LOGO1


Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ti epilego100Να προσπαθείτε να είστε ο καλύτερος κουρέας κομμωτής… ή να γίνετε ο πρώτος στο μυαλό και την προτίμηση των καταναλωτών.

Ti epilego2

Οι περισσότεροι επαγγελματίες κομμωτές προσπαθούν να είναι οι καλύτεροι και δεν προσέχουν ότι αυτό δυστυχώς προσπαθούν το 90% των επαγγελματιών.

Αυτό που ίσως πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε και έχει να κάνει με το μάρκετινγκ υπηρεσιών είναι «πώς να γίνεις ο καλύτερος και ο πρώτος στο μυαλό των καταναλωτών».

Δεν έχει να κάνει μόνο με το τι γνωρίζεις και πόσο καλός είσαι στην δουλειά σου, αλλά με το πώς θα το περάσεις και θα καθιερωθείς στο μυαλό των καταναλωτών.

Αυτό θα σε ξεχωρίσει και θα φέρει ανάπτυξη στην επιχείρηση σου.

Για να φέρουμε ένα παράδειγμα, αν θα ρωτούσαμε ποια μπύρα θα σας άρεσε και ποια μπύρα σας έρχεται πρώτη στο μυαλό, οι απαντήσεις θα είναι διαφορετικές.

Βέβαια στην ερώτηση ποια μπύρα σας έρχεται πρώτη στο μυαλό μπορεί να μη είναι στην προτίμηση σας, αλλά είναι στην προτίμηση των περισσοτέρων και είναι η πιο κερδοφόρα επιχείρηση. Σίγουρα δεν έγινε κερδοφόρα για την καλή της μόνο ποιότητα, γιατί υπάρχουν και καλύτερες, αλλά εξαιτίας του μάρκετινγκ.

Η τέχνη συνήθως μπερδεύει τους επαγγελματίες κομμωτές και δεν τους αφήνει να δούνε ότι πίσω από την τέχνη κρύβεται η επιχειρηματικότητα. Μερικοί ομολογούν ότι επιχειρηματικότητα χωρίς τέχνη δεν υπάρχει, αλλά τους διαφεύγει ότι και η τέχνη χωρίς επιχειρηματικότητα σβήνει και δεν αναπτύσσετε.

Ο καλύτερος δεν βγάζει τα περισσότερα χρήματα, αλλά ο διαφορετικός, αυτός που καταφέρνει να μπει και να καθιερωθεί στο μυαλό των καταναλωτών.

Θα αργήσετε πολύ να κάνετε λεφτά και να αναπτυχθείτε με την πρώτη μέθοδο, αλλά θα παραμείνετε για πολλά χρόνια στον χώρο αν καθιερωθείτε διαφορετικά στο μυαλό των καταναλωτών.

Οι καταναλωτές κυνηγούν πάντα το διαφορετικό και αυτό είναι το ζητούμενο που πρέπει να δώσει στους καταναλωτές μια επιχείρηση κομμωτηρίου.

Είναι μια μάχη που θα πρέπει να δώσει κάθε επιχείρηση που θέλει να παραμείνει τα επόμενα χρόνια σε αυτό το δύσκολο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Σκεφτείτε λοιπόν καλά πως μπορείτε να διαφοροποιηθείτε και να καθιερωθείτε στο μυαλό των καταναλωτών σαν πρώτοι σε κάτι που θα παρέχετε και μη ακολουθείτε την οδό της μείωσης των τιμών, γιατί και αυτό κάποτε θα φύγει σαν μόδα από την αγορά και μαζί με αυτό θα έχουν φύγει και πολλοί που το υιοθέτησαν

Ti epilego3Ομάδα 3 ατόμων με πολυετή εμπειρία στο χώρο των κομμωτηρίων: ΒΟΜΒΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΟΥΤΟΥΚΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ & ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2392501436/ 6980449191/ 6980449292 και κάντε το επόμενο βήμα.

Ti epilego4