LOGO1


Το ξανθό είναι ένα χρώμα μαλλιών που κάποιες γυναίκες λατρεύουν ενώ άλλες φοβούνται.

Ksantho 6 gousta2Το ξανθό μπορεί να κινηθεί από πολύ ανοιχτό μέχρι πιο σκούρο. Αναμφίβολα λοιπόν θα βρεις το κατάλληλο χρώμα που θα ανανεώσει!

Περιεχόμενο

  • Ξανθές ανταύγειες σε καστανά μαλλιά
  • Όμπρε σε ξανθό χρώμα
  • Ξανθά μαλλιά με σκούρα ρίζα
  • Καραμελέ ξανθό χρώμα μαλλιών
  • Copper blonde χρώμα
  • Silver blonde χρώμα μαλλιών

Έχεις μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε χρώματα έτσι ώστε να βρεις εκείνο που σε κολακεύσει περισσότερο ανάλογα με το τι σου αρέσει.

Ξανθές ανταύγειες σε καστανά μαλλιά

Ksantho 6 gousta3Αν είσαι καστανομάλλα αλλά θέλεις μια ανανέωση τότε ήρθε η ώρα για μερικές ξανθές ανταύγειες! Μια ακόμα παραλλαγή είναι να κάνεις face framing highlights, δηλαδή ξανθές ανταύγειες στις μπροστινές τούφες που πλαισιώνουν το πρόσωπο σου αν θέλεις να φωτιστείς περισσότερο.

Όμπρε σε ξανθό χρώμα

Ksantho 6 gousta4Ένα όμπρε σε ξανθό χρώμα είναι η κατάλληλη επιλογή για μια ήπια μετάβαση από ένα πιο σκούρο χρώμα μαλλιών πριν κάνεις τη μεγάλη αλλαγή!

Ξανθά μαλλιά με σκούρα ρίζα

Ksantho 6 gousta5Τα ξανθά μαλλιά με σκούρα ρίζα είναι μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια κι αυτό είναι πολύ βολικό αν βαριέσαι να μπαίνεις στη διαδικασία της βαφής πολύ συχνά.

Καραμελέ ξανθό χρώμα μαλλιών

Ksantho 6 gousta6Πρόκειται για ένα ζεστό χρώμα που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες και είναι ιδιαίτερα κομψό!

Copper blonde χρώμα

Ksantho 6 gousta7Αν σου αρέσουν τα κόκκινα μαλλιά αλλά δεν είσαι έτοιμη για την αλλαγή ένα copper ξανθό είναι η τέλεια μετάβαση. Προκύπτει από την ανάμειξη ξανθού με χάλκινο και ταιριάζει τέλεια σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες κι όχι μόνο.

Silver blonde χρώμα μαλλιών

Ksantho 6 gousta8Silver blonde. Ουσιαστικά πρόκειται για μια ασημί ψυχρή απόχρωση μαλλιών που σίγουρα είναι statement και ιδιαίτερη αλλά παραμένει σικ.

Ksantho 6 gousta9