LOGO1


Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Prosfora malion1000Ο εθελοντισμός είναι μια μορφή παροχής υπηρεσιών χωρίς το κίνητρο της υλικής ανταμοιβής και στηρίζεται στην αυτόβουλη συμμετοχή των ανθρώπων.

Prosfora malion222

Οι εθελοντές  χαρακτηρίζονται για την προσφορά τους στον συνάνθρωπό τους και την κοινωνία μας αφιλοκερδώς.

Είναι σημαντικό να προσφέρεις, να δίνεις αγάπη και βοήθεια χωρίς κανένα αντάλλαγμα.

Η προσφορά ενός κομματιού του εαυτού μας όπως τα μαλλιά πηγαίνει σε συνανθρώπους μας  για να τους στηρίξει ψυχολογικά και να καλύψει την ανάγκη τους στην εξωτερική εμφάνιση.

Prosfora malion3

Η ανιδιοτελής προσφορά μας είναι απάντηση στην αναλγησία της κοινωνίας  μας  και στην αδιαφορία απέναντι στον πόνο των συνανθρώπων μας.

Χαρίζοντας τα μαλλιά σας δίνετε την αγάπη σας και χαρίζεται χαμόγελα.

Μια πράξη αγάπης  χωρίς κανένα αντάλλαγμα.

Σ’ αυτόν τον αγώνα ο καθένας μας  προσθέτει  ένα μικρό λιθαράκι  έτσι  και στο κομμωτήριό μας ‘’ΜΑΡΙΑ-ΡΙΤΣΑ’’ άντρες, γυναίκες  και  παιδιά  όλων των ηλικιών  προσέρχονται  για να χαρίσουν τα μαλλιά τους.

Η προσφορά τους  στέλνεται  στην  BERGMANN KORD  μέσω του «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ». Γίνονται  περούκες  και δωρίζονται  κατά  προτεραιότητα  σε συνανθρώπους  μας  που παλεύουν ενάντια στον καρκίνο.

Prosfora malion4

Το κομμωτήριο μας Μαρία-Ρίτσα είναι πάντα δίπλα στις δράσεις του συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» της Θεσσαλονίκης συμμετέχουμε στην δράση χαρίζοντας δύναμη παροτρύνουμε τους πελάτες μας να μακρύνουν και να κόψουν τα μαλλιά τους για να τα δωρίσουν. Εμείς μετά αναλαμβάνουμε να τα παραδώσουμε στο «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» και από εκεί  να αποσταλούν σε κατασκευαστή περουκών, τα χρήματα που συγκεντρώνονται, επιδοτούν  την αγορά περουκών και χαρίζονται με σειρά προτεραιότητας και κοινωνικά-οικονομικά κριτήρια για γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο και βρίσκονται σε χημειοθεραπεία

Στόχος της δράσης αυτής όλων μας είναι «ΔΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΑΛΛΙΑ  ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ».

Prosfora malion5

Δωρίζοντας τα μαλλιά σας δωρίζετε αγάπη και χαρίζετε χαμόγελα!