LOGO1


Είναι πλέον αδύνατο να εκπλήξεις κανέναν με τη συνηθισμένη βαφή μαλλιών σε διαφορετικό χρώμα από το φυσικό.

Mple mallia2Στην τάση της κομμωτικής, η βαφή μαλλιών με ασυνήθιστα έντονα χρώματα και αποχρώσεις. Τα κορίτσια και οι γυναίκες με μπλε μαλλιά είναι αρκετά συνηθισμένα στους δρόμους. Κάποιοι προσελκύουν έτσι την αυξημένη προσοχή άλλων, άλλοι επιδιώκουν να αναζωογονήσουν την εικόνα, ζωγραφίζοντας πάνω από γκρίζα μαλλιά με μια τέτοια εξαιρετική απόχρωση.

Οι colorist πιστεύουν ότι αυτή η απόχρωση των μαλλιών δημιουργεί τη διάθεση για ειρήνη και καθιστά δυνατή την εύρεση πνευματικής αρμονίας. Είναι το εύρος των αποχρώσεων του μπλε που επιτρέπει στις γυναίκες να εκφράσουν την ατομικότητά τους όσο το δυνατόν περισσότερο, να τονίσουν την ομορφιά των ματιών και το λαμπερό μακιγιάζ και να επιλέξουν την απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στον χρωματικό τους τύπο. Η μπλε απόχρωση των μαλλιών εναρμονίζεται καλά τόσο με ανοιχτόχρωμα όσο και με σκούρα μαλλιά.

Mple mallia3Περιεχόμενο

  • Κανόνας για μπλε χρώμα μαλλιών
  • Μπλε κοντά μαλλιά
  • Μπλε μακριά μαλλιά
  • Μπλε και άσπρα μαλλιά
  • Μπλε καρέ
  • Μπλε όμπρε
  • Ροζ μπλε μαλλιά
  • Μπλε μαλλιά για γυναίκες 40-50 ετών

Κανόνας για μπλε χρώμα μαλλιών

Όταν βάφετε τα μαλλιά μπλε, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι κυρίες με σκούρα μαλλιά θα πρέπει αρχικά να λευκάνουν τα μαλλιά τους.

Mple mallia4Οι ξανθιές και οι γυναίκες με ανοιχτά καστανά μαλλιά δεν χρειάζεται να καταφεύγουν σε τέτοια δραστικά μέτρα. Οι φυσικές γαλανομάτες και οι ξανθιές φαίνονται ιδιαίτερα εντυπωσιακές με τέτοια μαλλιά. Το ανοιχτόχρωμο δέρμα τους ταιριάζει τέλεια με τη μπλε απόχρωση των μαλλιών.

Mple mallia5Μπλε κοντά μαλλιά

Τα κοντά κουρέματα επιτρέπουν στις γυναίκες να πειραματίζονται με το χρώμα των μαλλιών τους πιο συχνά, καθώς τα μαλλιά μεγαλώνουν γρήγορα και μπορούν να κουρευτούν. Οι μπλε αποχρώσεις αντικατοπτρίζονται όλο και περισσότερο στο μοντέρνο χρωματισμό μαλλιών. Οι μελαχρινές προτιμούν μια σειρά από μαύρες ρίζες με μοντέρνο μπλε χρώμα. Το τολμηρό pixie φαίνεται τέλειο σε μπλε.

Mple mallia6Για τις ξανθές, οι colorist συνιστούν να δίνουν μεγάλη προσοχή στον μπλε χρωματισμό με ανοιχτόχρωμα άκρα των μαλλιών. Οι γυναίκες που δεν είναι έτοιμες να αλλάξουν ριζικά την εικόνα τους χρωματίζοντας σε πλήρη μορφή δεν θα παραλείψουν να το επωφεληθούν από αυτό. Μπορείτε να τονίσετε μερικά σκέλη, τα οποία θα αναζωογονήσουν και θα ανανεώσουν την εικόνα. Τα τονισμένα μυτάκια με μπλε αποχρώσεις είναι μια ευκαιρία να τονίσετε τη γνώση των τάσεων της μόδας και να εκφράσετε την ατομικότητά σας.

Mple mallia7Μπλε μακριά μαλλιά

Οι κυρίες μακριών υγιών μαλλιών δεν αποφασίζουν πάντα για δημιουργικές επιλογές βαφής μαλλιών. Ναι, δεν έχουν πολλές επιλογές για να μεταμορφώσουν και να αναβιώσουν την εικόνα τους. Επομένως, το να βάψετε τα μαλλιά σας μπλε είναι μια πραγματική ευκαιρία να πειραματιστείτε με την εμφάνισή σας. Ο κορεσμός του χρώματος μπορεί να επιλεγεί κατά την κρίση σας, αλλά είναι καλύτερο μετά από διαβούλευση με έναν έμπειρο κομμωτή. Οι μπλε ανταύγειες φαίνονται πολυτελείς σε μακριά ίσια μαλλιά, μαγευτικά με ουράνιες αποχρώσεις.

Mple mallia8Οι πιο τολμηροί fashionistas μπορούν να πειραματιστούν με το να ανοίξουν τις άκρες σε λευκό ή, αντίθετα, να τις χρωματίσουν σε έντονα χρώματα αντίθεσης. Ο κάθετος δίχρωμος χρωματισμός των μακριών μαλλιών σάς επιτρέπει να κάνετε την εικόνα πιασάρικη και ελκυστική, ειδικά με σφιχτές μπούκλες.

