτό της μια αξεπέραστη εμφάνιση.

Lefko kalok forema5https://www.pinterest.ru

Περιεχόμενο

  • Κοντό λευκό φόρεμα
  • Μακρύ φόρεμα σε λευκό χρώμα
  • Φαρδύ μακρύ λευκό φόρεμα

Κοντό λευκό φόρεμα

Τα κοντά λευκά φορέματα με τιράντες, κατασκευασμένα από φυσικό λινό ή σιφόν, θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι των ιδιοκτητών των λεπτών ποδιών. Τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας στολή είναι αμέτρητα.

Lefko kalok forema6https://www.pinterest.ru

Πρώτον, ένα κοντό λευκό sundress θα φαίνεται το καλύτερο σε μαυρισμένο δέρμα. Δεύτερον, τα φυσικά υφάσματα και το μικρό μήκος θα σώσουν τους fashionistas από την υπερθέρμανση. Τρίτον, μια τέτοια στολή θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για να πάτε σε ένα ραντεβού, για μια βόλτα ή για ένα πολυαναμενόμενο πάρτι.

Lefko kalok forema7https://www.instagram.com/shoptobi/

Μακρύ φόρεμα σε λευκό χρώμα

Πολλοί fashionistas έχουν ανακαλύψει από καιρό ένα τέτοιο θαύμα όπως ένα λευκό φουσκωτό sundress στο πάτωμα. Τις περισσότερες φορές, τέτοια πράγματα είναι κατασκευασμένα από λινό, το οποίο παρέχει στον χρήστη μια αίσθηση άνεσης για την υπόλοιπη ημέρα.

Lefko kalok forema8https://www.pinterest.ru

Επιπλέον, η εικόνα θα είναι κατάλληλη τόσο για περπάτημα όσο και για μετάβαση στη δουλειά, εάν δεν υπάρχει αυστηρός κώδικας ενδυμασίας. Ως διακόσμηση σε ένα τέτοιο sundress, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ένθετα κούπας και σατέν κορδέλες.

Lefko kalok forema9https://www.pinterest.ru

Φαρδύ μακρύ λευκό φόρεμα

Σε περίπτωση που βρεθείτε στην ακρογιαλιά, δεν θα βρείτε καλύτερο ρούχο από ένα μακρύ λευκό φόρεμα με ελεύθερο κόψιμο. Η πολυπλοκότητα και η θηλυκότητα μιας τέτοιας στολή θα κάνουν κάθε κορίτσι αξέχαστο.

Lefko kalok forema10https://www.pinterest.ru

Lefko kalok forema11https://www.pinterest.ru

Το ελεύθερο κόψιμο ταυτόχρονα δεν περιορίζει τις κινήσεις και κάνει τα υπόλοιπα πιο άνετα και απολαυστικά. Πολύ συχνά, τα sundresses αυτού του στυλ γίνονται η καλύτερη εναλλακτική στα γνωστά παρεό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα τέτοιο στοιχείο γκαρνταρόμπας θα φαίνεται υπέροχο ακόμα και με φλατ σανδάλια ή τσόκαρα παραλίας.

Lefko kalok forema12https://www.pinterest.ru

Το λευκό χρώμα δείχνει πάντα ευγενές και ακριβό, ειδικά όταν πρόκειται για λευκά καλοκαιρινά sundresses. Αυτός ο τύπος ρούχων συνδυάζει άνεση και ιδιαίτερη κομψότητα. Γι' αυτό κάθε fashionista που σέβεται τον εαυτό της είναι απλά υποχρεωμένη να προσθέσει αυτό το καθολικό στοιχείο ένδυσης στην γκαρνταρόμπα της.

Lefko kalok forema13https://www.instagram.com/shoptobi/

Πηγή: https://krasotka.cc/moda-i-stil/garderob/belyy-letniy-sarafan-10-obrazov-s-odnoy-iz-samyh-lyubimyh-veschey-v-zhenskom-garderobe