LOGO1


Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών βαφής για μακριά μαλλιά. Δεν υπάρχουν πολλές βραχυπρόθεσμες λύσεις, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά για να διαλέξετε.

Monterna konta2Οι τάσεις της μόδας του 2024 είναι εκπληκτικές καθώς κάθε κυρία, ανεξάρτητα από τον χαρακτήρα, τη δομή των μαλλιών και το σχήμα του σώματός της, θα βρει τον τέλειο χρωματισμό.

Monterna konta3

Monterna konta4Περιεχόμενο

  • Ροζ και μωβ αποχρώσεις
  • Όλη η παλέτα του κόκκινου
  • Χρυσή ξανθιά
  • Ξανθιά καραμέλα
  • Σοκολατένιες αποχρώσεις
  • Κρύα ξανθιά

Ροζ και μωβ αποχρώσεις

Όπως δείχνουν οι τάσεις της μόδας, του χρόνου θα κυριαρχήσουν οι αποχρώσεις που δεν είναι απόλυτα φυσικές. Το μωβ και το ροζ είναι κορυφαίοι τόνοι που θα υπάρχουν συχνά σε κοντά μαλλιά. Αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα ένας πλούσιος μονόχρωμος χρωματισμός· η τάση είναι ένας πιο σιωπηλός χρωματισμός με τέντωμα χρώματος.

Monterna konta5

Monterna konta6Όλη η παλέτα του κόκκινου

Μια άλλη φωτεινή απόχρωση θα είναι στην κορυφή της δημοτικότητας το 2024. Η κόκκινη παλέτα μπορεί να είναι είτε πλούσια είτε πιο σκούρα· επιπλέον, οι κυρίες με κοντά μαλλιά μπορούν να κάνουν χρωματισμό με υπεροχή αυτού του τόνου ή να επιλέξουν ένα ombre με μετάβαση από το μαύρο στο κόκκινο.

Monterna konta7

Monterna konta8Χρυσή ξανθιά

Και, φυσικά, η γνώριμη και αγαπημένη από πολλούς ξανθιά δεν θα πάει πουθενά. Μια εξαιρετική λύση για γυναίκες με κοντά μαλλιά είναι ένα φυσικό χρυσαφένιο ξανθό που θα αναδείξει τη λεπτή φυσική ομορφιά. Επίσης, σε αυτόν τον τύπο χρωματισμού χρησιμοποιούνται συχνά μοντέρνες τεχνικές: air touch, ombre, balayage και shatush.

Monterna konta9Ξανθιά καραμέλα

Εάν μια γυναίκα θέλει μια πιο ελκυστική εμφάνιση το 2024, τότε μια μοντέρνα ξανθιά καραμελένια, που φαίνεται υπέροχη στα κοντά κουρέματα, είναι ιδανική για αυτήν. Λόγω της γλυκιάς σκιάς, τα μαλλιά θα φαίνονται πολύ πιο ογκώδη και ελκυστικά, γεγονός που θα επιτρέψει στην κυρία να δείχνει πάντα εκπληκτική.

Monterna konta10Σοκολατένιες αποχρώσεις

Για τις γυναίκες που προτιμούν τις σκούρες αποχρώσεις για χρωματισμό, το 2024 προτείνουν να επιλέξουν σοκολατένιους τόνους για να αλλάξουν την εικόνα τους. Αυτή η παλέτα είναι πολύ πλούσια και κάνει την εικόνα απίστευτα ελκυστική. Ο χρωματισμός σοκολάτας φαίνεται καλύτερα σε ένα σχέδιο ενός χρώματος, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ντεγκραντέ ή χρωματισμού.

Monterna konta11

Monterna konta12Κρύα ξανθιά

Η δημοφιλής απόχρωση του παρελθόντος θα συνεχίσει να είναι περιζήτητη. Το cool ξανθό είναι όμορφο γιατί ταιριάζει σε πολλές γυναίκες με κοντά μαλλιά. Θα κάνει την εμφάνισή σας πιο αισθητή, σικάτη και πλούσια.

Monterna konta13

Monterna konta14Εάν αποφασίσετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας το 2024, επιλέξτε τους τύπους χρωματισμού που παρουσιάζονται. Είναι αυτές οι αποχρώσεις και οι τεχνικές που θα είναι στην κορυφή της δημοτικότητας για κοντά μαλλιά.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/pricheski/okrashivanie-volos/modnoe-okrashivanie-na-korotkie-volosy-2