Mple mallia9Μπλε και άσπρα μαλλιά

Η εικόνα της υπέροχης Μαλβίνας με πολυτελή μπλε μαλλιά είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για αδύνατα κορίτσια με λευκό δέρμα με μπλε ή γκρίζα μάτια. Τα λευκά-μπλε μαλλιά δίνουν στο δέρμα μια πορσελάνινη λάμψη. Ωστόσο, οι στυλίστες συμβουλεύουν τέτοια κορίτσια να χρησιμοποιούν ένα ελαφρώς πιο φωτεινό μακιγιάζ ακόμα και στην καθημερινή ζωή. Το ρουζ, το λαμπερό κραγιόν και το eyeliner θα βοηθήσουν να τονιστεί η ομορφιά των ματιών, καθώς και να κάνουν την εικόνα ζωντανή και ελκυστική.

Mple mallia10Όσον αφορά τα ρούχα, εδώ είναι απαραίτητο να προτιμάτε ρούχα σε βαθιά χρώματα, καθώς οι παστέλ και οι ξεθωριασμένες αποχρώσεις δεν θα επιτρέψουν να τονιστεί η ασυνήθιστη και η ομορφιά της εικόνας.

Mple mallia11Μπλε καρέ

Το κομψό bob, που τόσο αγαπούν οι περισσότερες γυναίκες, φαίνεται απλά ασύγκριτο σε μπλε. Επιπλέον, όλες οι παραλλαγές του καρέ είναι καλές. Επίμηκες, κοντές, με χοντρά κτυπήματα και φρεζάρισμα. Αξίζει να δώσετε προσοχή στην εικόνα με τα μπλε μαλλιά της Lady Gaga και της Katy Perry, γίνεται σαφές ότι με ένα τέτοιο χτένισμα μπορείτε να δημιουργήσετε τόσο απαλές όσο και ρομαντικές εικόνες, καθώς και εικόνες σε στυλ βαμπ με κόκκινο κραγιόν και μάτια σε μαύρο eyeliner.

Mple mallia12Μπλε όμπρε

Ανεξάρτητα από το πόσο δημιουργικά χτενίσματα με έντονους χρωματισμούς φαίνονται, δεν μπορεί να κάνει την εμφάνιση τόσο ελκυστική όσο φαίνεται στο μπλε ombre.

Mple mallia13Το Ombre είναι τόσο ευέλικτο που δεν έχει περιορισμούς ηλικίας, τύπο φιγούρας, κατάσταση. Το ombre σε μπλε τόνους θα είναι το αποκορύφωμα κάθε εικόνας. Φαίνεται καλό σε μαλλιά οποιουδήποτε μήκους.

Mple mallia14Το Ombre φαίνεται ενδιαφέρον σε πράσινο-μπλε και κόκκινο-μπλε αποχρώσεις. Πιστεύεται ότι η σκιά των πράσινων-μπλε τόνων δίνει στην εικόνα ηρεμία και γαλήνη.

Ροζ μπλε μαλλιά

Το ροζ χρώμα μαλλιών προκαλεί συχνά σύγχυση και παρεξήγηση των άλλων. Αλλά, παραδόξως, ο χρωματισμός σε ροζ-μπλε σκέλη φαίνεται πιο ελκυστικός και ζωντανός. Η εικόνα των γυναικών φαίνεται νεότερη, πιο φρέσκια και πιο ρομαντική.

Mple mallia15Είναι αυτός ο συνδυασμός που εξισορροπεί τέλεια αυτά τα χρώματα, δημιουργώντας μια αρμονική εικόνα. Αυτός ο χρωματισμός μαλλιών προσελκύει την αυξημένη προσοχή των άλλων σε μια γυναίκα.

Mple mallia16Μπλε μαλλιά για γυναίκες 40-50 ετών

Οι ώριμες γυναίκες 40-50 ετών προτιμούν να αποφεύγουν μια τόσο δραστική αλλαγή στην εμφάνιση. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα σωστό. Αξίζει να επιλέξετε τις σωστές αποχρώσεις του μπλε και μπορείτε να ανανεώσετε αμέσως την εικόνα σας για 3-5 χρόνια. Φυσικά, οι γυναίκες κομψής ηλικίας, πριν αποφασίσουν για ένα τέτοιο πείραμα, θα πρέπει να συμβουλευτούν colorist που μπορούν να αξιολογήσουν διεξοδικά όλους τους παράγοντες της εικόνας και να μην βλάψουν αυτήν και τα μαλλιά.

Mple mallia17Οι γυναίκες που έχουν γκρίζα μαλλιά τείνουν να τα κρύβουν για να μην δείχνουν μεγαλύτερες από την ηλικία τους. Το στυλ χρωματισμού ombre θα βοηθήσει να βελτιωθεί ο τρόπος για να σωθούν οι κυρίες από αυτό το πρόβλημα, προσθέτοντας μια συστροφή στην εικόνα. Μια λεπτή μετάβαση των αποχρώσεων από το ένα στο άλλο όχι μόνο θα τονίσει το βάθος του χρώματος, αλλά θα προσθέσει επιπλέον όγκο στο χτένισμα, από το οποίο τα μαλλιά θα φαίνονται πλούσια και πυκνά.

Η επισήμανση στα γκρίζα μαλλιά σε μπλε τόνους είναι μια επιλογή που κερδίζει για να βάψετε τα μαλλιά μιας ώριμης γυναίκας.

Αποφασίζοντας να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας σε μπλε, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας της βαφής, θα ανανεωθείτε, θα ανανεώσετε την εικόνα σας, δίνοντάς της καινοτομία και δυναμισμό.

Πηγή: https://krasotka.cc/krasota/pricheski/okrashivanie-volos/golubye-volosy