LOGO1


Μια κομψή τεχνική βαφής μαλλιών – highlighting – κρατά σταθερά την ηγετική της θέση εδώ και αρκετά χρόνια.

Highlighting2Παρά το γεγονός ότι η μονόχρωμη βαφή μαλλιών έχει ανακηρυχθεί τάση της μόδας για την επόμενη χρονιά, οι χρωματιστές πρότειναν στις κυρίες το επόμενο 2024 να χρησιμοποιήσουν νέες τεχνικές ανάδειξης που σίγουρα θα ταιριάζουν στο γούστο τους και θα τους επιτρέψουν να τονίσουν την ομορφιά των μαλλιών τους.

Highlighting3

Highlighting4

Highlighting5

Highlighting6Περιεχόμενο

  • Φυσική ανάδειξη
  • Επισήμανση αντίθεσης με καθαρά σκέλη
  • Τεχνική χρωματισμού με έμφαση στο φυσικό ανάγλυφο - φύλλωμα
  • Χρωματική επισήμανση που μαγνητίζει τα βλέμματα
  • Κομψή τεχνική μπρονζέ μαλλιών

Φυσική ανάδειξη

Το κόλπο αυτής της παραλλαγής του highlighting είναι οι ελαφριές μεταβάσεις φωτός σε όλο το μήκος των μαλλιών με μέγιστο άναμμα των άκρων. Για να επιτύχουν φυσική λάμψη στα νήματα, οι χρωματιστές χρησιμοποιούν δύο τεχνικές χρωματισμού ταυτόχρονα: balayage και τονισμό με αλουμινόχαρτο.

Highlighting7

Highlighting8Επισήμανση αντίθεσης με καθαρά σκέλη

Θαρραλέα, γυναικεία αυτοπεποίθηση πειραματίζονται με αυτό το είδος τονισμού. Κατά κανόνα, για αντίθεση ανταύγειες προτιμούν να χρησιμοποιούν αποχρώσεις του κόκκινου. Οι φαρδιές κόκκινες κλωστές στο κεντρικό τμήμα του κεφαλιού φωτίζονται όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά στο πρόσωπο, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση του φυσικού χρώματος των μαλλιών.

Highlighting9

Highlighting10Τεχνική χρωματισμού με έμφαση στο φυσικό ανάγλυφο - φύλλωμα

Η τάση για το επόμενο έτος είναι ένας πρωτότυπος τύπος ανάδειξης φύλλων. Με τη βοήθειά του, η ανακούφιση ενός κουρέματος τονίζεται αποτελεσματικά από το φωτισμό πολλαπλών επιπέδων διαφόρων κλώνων. Η τελική διαδικασία βαφής, η βαφή, μπορεί να δώσει στα μαλλιά σας την επιθυμητή απόχρωση χρώματος. Το πιο σχετικό: χάλκινες αποχρώσεις, εξαιρετικοί ξηροί καρποί και μια μοντέρνα ανοιχτό καφέ απόχρωση.

Highlighting11

Highlighting12Χρωματική επισήμανση που μαγνητίζει τα βλέμματα

Οι βαμμένες ανταύγειες μαλλιών θα είναι πολύ δημοφιλείς, ειδικά στους νέους, τη νέα χρονιά. Για να μην επαναλάβετε την επιλογή της χρωματικής επισήμανσης κατά της τάσης, θα πρέπει να βάψετε όχι περισσότερα από 3-4 σκέλη σε φωτεινά χρώματα με αντίθεση. Τα σκέλη πρέπει να χρωματιστούν χρησιμοποιώντας την τεχνική χονδροειδούς επισήμανσης. Οι άκρες των μαλλιών βαμμένες σε ροζ, κίτρινο ή ζαφείρι φαίνονται καλά σε αυτό το χτένισμα.

Highlighting13Κομψή τεχνική μπρονζέ μαλλιών

Εδώ και αρκετά χρόνια, πολλές κυρίες έχουν γίνει λάτρεις της τεχνικής του μπρονζέ μαλλιών. Αυτή η μέθοδος χρωματισμού φαίνεται ιδιαίτερα κομψή σε συνδυασμό με χρυσές ανταύγειες και νήματα σε χρώμα σοκολάτας. Εκτός από μια εντυπωσιακή εμφάνιση, οι γυναίκες έχουν την ευκαιρία να μην καταφεύγουν σε συχνή βαφή, καθώς οι αναγεννημένες ρίζες των μαλλιών είναι πρακτικά αόρατες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Highlighting14

Highlighting15Οι ανταύγειες μαλλιών 2024 είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τις γυναίκες να πειραματιστούν δημιουργώντας την τέλεια εμφάνιση.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/pricheski/okrashivanie-volos/melirovanie-volos