LOGO1


Το πανόραμα των αποχρώσεων είναι πολύ ευρύτερο και πιο ενδιαφέρον πλέων.

Airtouch coloring2Οι σύγχρονες τεχνικές εκτός από μεγαλύτερο αριθμό αποχρώσεων, σας επιτρέπουν να δώσετε στα μαλλιά σας μια ιδιαίτερη όψη.

Περιεχόμενο

  • Airtouch coloring: χαρακτηριστικά
  • Airtouch coloring: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
  • Airtouch coloring σε σκούρα μαλλιά
  • Airtouch coloring σε ξανθά μαλλιά
  • Airtouch coloring σε κόκκινα μαλλιά

Σήμερα θα σας μυήσουμε στην τεχνική airtouch, που μπορεί να ανανεώσει πλήρως την εικόνα σας.

Airtouch coloring: χαρακτηριστικά

Airtouch coloring3Το Air touch είναι ένα υποείδος highlighting μαλλιών που το έχουμε συνηθίσει, μόνο που η διαφορά βρίσκεται στην ίδια την τεχνική και την τελική εκδοχή. Πραγματοποιούνται πολύ όμορφες μεταβάσεις από το φως στο σκοτάδι ή το αντίστροφο.

Airtouch coloring4Από τα αγγλικά, η λέξη "airtouch" μεταφράζεται ως άγγιγμα αέρα, δηλαδή, ο χρωματισμός γίνεται πολύ προσεκτικά, δεν υπάρχουν σαφείς άκρες και μεταβάσεις, όλα είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικά. Επίσης στην τεχνική του χρωματισμού χρησιμοποιείται πίδακας αέρα με πιστολάκι μαλλιών.

Airtouch coloring: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Airtouch coloring5Οι γυναίκες είναι έτοιμες να καθίσουν για ώρες σε ένα σαλόνι ομορφιάς για να δοκιμάσουν μια μοντέρνα τεχνική βαφής. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα του air touch, όπως:

  • Φαίνεται ότι τα σκέλη κάηκαν μόνα τους στον ήλιο, δεν υπάρχει το ίδιο αποτέλεσμα στην τεχνική, κάθε φορά που λαμβάνεται ένα νέο χρώμα μαλλιών.
  • Τα μαλλιά είναι ελάχιστα εκτεθειμένα, συχνά οι ρίζες των μαλλιών δεν είναι καν βαμμένες, έτσι τα μαλλιά παραμένουν τόσο όμορφα όσο πριν από τη βαφή.
  • Το Air touch είναι κατάλληλο για γυναίκες με οποιοδήποτε χρώμα, μήκος και δομή μαλλιών.
  • Η τεχνική δεν απαιτεί συνεχή προσαρμογή, τα νήματα μεγαλώνουν ξανά και οι μεταβάσεις γίνονται λιγότερο αισθητές.

Airtouch coloring6Το μόνο μειονέκτημα είναι το κόστος της διαδικασίας. Το γεγονός είναι ότι η διαδικασία είναι αρκετά περίπλοκη και μακρά, επομένως απαιτείται επαγγελματίας.

Airtouch coloring σε σκούρα μαλλιά

Airtouch coloring7Σε σκούρα μαλλιά, η τεχνική φαίνεται πολύ εντυπωσιακή, καθώς επιτυγχάνονται αρκετά αισθητές χρωματικές μεταβάσεις. Για τις μελαχρινές, η τεχνική των «τριών σοκολατών» είναι κατάλληλη και για τις μαυρομάλλες κυρίες, η μετάβαση σε ανοιχτό καφέ και καστανές αποχρώσεις είναι τέλεια.

Airtouch coloring σε ξανθά μαλλιά

Airtouch coloring8Είναι πολύ πιο δύσκολο για τις ξανθές κυρίες να κάνουν αυτή την τεχνική, αφού πρέπει να επιλέξετε ένα χρώμα που θα είναι πιο ανοιχτό από το γενικό. Εάν δεν είστε καρδινάλιος ξανθός, τότε μπορείτε να επιλέξετε μαργαριτάρι, πλατινέ και ασημί τόνους για χρωματισμό.

Airtouch coloring σε κόκκινα μαλλιά

Airtouch coloring9Με τα κόκκινα μαλλιά, τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα. Συχνά η τεχνική αφής του αέρα συγχέεται με το ombre, αφού σε αυτή την απόχρωση είναι απαραίτητο να βάψετε ολόκληρο το κεφάλι και όχι μόνο στις άκρες.

Η τεχνική airtouch είναι μια μοντέρνα επιλογή βαφής που διατηρεί όσο το δυνατόν περισσότερο τη δομή και το βασικό χρώμα των μαλλιών. Ταυτόχρονα, οι μεταβάσεις των αποχρώσεων είναι τόσο απαλές και φυσικές που η κυρία θα αποκτήσει μια εντελώς νέα και φρέσκια εμφάνιση.

Πηγή: https://krasotka.cc